Nem is tudtam, hogy lesz 3. része. Remélem lesz 3d 4dx-ben is.
Filmek & sorozatok
dungeonlord írta:
A Goldberg család:
Mostanában nagyon ritkán nézzek élőszereplős sorozatok, mert legtöbb unalmas vagy fárasztó.
Hosszú idő után azonban megismerkedtem a Goldberg családdal a comedy centralnál. Nem a neten, hanem tvnél^^
Befejeztem az első évadot és imádom! Sok minden szeretek a sorozatban, de nosztalgia érzés felbecsülhetetlen!
Sok mindent elfelejtettem, de a sorozat alatt visszajönnek a régi szép emlékek, amikről már régen megfeledkeztem.
1.évadot befejeztem. Holnap pedig elkezdem a 2.évadot.
Legjobb show hosszú idő alatt. Minden 80-90 személynek ajánlom.
útvesztő trilógia:
Tegnap befejeztem a trilógiát, és meg kell mondjam, hogy nekem tetszett!
Nem csak a látványvilág és akció tetszett,de a fiatal színészek is remekül szerepeltek!Kínai(Minho)volt a kedvencem és örülök,hogy nem halt meg.
Másnap utána érdeklődtem Útvesztő könyv/film eltérések kapcsán és szerencse találtam 1 oldalt, ahol az 1 és 2.rész leírtak mindent.1.rész jobb volt a könyvnél. Azonban a 2.rész mind2 megoldása tetszett.
Zombieland ,Z világháború után ez volt az egyik legjobb zombis film.
Sok, sok negatív kritikák ellenére én 8/10 értékeltem a trilógiát .
Lel a Maze Runner az egyik legostobább young adult mű, amit ez a a stílus kitudott fingani magából. Az ostobaság és beleszarás betetőzése pedig a 3. könyvben található, ami ettől szinte teljesen olvashatatlan, a film változat meg ennek köszönhetően nézhetetlen. Ennél a szériánál már csak a Hunger Games és Twilight van lejjebb, ami mindent elárul a könyvek/filmek színvonaláról.
Jelen pillanatban én is letargiában vagyok, csak én a Stranger Things miatt. Lenyomtam mind a két évadot, és nagyon tetszett. Jók voltak a karakterek is, és a történetet is jól összepakolták, főleg a 2. évadra. Elvileg csak jövőre jön az új évad, nem is tudom mit találhatnék ami pótolná addig a vágyaimat. Netán egy kis Twin Peaks?
Sokan biztos nem, de én nagyon várom az új Godzilla filmet, már csak King Ghidorah miatt is.
https://www.youtu...kC7fH_iwN4
Remélem a 2.résznél kijavítják azt a hibát, amit 2014 filmnél elbasztak.
Godzilla és a többi szörny érdekel és nem 2 órányi felesleges családi dráma! Mert a főszereplő katona egyetlen jó megmozdulása a Muto tojások elpusztítása volt! 10 perc a 2órából.
A 1998 ezerszer jobb a 2014filmnél.Sokkal jobb színészek, jobb harcok, több Godzilla harc és jelenett és még sorolhatnám.
Előzestes nagyon epic lett,de félek a családi blablától...
Ma haverokkal meg néztük az új Venom filmet , és nagyon bejött mindenkinek , nagyon!
A film első néhány perce nekem becsapós mégpedig amiatt mert amit az előzetesben is láttunk hogy a lezuhant űrrepülővel érkeztek a szimbióták. Na most aki kicsit is figyelt az előzetesekben az ki tudta következtetni hogy a gép a filmbeli Life Fundation vagyis Drake tulajdona. És itt szerintem próbálták megvezetni a nézőt mivel igaz hogy a RÉGI képregényben venom űrhajóval érkezett valahonnan a galaxisból , viszont az ÚJ képregényben felsőbbrendű venomot a földön hozták létre tudósok. És ugye a Life Fundation a filmben tudósokból áll. Szóval nekem ez így eszembe jutott hogy most melyik opciót válaszák amit rögtön meg is mondtak de nem írhatok róla mert spoiler
Kapunk egy kis ízelítőt Eddy munkájából hogy a laikusok is tudják majd mi merre hány méter , szerelmi szál pedig csak épp annyira van jelen a filmben hogy ne zavarjon be a fő storynak.
Ezek után kezd rákanyarodni a film a lényegre hogy hogyan és mikor kapja meg Eddy a szimbiótát.
Tom Hardy rettentő jól játsza a szerepet Venom karakterétől pedig én elájultam szerintem senki nem gondolta volna hogy ilyen jól lesz össze rakva , hatalmas pacsi érte.
Venomot-nagyjából egyből anti hősként kezeli a film ami egyáltalán nem zavaró , ja és még annyi vele kapcsolatban hogy van teljesen különálló személyisége-úgyhogy az előzetes nem vitt minket félre-ami rettentően jól mutatott moziban.
A többi szimbiótáról annyit , hogy ne várjatok sokat , mert nem véletlenül Venom a film címe.
Az ez után történtekbe nem mennék bele mert elspoilerezném a filmet.
A film végére kapunk két stáblista utáni jelenetet de én-és gondolom az emberek túúlnyomó többsége , legalább is aki csak kicsit is ismeri a képregényeket vagy a meséket- az elsőért lesz oda.
Spoilerbe még annyit hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: igen véééggggreee valahára kapunk egy She Venomot is ha csak pár másodperc erejéig is , ezt nem bírtam magamban tartani)
Még annyit , hogy nagyon úgy tűnik lesz még folytatás még pedig azért mert a stáblistához kapcsolódó spoiler következik(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: behozták Cassady karakterét is akit nem más alakít mint Woody Harrelson).
Összességében szerintem tényleg nagyon jó film lett persze kisebb hibákkal de hát Istenem és egy lapon se lehet említeni a Pókember trilógia Venomjával.
Ha még egy ici-picit rágyúrnak a durvább jelenetekre simán lehetett volna 18 karikás , de így is remek!!!
Hadron írta:
Ma haverokkal meg néztük az új Venom filmet , és nagyon bejött mindenkinek , nagyon!
A film első néhány perce nekem becsapós mégpedig amiatt mert amit az előzetesben is láttunk hogy a lezuhant űrrepülővel érkeztek a szimbióták. Na most aki kicsit is figyelt az előzetesekben az ki tudta következtetni hogy a gép a filmbeli Life Fundation vagyis Drake tulajdona. És itt szerintem próbálták megvezetni a nézőt mivel igaz hogy a RÉGI képregényben venom űrhajóval érkezett valahonnan a galaxisból , viszont az ÚJ képregényben felsőbbrendű venomot a földön hozták létre tudósok. És ugye a Life Fundation a filmben tudósokból áll. Szóval nekem ez így eszembe jutott hogy most melyik opciót válaszák amit rögtön meg is mondtak de nem írhatok róla mert spoiler:D:D:D
Kapunk egy kis ízelítőt Eddy munkájából hogy a laikusok is tudják majd mi merre hány méter , szerelmi szál pedig csak épp annyira van jelen a filmben hogy ne zavarjon be a fő storynak.
Ezek után kezd rákanyarodni a film a lényegre hogy hogyan és mikor kapja meg Eddy a szimbiótát.
Tom Hardy rettentő jól játsza a szerepet Venom karakterétől pedig én elájultam:D szerintem senki nem gondolta volna hogy ilyen jól lesz össze rakva , hatalmas pacsi érte:bow.
Venomot-nagyjából egyből anti hősként kezeli a film ami egyáltalán nem zavaró , ja és még annyi vele kapcsolatban hogy van teljesen különálló személyisége-úgyhogy az előzetes nem vitt minket félre-ami rettentően jól mutatott moziban.
A többi szimbiótáról annyit , hogy ne várjatok sokat , mert nem véletlenül Venom a film címe:).
Az ez után történtekbe nem mennék bele mert elspoilerezném a filmet:).
A film végére kapunk két stáblista utáni jelenetet de én-és gondolom az emberek túúlnyomó többsége , legalább is aki csak kicsit is ismeri a képregényeket vagy a meséket- az elsőért lesz oda;).
Spoilerbe még annyit hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: igen véééggggreee valahára kapunk egy She Venomot is:bow:bow:bow ha csak pár másodperc erejéig is , ezt nem bírtam magamban tartani:D:P)
Még annyit , hogy nagyon úgy tűnik lesz még folytatás még pedig azért mert a stáblistához kapcsolódó spoiler következik(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: behozták Cassady karakterét is akit nem más alakít mint Woody Harrelson).
Összességében szerintem tényleg nagyon jó film lett persze kisebb hibákkal de hát Istenem és egy lapon se lehet említeni a Pókember trilógia Venomjával.
Ha még egy ici-picit rágyúrnak a durvább jelenetekre simán lehetett volna 18 karikás , de így is remek!!!
Ez a PG-13 elég "vicces" dolog... Hány olyan film állt már be emiatt a földbe, mert ugye ez enged valamennyi erőszakot, csak mégsem, de két ilyen film között is ég és föld lehet a különbség. Az amcsik, meg a korhatárbesorolásuk... Nálunk ez lehet 12 vagy 16 is. A Sony ezzel alaposan lábon lőtte magát, kellett ennek a Venomnak ez, mint mókusnak az erdőtűz. Tom Hardy meg Tom Hardy.
Az a helyzet, hogy szerintem egy PG-13-as is lehet komoly film (de nem a Sonynál xD). Egyébként meg Pókember nélküli Pókverzum... Már itt voltak gondok, mert persze, a jelenlegi Peter Parkerhez nem illik. Még. Mindegy. Az a helyzet, hogy szerintem egy minőségi R besorolású filmmel, mondjuk egy Venommal, többet lehetett volna kaszálni, mint egy PG-13-assal. Azért a fizető közönség nagykorú, tehát akkorát nem lőhettek volna mellé. A másik fele az, hogy a besorolás csak egy irányvonal, nem láttam még mozit, ami ki is zárja a korhatár alattiakat, emlékszem, mikor a Deadpool 2-n egy fél második bé ült mögöttem. Hát... kimondottan nekik készült b.... Vagy kedves Sugár mozi, akik a Végtelen háborút berakták matiné, mondom Matiné!!! filmnek. Jó. Tehát Sony... Kezükben volt Póki és mit csináltak? Kinyírták Ben bácsit... Kétszer! Oké, pénz beszél, kutya ugat, Ben bácsi alulról szagolja a Stark tornyot, de ezt a Venomot szerintem elkapkodták. Ott volt egy Tom Hardyjuk, lehetett volna egy kőkemény Venom, nem lett. Ez kihagyott ziccer. Mindattól függetlenül, hogy nem tartom nézhetetlennek.
Én még abban reménykedek hogy ez inkább ilyen felvezető film volt , mert ha Vérontót is szerepeltetni akarják , nem lesz annyi elég mint most a Venomnál...
-Mert ha tényleg univerzumot akarnak építeni Vérontó meg Toxin is kell-
Mármint az a karakter egy psyhooo gyilkos.
Szer.: én is lestem mikor mi már benn ültünk a helyünkön , erre bejön 4 kb 11 12 éves apuka felügyeletével.
Ugrás a fórumra: |