Revanról csak a CW-s elvetett cameóját tudom a mortisi események kapcsán, hogy megjelent volna a Sonnak Darth Bane társaságában.
Szentinel: igenigen, ezt tudom, remélem egyszer élőben is alakít egy SW filmben már, megérdemelné a csóka.
Star Wars Univerzum
Nagyon durva volt emberek a Star Wars Rebels 4 évadának vége...
Az utolsó három rész komolyan felér egy filmhez, a zene úgy volt alávágva ahogy kell és annyi tartalmat csavart és epic jelenetet kaptunk
Olyan dolgokat hozott be a kánonba, hogy szóhoz se jutok. Igazából ilyenek kéne lennie az összes SW filmnek.
Az utalásokból a sorozat készítői felől nagyon remélem, hogy kapunk egy új sorozatot a 6-ik meg 7-ik rész között.
Engem személy szerint rémálmok fognak gyötörni a Rebelstől, annyira röhejesen pocsék lett a sorozatzáró is szvsz. A 10. részben megcsillant számomra a remény, de onnantól kezdve inkább nem is méltatnám az eseményeket.
kb két dolog van, ami érdekel és képregényként elviselném, de ennyi.
Hát, lehetne, elvégre a malachori pusztításban enyhén szólva tevékenyen részt vett, de nem mondták ki sajnos, így nem tudni, hogy most akkor mit akarnak kezdeni.
Akkor nem hazudott Star wars kisokos.
Részben ezért is kedveltem annyira a lázadó sorozatat, mert Revan és az The Old Republic még visszatérhetnek a kánonba .
Utalások már vannak.
Kint van az összes törölt jelenet a nem Star WArs 9:
https://www.youtu...uYDGDEIGVk
Ez a cikk sajnos hosszú is meg angol is, de akinek ez nem okoz gondot olvassa el. Lehet egy kicsit radikális, de van benne valami, ha jobban végigondoljuk.
I realized the other day how, sadly, Disney's radical changes to Star Wars are really part of the broader picture of how Disney treats most of their "intellectual properties".
Disney didn't get big and famous for being creative. They got it for marketing and taking classic stories and rebranding them as their own creations.
Aladdin, Alice in Wonderland, Beauty and the Beast, Cinderella, Hercules, The Little Mermaid, Pinocchio, Snow White, Sleeping Beauty, Tarzan, The Jungle Book, just to name a few. . .
What did Disney do? They took a popular story, claimed it as their own, made some changes, promoted it, and got people to think of it as something they created.
When you talk to most people about Snow White or Cinderella, they won't think of the Grimm's Fairy Tales of them, they'll think of Disney. . .and that's how Disney likes it.
That's what Disney is trying to do with Star Wars. They bought the brand name, they bought the rights. . .but now they want to make Star Wars theirs and distinctly theirs.
That means pushing aside the Star Wars that wasn't made by them. That means trying to get fans to forget about the hundreds of Expanded Universe novels and comic books, reference books, and games.
That means doing everything possible to discredit the heroes of the original trilogy of Star Wars and push them aside as quick as possible to promote their own Star Wars characters.
That means trying to re-define Star Wars on their terms, to make people forget what Star Wars has been and only think of it in the ways they want it thought of.
. . .they want it to be on the scale of a moderately challenging trivia question 30 years from now to answer "Who created Star Wars" and know any answer other than "Disney".
We aren't going to let that happen.
Star Wars: Resistance
Talán ez a sorozat majd nem lesz kaszálva.
http://hu.ign.com...os-sorozat
Mondjuk remélem megmagyaráz majd egy-két dolgot ami kimaradt a filmekből.
+ animés stílusú lesz, szóval kíváncsi vagyok.
Egyébként Aes gondolkodtam ezen az általad belinkelt dolgon, és bár elsőre teljesen hihetőnek hangzott, azonban azért átgondolva nem sok értelmét látom... egyrészt a Star Wars nem egy 19. századi mese, amit 100 évvel később egy teljesen új médiumon keresztül mutattak be újra, hanem a modern világ egyik legnagyobb popkultúrális... szenzációja, vagy nemtom hogy mondjam magyarul, ami csak 40 éves (de a legújabb SW film 15 sincs).
Másrészt nem hiszem, hogy a Disneyt (meg az összes többi ekkora céget) annyira érdekli más a pénzen kívül. De persze ez utóbbiban simán lehet, hogy tévedek, az elsőben nem hiszem.
Jon írta:Másrészt nem hiszem, hogy a Disneyt (meg az összes többi ekkora céget) annyira érdekli más a pénzen kívül. De persze ez utóbbiban simán lehet, hogy tévedek, az elsőben nem hiszem.
A Star Wars mindig is egy pénz gyártó üzem volt. Csak egyszerűen nekem jobban tetszett amikor a Lucasfilm menedzselte az egészet sokkal nagyobb kreatív szabadságot adott a szerzőknek és ezért az egész sokkal érdekesebb és összetettebb volt. Amit a Disney csinál az már az ipari pénz gyártás ipari szabványokkal. Ilyen szabvány pl. A polkorrektség és a családbarát meg buta néző barát történetvezetés.
http://epicstream...nsexuality
Szóval Lando "pánszexuális" az új kánonban? Hát ez a disneyverse tényleg egyre gázabb.
Teljesen várható volt a bukás a Solo film kapcsán. Max avisan fogom megnézni...
Azonban a vége
Kövezzetek meg, de szerintem nem volt olyan rossz, amilyennek állították. Vagyis itt arra gondolok, hogy Az utolsó Jediket nem igazán sikerült alulmúlnia.
Noha elvileg a Disney nem szűrte még le a tanulságot, de elemzők elvileg megnevezték a problémát. Szerintük a marketing miatt bukott a film, ami szerintem kicsit megmosolyogtató. Azt aláírom, hogy nem volt túl szerencsés ilyen későn előzetest kiadni, de azért ne ilyen mondvacsinált indokkal próbáljuk megmagyarázni egy Star Wars(!) film bukását. Egy teljesen új franchise esetén még megérteném, de egy SW esetén képtelen vagyok ezt felfogni. Marketing ebben az esetben csak akkor lehetne hibás, ha túl sok költséget fektettek volna bele, de még akkor sem ez lenne a végzetes ok. Szerintem nem is egy probléma miatt lett, ami lett. Nem véletlenül az volt a probléma, hogy nem egy spin-off történetnek kellett volna lennie a legköltségesebb Star Wars filmnek esetleg? Vagy esetleg, hogy nem úgy kellett volna a problémákat kezelni, ahogy tették? Vagy talán a szereplő kiválasztása? Szerintem amíg Kathleen Kennedyt el nem paterolják nem számítsuk változásra (pozitív) értelemben.
Érdekes, hogy a Marvelt tudják menedzselni. Egy évben simán el tudnak adni 3-4 MCU filmet, anélkül, hogy bukta lenne. Valahogy az SW az úgy tűnik nem ilyen franchise. Meg persze azért a Marvel univerzumot valahogy nagyobb becsben is tartják. A Solo film amúgy nem lehet rossz, nekem torrent mozi lesz, mivel a decemberi csalódás után megfogadtam, hogy egyet biztosan kihagyok.
Ugrás a fórumra: |