Valószínű ezelőtti story lesz, és egy külön történetszál. Az új pókot meg kéne néznem nekem is mostanság, nem láttam csak mozisban, amikor kijött. Egyébként még ami érdekesnek tűnik nekem az a Spider Man Back to The Multiverse, bár az rajzfilm lesz, de szerintem beülök rá. Messze még a december. :/
Pont most néztem meg a Végtelen háborút. Kegyetlen jó lett, főleg 4DX-ben. Nem vagyok túl nagy Marveles, filmeket is csak hébe-hóba láttam néhányat. De most megjött a kedvem végigmaratonozni az összeset.
Jon tisztelettel és nem a vita kedvéért kérdezem, de miért kell Spoillerbe tenni? Ezelőtt is sok filmről volt már itt szó azok közül se kellet mindet spollerezni. Már csak több mint egy hete megy a mozikban. Vagy inkább úgy kérdezem meddig kell abba tenni?
spoiller
Amúgy Hulkot hogy elverték az elején! Na ezt soha nem gondoltam volna. Utána meg nagy valószínűséggel beijedt és nem mert előjönni! Na ezt se gondoltam volna róla. Kész meglepetés volt. Nem gondoltam hogy már a film elején ekkora ereje lesz Thanosznak.
Amúgy kinek hogy tetszik Thor új kapaácsa? Nekem valahogy nem jön be (még) a régi jobban tetszett. Ez valahogy sokkal "barbárosabb" kinézetű.
Amúgy az utolsó jelenetben elvileg Marvel kapitánynak üzentek? Jól gondolom?
Hulk nem az ijedség, hanem megaláztatás miatt nem akart harcolni. Ez volt neki az első olyan veresége, ahol az ellenfele alázta és ezt nem tudta feldolgozni... Nem csak Hulk, de még Bruce Banner karaktere is fejlődött.
Nagyon bejött az a jelenet, ahol Bruce a saját erejével harcolt és győzte le Thanos egyik emberét.
Miközben Hulk feldolgoza a vereségét, addig Bruce karaktere is fejlődik.
Olvastam egy olyan elméletet amit még a rendező is igazolt egy riportban miszerint senki nem halt meg miután Thanos csettintett és elporladt, csak be lettek zárva a lélek ékkövébe. Így legalább még van rá teljes esély hogy visszahozzanak mindenkit.
Egy ideig még mindenképpen hagyjuk spoilerban. Ezen a héten még.
Spoileres reagálások
1. Bruce nem a saját erejével győzte le Thanos egyik emberét, hanem Tonyéval
2. Jéé, ez nekem le sem esett, hogy Hulk ez miatt nem akar előjönni, de jogos észrevétel.
3. Igen, Marvel kapitánynak üzentek.
4. Még egyszer: teljesen biztos, hogy mindenki, aki elporladt, az vissza fog jönni. A kérdés csak annyi, hogy hogyan.
Gamora is tuti, így nem lehet vége. Azonban Loki már közel sem ilyen biztos...
Egyébként ja, én kétszer láttam moziban, másodjára tesóimmal mentem el, nekik is sok film kimaradt (jóó sok). Előtte megnéztük a Polgárháborút, a többi szükséges infót meg elmagyaráztam, de azóta már hugom megnézte egyedül a Galaxis őrzői 1-et, közösen meg a Őrzők 2-eset és a Pókembert is El tudja kapni az embert a gépszíj, tesóimból is lassan marvel fan lesz
És jók is, egyébként. Kevés ennél jobb szórakozást tudok, mint haverokkal-tesókkal beülni megnézni az adott marvel filmet.
Kitalálták nagyon ezt az univerzumosdit, le a kalappal. (Arról nem beszélve, hogy szerintem egyre jobb filmjeik vannak, ez előtt még inkább le a kalappal.)
Jon írta:
[spoiler=Spoileres reagálások]
1. Bruce nem a saját erejével győzte le Thanos egyik emberét, hanem Tonyéval
Ez igaz,de én arra gondoltam, hogy ezúttal nem hulk erejével harcolt, hanem a sajátjával.
A filmnél kivágták, de az előzetesben benne volt , hogy ő építette a hulkbustert :https://www.youtu...B5xQwL-qQs 00:28-nál.
Felhasználta Tony ötletét, de elméletileg ő építette és a saját testével harcolt Thanos ellen.
Ezért említettem, hogy Bruce Banner karaktere is fejlődött. Újabb remek húzás a Marveltől.
kristofkristof írta:
Thanos eszméletlen jó főgonosz lett, de egy dolgot eszméletlenül hiányoltam a motivációja szempontjából, de szerintem ezzel csak én vagyok egyedül.
És mi az pontosan, amit hiányoltál? ^^ Egyetértek amúgy; végre nem egy szimplán gyilkolni vágyó, tucatszor látott főgonoszt kaptunk, hanem azért egy kicsit komplexebb karaktert.
A film egyébként tényleg nagyon jó lett, bár engem a Marvel filmek általában megvesznek kilóra. A végén én is elég döbbenten jöttem ki, kábé "és most mihez fogok kezdeni?" fejjel, de a mozi óta volt pár napom átértékelni-átgondolni a dolgokat.
A humor mennyiségével és minőségével sem volt sok bajom, nem úgy, mint pl. a Thor: Ragnarökben, ahol már az első öt percben a fejemet fogtam a poénok kapcsán.
A harcok is tetszetősek voltak, a látványvilág is, mint mindig, úgyhogy ja, jó kis film lett.
A kapcsolódó filmek megnézését viszont én is erősen ajánlom, hogy nehogy úgy járjatok, mint én a mellettem ülő csajjal, aki nem nagyon vágta, hogy ki kicsoda és mi miért történik, úgyhogy a pasija végig magyarázott neki a film alatt, a legnagyobb örömömre. ^^'
Szerintem is marha jó volt a Bosszúállók legújabb része.
A poénok tényleg poénok voltak, a harcok látványosak.
Először nem ismertem fel Thort (a Ragnarököt nem láttam, gondolom ott vakult meg félig - meg az istenek is ott buktak el ha csak a legendát veszem alapul ). Persze utána leesett.
A Black Panthert csak akkor ismertem fel mikor magára öltötte a ruháját, gondolom az is a külön filmjében volt hogy az a város a többi lakójával mégis mi, kicsoda. Persze így is érthető volt a történet.
Ami viszont kicsit fejfogós volt, az a vége.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az hogy konkrétan egy Marvel filmben a fél hőscsapat halott a végére, nekem egyet jelent: valahogy elbagatelizálják, időgépet használnak stb. hogy senki ne haljon meg. Ha csak 1 vagy 2 hős halt volna meg akkor mindjárt más a légkör és az érzések.)
A Goldberg család:
Mostanában nagyon ritkán nézzek élőszereplős sorozatok, mert legtöbb unalmas vagy fárasztó.
Hosszú idő után azonban megismerkedtem a Goldberg családdal a comedy centralnál. Nem a neten, hanem tvnél^^
Befejeztem az első évadot és imádom! Sok minden szeretek a sorozatban, de nosztalgia érzés felbecsülhetetlen!
Sok mindent elfelejtettem, de a sorozat alatt visszajönnek a régi szép emlékek, amikről már régen megfeledkeztem.
1.évadot befejeztem. Holnap pedig elkezdem a 2.évadot.
Legjobb show hosszú idő alatt. Minden 80-90 személynek ajánlom.