Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy nem látod a különbséget.
Az amiről te beszélsz beteljesült a Narutóban. Eljött a béke és minden amit leírtál.
Ez egy új történet új szereplőkkel, más szálon. Eltelt legalább 10-15 év. A béke még nem ért véget, csak kb. 3-4 év múlva fog. Ha ekkortájt meghal, az NEM jelenti azt, hogy a célját nem érte el.
"Rikudou azt mondta a bijuuknak, hogy "eljött az idő, hogy a megjövendölt gyermek MEGVÁLTOZTASSA A VILÁGOT". Nagyon elfogultnak kell lenni ahhoz, hogy ebből, meg a korábbi jóslatokból olyan következtetést vonjunk le, hogy ez egy ideiglenes és törékeny béke lesz. A történet dramaturgiájának sem lenne értelme."
Az, hogy megváltoztatja a világot nem jelenti azt, hogy ha egy új ellenség bukkan fel, akkor annak legyőzése után megint háború lenne. ...
Ez tény, de a világ nem csak az 5 nagy faluból áll. Meg igaz amit te is mondtál, az egész Narutóból indult ki.
Soha nem volt szó arról, hogy a teljes világon megállítsa a gyűlölet korforgását, csak a ninja világról volt szó. Alapból lehetetlen lenne, ráadásul az egész Naruto unerzum az 5 nagy nemzetről szól, szó sem esik a többi országról.
Elég hülyeség lett volna, ha nem rakják bele a Rikudou-Kaguya szálat, éveken keresztül emlegetjük őt, az Istent akit végül egyáltalán nem ismerünk meg? Őszintén ezt eddig sehol nem játszották el.
Nem igaz. Naruto a megjövendölt gyermek, aki egy több évezredes ellentétet békített ki, ezzel megoldva gyakorlatilag a legnagyobb ellenségeskedést a shinobik történelmében. Többször el lett mondva, hogy ő lesz az, aki majd végre megtöri a körforgást. Érted, hogy mit jelent az, hogy megtörni a körforgást? Az azt jelenti, hogy többé már nem ismétlődik újra az a sok szörnyű dolog, ami eddig. Az emberiséget Naruto, ill. az ő vezetésével a barátai mentették meg. Nem tudok mást mondani, megáll a körforgás. Béke van. Igenis Naruto a központi figurája a történetnek, nem csak egy újabb szakasza a világnak.
Ez a Boruto és nem a Naruto című anime.
A szökést 2005-től adták le és viszonylag hamar le is ment. Több mint 12 év után ez egyszerűen nem spoiler. Az új évad az lenne az, de azt még én sem láttam.

Azt jelenti, hogy xD, vagyis poén, nyilvánvalóan nem tehetsz róla, hogy ez nekem spoiler volt. De látom, hogy most már mindent szívre veszel.
). 

), és ha azzal szembemegy, vagy lerombolja annak a vívmányait, nem fog tetszeni az embereknek.