Őszintén én nem gondoltam hogy tényleg 12 részes lesz! Legalább dupla annyit vártam el tőle. Érdekesen oldották meg az biztos.
UQ-Holder! anime, OVA
halando68 írta:
Őszintén megmondom, jól ki tudnak cseszni a letöltőkkel a feltöltők! Letöltöttem 1-10-ig a részeket, és erre az utolsó két részt meg gyorsan berakják pakkba. De MINEK??? Most akkor az utolsó két részért töltsem le az egészet? És amit meg letöltöttem azt meg töröljem ki???? Azt a 10 részt ami megvan???? Ez így gáz de nagyon......V agy töröljem ki a 10 részt és dobjam úgymond kukába az UQ Holdert????????
Jaeger írta:
Érdemes megnézni Mahou Sensei Negimá animét? Láttam van valami 50 rész.
A Mahou Sensei Negima animének alternatív befejezése van, messze nem követi végig a mangát. Hogy ez jó vagy rossz, és hogy az anime megüti-e azt a szintet, amit kellene, hát mindenki döntse el maga. ^^
Az OVA-k egész jók, főleg az "Shiroki Tsubasa Ala Alba" és a "Mou Hitotsu no Sekai".
Én mindenesetre inkább a mangát javaslom. És persze utána a fentebb megnevezett OVA-kat.
Egyesítve 2018.03.11 12:35:13:
UQ Holder 2. OVA:
https://nyaa.si/v...
(RAW, felirat nélkül)
Azokat a mangafejezeteket dolgozza fel, amikor Kirie és Touta belefagytak az időbe.
hmm lehet akkor bele kéne kezdeni a mangába is... bár én láttam az animét és nagyon szerethető. Persze elvileg ugyanez a helyzet az Akame ga Kill esetében is (ott viszont a végét elcseszték nagyon, viszont a MSN-ban nem volt a manga ismerete nélkül hiányérzetem).
Mindenképp ajánlom az UQ Holder mangáját, mert az animében ugye a 2. OVA által feldolgozott fejezetek nem voltak benne. Viszont Touta és Kirie kapcsolata miatt fontos.
Ezt kihagyni az animéből kb. olyan volt, mint a Dana kastélyában történteket kihagyni, mert azok nélkül meg Touta és Yukihime stéges beszélgetése nem jön át teljesen. -.-"
Tapion-sama írta:
Egy hivatalos megerősítő linket küldhetnél, mert tudomásunk szerint nagyon nincs bejelentve új évad ^^
És először az OVA-kat kellene befejeznünk Ugye, Chakra-kun?
Ugrás a fórumra: |