Sziasztok!
Annyit áruljatok el kérlek, Tomura Shigaraki n lévő kezek mi célt szolgálnak? Ill. azok szerves/valódi végtagok, vagy csupán mű kellékek?
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Ha jól emlékszem erre még nem kaptunk magyarázatot, de nekem sima műkezeknek tűnnek, dekoráció céljából. Biztos valami ijesztő külsőt akart.
Suneaternek eddig is ennyire Sasuke-haja volt? Endeavor új ruhája menőn néz ki.
(mondjuk 2-nél több nőt elviseltem volna a 10-ben...)
Azok a kezek Tomura-n szerintem pont az a lényeg, hogy igaziak. Pl. Néha amikor leesik főleg az arcáról egy kéz annak mindig nagy jelentőséget tulajdonit. Tehát nem csak egy random hős jelmez akar lenni. Én eddig úgy értelmeztem, hogy esetleg a szeretei végtagjai lennének. És igy tartja őket közel magához.
Konkrétan a faterja keze (Itt is azt mondja). Már ha tényleg igazi és nem csak valami szimbolikus tárgy, de szerintem igazi.
All for One-ról nem is beszéltünk az új fejezet kapcsán... Pedig egy nagyon fontos infót tudtunk meg.
Wikin ezt szedték ki a fejezetből:
"According to All For One, he is unable to transfer stolen Quirks back to their original users or other people after a period of time has elapsed"
Bár azzon is elgondolkoztam, hogy Tomura-nak egyszer meg kell kapnia All for One erejét. Mivel ő Midoriya főellensége mint All Might-nak All For One.
Mert amugy ha Midoriya mestere lesz az erejének Tomuranak nem sok esélye lenne.
A másik dolog pedig Eri képességét ha megszerezné az neki miért lenne jó? Az idő visszaforgatással megmaradnának a megszerzett képességei vagy azok is eltűnnének? De ez szerintem ellentmondás szülne szóval nem lesz ilyen
Ugyanaz mint All Might esetében, ha Eri visszapörgetné a testét addig a komoly sérülése előtt akkor az a esemény se történne meg mikor All Might átadta az erejét és ugye elvileg ha átadja az erejét attól is folyamatosan gyengül valamennyit valaki szóval akkor egyszere létezne két All for One.
A másik dolog pedig Eri képességét ha megszerezné az neki miért lenne jó? Az idő visszaforgatással megmaradnának a megszerzett képességei vagy azok is eltűnnének? De ez szerintem ellentmondás szülne szóval nem lesz ilyen
Ugyanaz mint All Might esetében, ha Eri visszapörgetné a testét addig a komoly sérülése előtt akkor az a esemény se történne meg mikor All Might átadta az erejét és ugye elvileg ha átadja az erejét attól is folyamatosan gyengül valamennyit valaki szóval akkor egyszere létezne két All for One.
185. fejezet
Érdekes fejezet. A végén egy pillanatra azt hittem, hogy Kurogirit változtatták át. Kíváncsi leszek milyen lesz egy értelmes Nomu ellen harcolni, bár gondolom hihetetlenül nehéz, főleg ha olyan op képességeket kapott, mint az első.
Viszont a végén ki lehet az a fickó? A doki, aki AfO-t gondozta?
Nekem se jött be igazán a 2.számú hős De szerintem direkt lett ilyen idegesítő, valami történni fog vele. Fogadjunk, hogy az új Nomu fogja levadászni?
Nagyon sötét dolgok vannak az új Nomu körül. Nem tudom mire lesz kihegyezve a dolog, hogy Endeavor győze le talán? Deku szerepe pedig igy nem tudom mi lesz.
186. fejezet
Hawks kimaxolta a multitask fogalmát ebben a fejezetben, meg a madaras szóviccek számát is.
Utolsó oldalon jól látom, hogy a Noumu Muscular képességét akarná használni?
Endeavor eddig nekem nem nagyon volt meggyőző az erejét tekintve (ugye az anime is bővítette pl. a Hosu harcát is, mert szerintem ők is érezték, hogy az elviekben 2. legerősebb hős nem nagyon mutatott semmit), de ezekkel a jet technikákkal simán elhiszem róla, hogy ő az no. 1.
Hawks eddig bejövős. Először nem értettem, hogy hogyan lett top hős szárnyakkal. Endeavor meg a fanservice. Tokoyami remélem több szerepet fog kapni, ha már felkeltette no. 2 (3) hős figyelmét.
Utolsó oldalon jól látom, hogy a Noumu Muscular képességét akarná használni?
Hawks-t egyre jobban bírom! Valahogyan éreztem hogy felfigyel(t) valahogyan Tokoyamira.
Endeavor se semmi bár ahogyan Lad elmondtad eddig nem nagyon mutogatták az erejét. Nagyon kíváncsi vagyok az újdonsült No. 1. Hero milyen harcolt fog most le tolni. Főleg Hawks-al az oldalán
Ugrás a fórumra: |