Ha kapcsolat, akkor az nyilván jó hosszú időre szól és ha házasodsz, az nem fogja megrontani. Az ilyen talán azt zavarhatja leginkább, aki, idézem "én előbb kúrnék félre!". Ez meg kifejezetten igaznak tűnik: "Ha úgy sem bírnál elviselni".
Egyébként nagyon jók lettek a karaktereitek. Kage bácsiéra lennék még kíváncsi nagyon, vagy Aesére. De, lehet hogy csak hiú ábránd.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Igen, még a kilencedikes bioszkönyvemből, amikor az érettségire készültem. Tényleg, ha már érettségi, azzal hogy állsz? Abszolút értékes függvény? Bocskai-féle felkelés? Biztos vagyok benne, hogy ma is nagyon produktív voltál.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Túl sokat kell tanulnom, és a félig elhalt agysejtjeimet kezdi idegesíteni, hogy tetszikelteti velem a hozzászólásait saját magával. Ráadásul tegnap a szakállas férfiállat ideálomat is elbagatellizálta azzal, hogy meleg selyemfiúk jönnek be.
Te most lebuzi selyemfiúztad Maedrost meg Raegart?
Bele se merek mondjuk gondolni amúgy, milyen történetek repkedhetnek róluk, biztos át lettek ők is írva kigyúrt pasikká, akik egymásnak esnek és kinyalják egymás köldökéből a sárkányos piercinget. Tényleg, már biztos elkezdted, hányadik oldalon jársz?
Már ha nem a legóidat rágod éppen a fogas tételek helyett.
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Hello mindenki, mi történt az elmúlt pár hétben? Kicsit nem volt időm felnézni.
Szerkesztette: heo - 2016.04.10. 00:19
[img]http://kepkezelo.com/images/r82xl0esbf3pjbxil59a.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat. <Feleségem: Mini-chan> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Rákerestem valami fejlődési rendellenességre guglin, ami valamiért egy idióta gyakori kérdéshez irányított, erre úgy olvastam ki a mondat végét, hogy "pízisz pelusz", és 1 percig gondolkodtam, hogy ez milyen anomáliának a latin megfelelője...
Hello mindenki, mi történt az elmúlt pár hétben? Kicsit nem volt időm felnézni.
Szerintem semmi lényegesről nem maradtál le. De, legalább tudom, hogy te is vissza Regeltél.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
- faszom, úgy gyűlölöm ezt a testet, elegem van, de már évek óta elegem van, és nem vagyok még ötven éves, kurvára fiatal vagyok, és bazmeg ÉVEK óta itt van rajtam ez a sok kibaszott zsír, és bazmeg megcsináltam azt a kurva facebookoldalt is, egyszerűen nem hiszem el, úgy jönnek a lájkok rá azóta is, mintha social media manager kezelné havi nettó 160ért, de ez se motivál. 6400 ember LESI a gondolataimat az egészséges életmódról, csak gondolj bele, mennyi gimnáziumot meg lehetne tölteni ennyi emberrel, ennyi ember már homokzsákpakoláshoz is elég lenne, ennyi ember elvisz a hátán egy egész világot, ennyi ember a szülőfalumban nem él összesen, de rajtam ez sem segít, képes vagyok két hónap rendszeres edzés és egészséges kaja után visszaesni és egy péntek estén arra eszmélni, hogy móni szépségvilágát nézem és közben rákszirmot eszem és sajnálom magam, hogy szar az életem, és aztán visszahízok mindent, és még jobban sajnálom magam. 6400 embernek joga van polgármestert választani, de engem még ez sem tud
- hát fogyj le bazmeg, menj el edzeni, ne egyél annyit, de ha megint ezt kell hallgatnom, akkor akár le is szállhatsz a troliról és vissza is fordulhatsz
- kussolj már, tudom, hogy kell lefogyni, fogytam már le, nem ez a lényeg
- mi a lényeg akkor??? miért nem írsz róla egy könyvet akkor, ha ilyen okos vagy?
- hagyjál már a gecibe, van elég fos könyv a libriben a dukandiétáról, ez nem erről szól. ez az akaraterőről meg az önsajnálatról meg a 21. századról szól, meg az összeesküvés-elméletekről, amik keringenek a köztudatban, és félig azt gondolod róluk, kamu chemtrail az egész, félig meg azt, hogy tényleg a húsipar miatt vagy egy elhízott fasz. de közben meg az az igazság, hogy az elbaszott önképed miatt vagy az. érted? meg a tévénézés, meg a kibaszott folyamatosan változó kultúra, a paradigmaváltás, amiben élünk, nem érted, hogy minden annyira kurvára más, mint régen volt? minden iszonyúan kaotikus, és az ember nem tud levegőt venni egy telefonnal felvett schobert norbi vércukormérő videó és egy zabálásra buzdító buzzfeed tasty videó között. kivan a faszom. el kéne mennem nyaralni, és pihentetni kicsit ezt a témát.
- nem nagyon érdekel a bullshited, a fos facebookoldaladat csinálod még?
- dehogy csinálom, nagyon szégyellem magam miatta, hogy nem volt rajta régóta poszt, mármint érted, ez így egy ördögi kör, minél régebb óta nincs poszt, annál jobban szégyellem magam. szerinted mi a faszt csináljak? nagyon szeretnék posztolni újra.
- írj egy ilyen nagyon posztmodern meta posztot erről a beszélgetésről, azt szeretik az emberek, talán együttéreznek veled és meg is sajnálnak. ne legyél egy csicska kövér geci, légyszíves, találd fel magad
- szerinted az ütne, ha kicsit meghamisítanám a beszélgetésünket, persze nem annyira, mint a bihari viktória, hanem csak egy kicsit, és lenne benne egy ilyen kérdezz-felelek az utolsó előtti és azelőtti gondolatjelben, hogy "mi a faszt csináljak? ne legyél egy kövér geci"?
- szerintem igen.
Megtanultam az évek alatt, hogy tele van szeméttel a facebook. Nem is értem, hogy ezen miért csodálkozom? Nem tudom, hogy humorforrásként akarták-e feltüntetni de nálam nem nyerő. Akkor inkább maradok a "G*ci ronda ablakok"-nál.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/03/17/rsz_misfits_cover.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.