Helló! Nem tudom, hogy jó hely re írok-e, de esetleg kaphatnék egy linket a nanatsu no taizai movie feliratához? Sehol sem találtam.
Előre is köszi!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Anime Projektek -> Aktuális Sorozataink -> Nanatsu no Taizai -> Böhöm nagy narancssárga nyíl a "Magyar feliratok letöltése"
Ott megtalálsz minden Nanatsu no Taizaihoz kapcsolódó magyar feliratot. A MEGA és a Torrent ikon magáért beszél, ezekre kattintva letöltheted az égetett feliratos videóinkat.
Mikor egy több éves fan animáció is jobb, mint a hivatalos harc... a 12. részben amit
Nem is értem, hogy a készítők hogy mernek ilyet kiadni a kezükből.. én nem merném a nevem odaírni. Szerintem még egyetemista kezdő animátorok is jobbat tudnának produkálni.
Mindig úgy kezdem a rész megnézését, hogy félek attól mennyire lesz megint gagyi.
Értékelhetetlen, 2/10 talán?
Azigen, bepótoltam a részt amivel le voltam maradva, de előtte youtube-n láttam egy spoileres 2 perces vidit erről a harcról..azthittem valami fan made animáció amit előre elkészítettek és véletlen belefutottam, de ez.... ez még annak is rossz. Ennél még az is jobb lett volna, hogyha kiszínezik a mangaoldalt és képkockánként egymás után berakják.. azthittem, hogy a Fairy Tail állóképes animációjánál nem fogok rosszabbat látni, de mégis megtörtént..ott legalább a karakterek felismerhetőek voltak és hasonlítottak az eredetiekre, de itt Meliodas kb úgy néz ki mint egy rossz Brolly... konkrétan a sztorin kívül a feldolgozása szerintem értékelhetetlen lett.. 1/10-et is nehezen adnék rá.
Van rá vajon esély, hogy a blu-ray lemezen ezt kijavítják? Esetleg valakinek valami infó róla? Az az utolsó remény...
Értem aha van benne logika, tehát egy Meliodast aki a jelenlegi erejével ledarálná az összes 10 parancsolatot AKIK az egész országot fenyegetik jelenleg ,
Animében nem tudom milyenre sikerült ez az Escanor vs Meliodas, nem is merem megnézni, hogy megmondjam az igazat, de mangában nekem nem volt vele bajom. Kellőképp elmagyarázták, hogy miért ilyen erős Escanor, így pedig nekem egészen valósághűnek látszott, hogy az alatt az 1 perc alatt még Meliodast is képes legyőzni. De ez egyébként csak arra szolgált, hogy megmutassák Escanor valójában milyen erős is, mikor mindent bele tud adni, ezt pedig akarva akaratlanul el kell fogadnunk.
Nem a Deen a főkolompos, lásd:
https://naruto-ku...post_74333
Chandler megkapta Risotto hangját a JoJo-ból. ^^
De ami jobban tetszik, az Nakata Jouji, mint Cusack. Yorokobe, Zeldris!
Ugrás a fórumra: |