https://www.youtu...3haKZ9DwrQ
Fan videó a torna végéről. Félretéve belőle az egyértelmű bullshiteket, a végén a potara töréses majd kilökős simán elképzelhető lenne. Másrészt a szíven fojt el amikor átváltoztak és szólt az UI zene.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
https://www.youtu...3haKZ9DwrQ
Fan videó a torna végéről. Félretéve belőle az egyértelmű bullshiteket, a végén a potara töréses majd kilökős simán elképzelhető lenne. Másrészt a szíven fojt el amikor átváltoztak és szólt az UI zene.
Miért érzem úgy (szigorúan feltételezés) h az U7 győzelméhez Jiren hozzájárulása is szükséges lesz? Mármint, nem arra g ondolok, h rossz döntéseket hoz harc közben és ezért veszít, hanem, h érdeke lesz esetleg Goku győzelme. Vagy ha úgy tetszik, jobbnak látja majd azt, h alulmaradjon.
Kicsit cifra igaz, de ha abból indulunk ki, h csalódnia kellet a Tooper ek további tagjaiban, főleg Toppo ban (ha nem tudom megvédeni vele az univerzumomat, az igazság nem ér semmit) + ezt összekombináljuk a mangában megismert hozzáálásával (mint 17: ha az univerzumunk elpusztul, ez a sorsunk) nem is tűnik olyan cifrának az elképzelés. Az eddig megismert személyisége alapján, miért szeretne utolsóként maradni a harcmezőn egy hitehagyott univerzum érdekében?
Pöttyet fáradt vagyok, jobban kifejtem mihelyst magamhoz tértem.
Szerintem ezzel csak az a baj, hogy azt is jelentené, hogy cserbenhagyja a saját univerzumát és bajtársait is egyaránt, ezért nem hiszem, hogy ilyet megtenne. Esetleg, ha Gokuval folytatnak előtte egy olyan párbeszédet, amiből kiderülne, hogy Goku terve visszahozni az elhullott univerzumokat. De szerintem nem ez lesz.
Hát Jiren háttértörténetétől én nem estem hasra, úgy is fogalmazhatnék, hogy szerintem sz*r. A Dragon Ball történetének legerősebb, vagy második legerősebb ellenségének ennél jóval jobb sztorit is kitalálhattak volna, mert ez egyelőre semmi. Mintha a széria befejeződésével kezdenék félvállról venni a kidolgozottságot, ami eléggé elszomorító. Most komolyan, ennyit tudunk róla és így lesz vége? Vicc.
Írd már le te mit találtál volna ki ami nem szar.
Igen ennyit tudunk róla mert most ez is éppen elég,sőt enélkül sem változott volna a helyzet a tornán,nem lett volna más végkimenetele.
Logikusan kellene nézni a sztorit és a történetmesélés szabályaival is jó lenne tisztában lenni. Itt most egyáltalán nem lényeges a múltja,nem tesz hozzá semmit az aktuális eseményekhez. Örülni kellene,hogy ezt is megtudtuk.
Majd ha lesz egy Jiren film Path to Power címmel ott majd kapsz jó sok mindent,nem csak ennyit és nem csak szart.
És Jiren nem is a klasszikus főgonosz, ha ez jelent valamit akkor nyilvánvaló,hogy ezek a karakterek sose kaptak nagy háttérsztorit(Pikkon,Hit stb)
---
Na ezért nagy f@szság így felaprítani a fórumot,mert most az aktuális részről 3 helyen lehet kommentet találni,ezigen.
Jirenhez ez a háttér story szerintem igen is érdekes volt. Nem tudom mit vártál, de a Dragon Ball sosem arról volt híres, hogy milyen mély és csavaros a története
Most egyelőre ennyit tudtunk még, de még a torna előtt elképzelhető, hogy Jiren mesél még ezt azt.
Kurosawa írta:
Írd már le te mit találtál volna ki ami nem szar.
Igen ennyit tudunk róla mert most ez is éppen elég,sőt enélkül sem változott volna a helyzet a tornán,nem lett volna más végkimenetele.
Logikusan kellene nézni a sztorit és a történetmesélés szabályaival is jó lenne tisztában lenni. Itt most egyáltalán nem lényeges a múltja,nem tesz hozzá semmit az aktuális eseményekhez. Örülni kellene,hogy ezt is megtudtuk.
Majd ha lesz egy Jiren film Path to Power címmel ott majd kapsz jó sok mindent,nem csak ennyit és nem csak szart.
És Jiren nem is a klasszikus főgonosz, ha ez jelent valamit akkor nyilvánvaló,hogy ezek a karakterek sose kaptak nagy háttérsztorit(Pikkon,Hit stb)
---
Na ezért nagy f@szság így felaprítani a fórumot,mert most az aktuális részről 3 helyen lehet kommentet találni,ezigen.
Pontosan nem tudjuk, hogy Jiren hány éves, de még biztosan derülnek ki róla infók. De igen kicsit tényleg olyan mintha csak streoidokon élt volna évekig Jiren
Mondjuk arra lehet következtetni, hogy Jiren egy nagyon tehetséges harcos aki ha mondjuk gyerek kora óta csak edz akkor elképzelhető, hogy ilyen erős lett. Gondoljuk csak bele Gohan mire lett képes talán 1 év alatt? Mikor SSJ2-ő lett. Ha ő is mondjuk 10 évig csak folyamatosan edzett volna akkor lehetett volna belőle Jiren. Lehet a pusztítás isten felkarolta és úgy edzett én eltudom képzelni.
Értem az álláspontodat Jaeger és valószínűleg komolyan így történt, de én ettől vártam volna komolyan valami eredetibb ötletet, mert ennyi erővel tényleg behelyettesíthetnénk Krillint is akár Jirennel, és akkor most ő lenne ennyire erős. Goku és Vegita is már Whis alatt edzenek, és ha nem lennének nekik a saját átváltozásaik, 1-2 év alatt elérték volna a határaikat és nem tudnának tovább fejlődni. Akkor Jiren miért, ki ő? Mert csak egy átlagos, szörnyű gyerekkorral megáldott gyerek volt, így lett beállítva. Akkor pedig ha szét is szteroidozza magát, bárki is edzi, akkor sem a pusztítás istene felett kellene lennie az ereje határának, alapesetben.
Bízok további infokban, pl. amikor Goku rájön, hogyan győzheti le, akkor még mesélhetne pl. Jiren a "tehetségéről". Utána lehet jobban el tudnám fogadni.
Zsenialisteknos
Az előző hszed amit az animebe került szerintem jó volt.
Nincsen semmi gond,részemről nem is baj hogy ilyen hosszú és tartalmas volt a hozzáoszlásod. Legalább nem volt spam.
Ha lehet és ha egy mód van rá ne okold a jelenlegi brigádot,hidd el a többségük még tanuló,most tegyük félre a nagy neveket a csapatból mint, Yuya Takahashi és Takeo Ide ők azok között vannak akik megmentették a sorozatot a totális bukástól mármint ami a szakmai részét illeti. Ez a 109-110.résztől látható a leginkább.
Tőlem is kapott negatív kritikát a sorozat a legelején leginkább,hiszen mindenki látta,hogy néhol a windows paint szintjét súrolta a kiadott részek 99%-a lásd Bills vs Goku.
Amit később korrigáltak,90 részig volt hiba bőven de megtanultam ezeket elengedni és a továbbiakban nem szakmai szemmel tekinteni a dolgokra.
Megpróbálok nem elfogult lenni de a Toei-s látogatásom óta másképp látom a dolgokat.
Ne a kis embereket bántsd mert ők nem sok vizet zavarnak,ők is egyszerű dolgozok a gépezetben mint pl én.
Úgyse fogják bevallani a fejesek,hogy ó igen tényleg elbasztuk az egészet de mindaddig ameddig dől a pénz , szarnak mindenkire,és a profit dominál az utolsó pillanatig.
(Nem fogok elnézést kérni ;szép nyelv a mi nyelvünk és kéretik engem nem kioktatni amikor azt látom ,hogy vannak itt páran(különösen egyvalaki) akik képtelenek összeállítani nemhogy egy de egy többszörösen összetett épkézláb mondatot.)
Annyi dolog van itt a háttérben amiről elvileg az átlag néző nem tudhat,hogy a többség így reagálna; azta a rohadt életbe Amit úgyse fognak nyilvánosan elismerni.
Én is csak pár dolgot mertem ide leírni ami még belefér a nyilvánosság keretébe.
1) Kész tények elé lett állítva a brigád.
2) Egyéni ötletek nincsenek,mert a saját tagok ötleteit leszavazták.
3) Az van amit a két főnök parancsba ad amivel nincs is semmi baj;de amikor látványos gikszer van a storyban menteni kellett a menthetőt lásd Goku vs Kefla.
A többiek szívták meg akkor is,az hogy ők félévig dolgoznak a részeken ez baromság.
Ez még csak csepp a tengerben. Nem tudom,hogy Toriyama és Toyotaro milyen mint magánember,de ami a szakmai tevékenységüket és a hozzáállásukat illeti ;számomra az elfogadhatatlan hogy nem akarnak együttműködni a csapattal.
Ilyen mentalitással rövid úton Euban az ajtót mutatják akárkinek lehet akármekkora neve az iparágban.
Ha kicsit is tanulnak a hibáikból ezeket a későbbiekben kifogják küszöbölni.
Írtam korábban engedni kellene a nagy egóból;de úgymint mint a többi humán tényezőre erre is tesznek rá.
Ahogyan én látom mindez nem érdekli őket,mert az eladási mutatók és a számok őket igazolják.
Én csak abban bízom,hogy ha lesz folytatás nem a mozifilmeket fogják megint ledarálni mint a kezdésnél.
https://www.youtu...HyNQAHu_Yc
Interjú, Naotoshi Shidaval !
Egyesítve 2018.02.13 19:47:29:
Ugrás a fórumra: |