Chouchoura gondoltam ja.
Bee nagy és kemény arc "volt".
![:(](../includes/bbcodes/images/dummy.gif)
![:(](../includes/bbcodes/images/dummy.gif)
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Dova na ja igazad van éedig még én is hányszor írtam hasonlókat.
Ez a kép ÁÁÁÁÁ az áltamal annyira utált részből való! Hogy tudták ennyire elcsöszni a rajzolást pedig ilyenkor lett volna az egyik legjobb része a csatának. Ezek meg csak így elrontják (finoman szólva). Miért nem tudták volna ezt is legalább úgy megcsinálni mint az előtte vagy utána lévőket.
Öcsém... Ez az Orochimaru annyira szánalmasan gyenge, hogy már-már szégyellem magam, mikor látom.
Ez egy nyomorult semmirekellő.
Az Edo Tensei nélkül semmi lenne, azon kívül, hogy egy elpusztíthatatlan csótány.
Már régóta forr bennem, de úgy tűnt nem alaptalanul.
Legendás Sannin egyike. Egy S rangú bűnöző. És, ha lenyomják a bábját, menekül.
Oké, nincs ezzel baj. De akkor a francért harangozták be annyira.
Ha Sasori helyett egy Itachi jött volna, még menekülni se tudott volna a nyomorult. Nem is értem, hogy mire fel volt neki az a naiv ambíciója Itachit illetően.
Előző részhez hozzászólva, jobban örültem volna, ha maga Pein megy el megölni Orochimarut.
Körűbelű esélye se lett volna elfutnia.
Az hogy Itachi ellen nem volt esélye az még nem azt jelenti hogy gyenge. Tipikusan akkor a másik két sanin is olyan gyenge, mert még a kéz nélküli Orochimaruval sem igen bírtak el ketten, vagy ki is volt aki még olyan nagyon könnyen le tudta volna őt győzni? pl Kakashi aki még inkább távol akarta tartani magát tőle?
Még,még,még több ilyen fillert.Mai rész is csillagos ötös volt. Itt már érezhető volt a gyenge animáció,de a hangulata felbecsülhetetlen. Azok a régi szép Akatsuki fan idők.
Kakuzo:Ne idegesíts fel,mert akkor megölek.Hidan:Ahogy már mondtam,probáld csak meg ! De hiányoltam ezt a szöveget
Imádom ezt a párost.
Nagy kár,hogy Kakuzo Edoként alig mutatott valamit és Hidan nem hozták vissza :/ .
Nagyon tetszett,hogy Sasori és Deidara párszor próbálkozott Orochimarut megölni.Nem volt rossz harc,csak rövid.
Közben megtudtok a sorrendet,hogy ki mikor csatlakozott az akatsukihoz.
Jövő héten jön az utolsó réssz.
goku5 írta:
Amúgy Hidan miért is volt halhatatlan?
Ugrás a fórumra: |