Köszönöm.
Boruto anime
Halkan megjegyezném Himawari születésnapját amikor Naruto klónja kifeküdt XD most meg... jéé léteznek még klónok és fent tudja tartani? wow mi történt? Csóri kislánynak meg milyen születésnapja volt, de komolyan.. annyira nem értem akkor miért volt 'olyan' fáradt most meg mitől nem? XD
Köszi a munkátokat!
Nagyon jó lett az ajánlótok a részhez. és mennyire igaz is!
És megint csak van bizonyíték hogy Borutó tipikus apja. Túl hiszékeny és bízik másokban. (még ha teljesen jogosan is) Shikamaru meg tényleg a józan és a faluban. Ő a legracionálisabb gondolkodó.
De amúgy Boruóék is tényleg hülyék. Mennek a maguk gyengeségével a nagyokhoz harcolni. Pedig tudhatnák hogy ők még gyengék.
Amúgy csak felhoznám hogy még igen hamar rendbe jött a kert és az uzumaki ház a harc után,. Mintha semmi nem történt volna ott.
Egy kérdés vetődött fel bennem. Még a mangában sem volt és nem is hiszem hogy lesz is benne. 15 évvel korábban amikor volt a végtelen álom, abban vajon Jigen is belekerült? Mármint a hatása alá került?
Köszi szépen a munkátokat!
A felvezető megint jó lett.
Na van új ending és új opening is. Az opening valahogy megint csak spoilleres kissé. Mondjuk hogy szinte semmi nincs benne, de mégis a legfontosabb. De valahogy le merem fogadni, hogy ezalatt az opening alatt úgyse fog az bekövetkezni. Szóval megint csak foghatja az ember a fejét hogy miért mindig olyan az opening ami eggyel későbbihez illene jobban.
Hőseink megint kaptak egy olyan ellenfelet akit jóval nagyobb súlycsoportba tennék. Áááá....
Narutó meg két rámenes tálba van pecsételve. Megint csak jó megvalósítás.
És hát gondolom nem véletlenül volt nemrég mutatta és most is említve a szektás dolog. És valahogy kitalálható volt szerintem a titka is a szekta megvalósításának. Túl befolyásolhatók az emberek.
Az animálásból meg kiemelném hogy Sarada szemei már túl nagyok szerintem. Gondolom most se véletlenül mutatják. A következő részben meg gondolom elégi a végső formáját végre.
Ugrás a fórumra: |