Jó kérdés... amire majd jövő tavasszal már talán tudunk válaszolni, mert most még csak belengették a vörös lepedőt előttünk ezzel a koordinációs képességgel. Az egész évad izgalmas volt attól függetlenül hogy leginkább elmélkedések és párbeszédek uralták.. Viszont így rengeteg infóhoz is jutottunk.
Nem is baj!
Az első évadban csak kérdést kérdésre halmoztak, így már nyugodtabban várom a folytatást.
2013 ban mikor megnéztem, majd megörültem, hogy ne spoiler ezzek magamnak a mangából. Nem volt szép a készítőktől!
A rész végén, a Bestia hátán, maga az ember állt ki azzá alakul?
A gőzből következtethetünk erre....
szerencsémre én most januárban néztem meg az első évadot (nyilván egy nap alatt... ) így kevesebbet kellett várnom rá.
hmm... most hogy mondod és visszanéztem.. ebben lehet valami... de akkor megtanulta valahogy fenntartani a titán formát, mert ha Eren vagy Ymir teljesen kimászott a titánból akkor eltűnt a test.
Ha jól emlékszem akkor Ymir valami olyasmit mondott hogy ő 60 évig bolyongott sima titánként mígy megevett egy olyat mint reiner-ék és azóta ilyen átváltozós. Na szóval akkor lehet erre gondolt reiner hogy ha eren-t megetetik egy olyan titánnal és akkor a képesség az ő oldalukon lesz. ( ez csak egy tipp) . Másik hogy van egy olyan érzésem hogy eren valahogy kapcsolatban áll azzal a majmos csávóval vagy a majmos csávó áll az egész mögött és ő lehetett az a tudós aki kifejlesztette azt a szer-t amitől titánok lesznek az emberek. És emiatt nem ismerte a manőver felszerelést is .
Lenne egy kérdésem a mangásokhoz. Láttam egy olyan mangát hogy a fal előtt 30 évvel vagy hasonló. Ott volt szó egy titán gyermekről. Lehet esetleg annak bármi köze a Majom titánhoz ?
A befejezésen meg se lepődök. Ha Ymir történetét ennyire előre hozták, akkor azt a "leleplezést" egy évaddal hamarabb mutatni már semmiség.
Hát nekem ez eléggé cinikusnak tűnik, meg morgolódásnak, de akkor félreértettelek
tyber16 írta:
Hasler a végén lévő csávó aki a bestia titánból nem Eren apja.
Bakod- Igen a 3. évadban lejutunk a pincébe és végre minden ki fog derülni szóval az animések is megfogják kapni a válaszaikat.
Lol, hát nem hiszem el, csak ezelőtt pár kommenttel hangsúlyoztam ki, hogy nem kellenek spoilerek
Minden vicc nélkül, több ilyen ne legyen, kérem, miattunk, mangások érdekében. Annak örülök, hogy tisztáztuk, hogy a bestia titán nem Eren apja (bár igazából már ez is túlmegy a spoiler határon, de örülök, hogy nem ezen kell rágódjak), a második sor viszont baromi nagy spoiler, ha komolyan írtad. Moderáljátok már magatokat, az a baj, hogy én ezt törölném most, de már mindegy, mert láttam. Kérek mindenkit...A következőért már következmények (ideiglenes kitiltás akár) járnak. Nem akarok most szőrösszívűnek tűnni, de tényleg, ennyi szerintem mindenkitől elvárható. Köszönöm előre is.
Ha jól emlékszem akkor Ymir valami olyasmit mondott hogy ő 60 évig bolyongott sima titánként mígy megevett egy olyat mint reiner-ék és azóta ilyen átváltozós. Na szóval akkor lehet erre gondolt reiner hogy ha eren-t megetetik egy olyan titánnal és akkor a képesség az ő oldalukon lesz. ( ez csak egy tipp) . Másik hogy van egy olyan érzésem hogy eren valahogy kapcsolatban áll azzal a majmos csávóval vagy a majmos csávó áll az egész mögött és ő lehetett az a tudós aki kifejlesztette azt a szer-t amitől titánok lesznek az emberek. És emiatt nem ismerte a manőver felszerelést is .
Lenne egy kérdésem a mangásokhoz. Láttam egy olyan mangát hogy a fal előtt 30 évvel vagy hasonló. Ott volt szó egy titán gyermekről. Lehet esetleg annak bármi köze a Majom titánhoz ?
Amikor Ymir beszélgetett Reinerékkel, elmondta, vagyis nem is akkor, hanem később mondta valakinek, hogy "ellopta a barátjuk képességét, és ezért ha visszamegy velük a falujukba, biztos megölik, hogy visszaszerezzék." Egyértelművé vált, hogy a képesség egy adott dolog, a titánforma egy adott dolog. Magyarul (szerintem, legalábbis) vannak titánformák, amik landolhatnak valakinél. Tehát ha valaki mondjuk, egy titán megenné Bertholdot, úgy, ahogy Ymir megette Bertholdék haverját, újra tudatára ébred (hiszen elvileg régen emberek voltak, az összes titán (mondjuk az jó kérdés, hogy az összes-e, de most nagyon úgy tűnik), és onnantól övé lenne a Kolosszális titán formája.
Tehát egyértelmű, hogy ha valaki Erent eszi meg, akkor onnantól az övé lesz a titán formája, meg a képessége.
Azt meg nagyon kétlem, hogy Eren kapcsolatban állna akárkivel is.
És az a manga a Before the Fall. Az a fal építése után 30 évvel játszódik, az eredeti történet előtt 70 évvel, vagy mennyivel. Nem hiszem, hogy lenne köze a fősztorihoz
Szerkesztette: Jon - 2017.06.19. 01:43
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Sasha ugye nem titán ? xD 12:35-nél olyan mintha megakarná harapni magát , nem ? Vagy csak megtörli az arcocskáját vagy mit tudom én xD )
Tudtommal nem Titán. Ismerjük az elősztoriját és családját is. Kb. kizárt hogy az legyen.
Egyre valószínűbb hogy Eren megette az apját. Nagyon úgy néz ki hogy csak bizonyos számú értelmes titán létezhet egyszerre. Bár jó kérdés hogy ha csak egy értelmes titán megevésével válhatsz értelmessé akkor hogyan lettek az elő értelmesek így viszont az is lehet hogy ha egy random titán megenne egy másikat akkor abból is értelmes titán válna.
És bár nem tudom miről szól vagy hogy mi a Before the Fall de az idő nem zárja ki az összefüggést hisz lehet a titánok bizonyos idő után nem öregednek hisz Ymir se öregedett 60 évig
Egyre valószínűbb hogy Eren megette az apját. Nagyon úgy néz ki hogy csak bizonyos számú értelmes titán létezhet egyszerre.
Ezt mire elapoznád?
Szerintem az alany képességeitől (szellemi, fizikai, érzelmi) függ, h értelmes e vagy se. Gondolom!
+ ugye a rendellenesek. Azok mik lennének, nem várt lehetőségek, félresikerült éretlmes egyedek?
Egyre valószínűbb hogy Eren megette az apját. Nagyon úgy néz ki hogy csak bizonyos számú értelmes titán létezhet egyszerre.
Ezt mire elapoznád?
Gondolom arra, hogy Ymir is agyatlan titán volt (nappal össze-vissza szaladgált, este mozdulatlan volt) mindaddig, amíg meg nem ette Reinerék haverját (aki szintén át tudott változni). És ha ez így van, akkor mivel Eren-t az apja változtathatta át (Eren visszaemlékezésében ő nála is ott van az injekciós tű), így elépzlehető, hogy őt ette meg. De ehhez ugye az apjának is át kellett, hogy tudjon változnia, amiről meg semmit nem tudni.