Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
Boruto anime
Köszi szépen a munkátokat!
Kétségbeesett embereket könnyen lehet manipulálni. Nem látják meg az igazságot. Pláne ha van egyerős ember aki még jól is tud manipulálni.
A rész végére meg beindultak az események! Jó lesz a jövő heti rész!
Kíváncsian várom hogy illik ez a szekta bele a történetbe és hogyan fogják felszámolni. (pláne a manga ismeretében)
Jó rész volt ez a 203-as is Jövőhétre már feltolják az animációt is úgy látom. Hiányoltam is, hisz mind a Delta fight, mind ez a ház körüli fight mangában nagyon dinamikus volt, és egyszerűen látszik, hogy spóroltak itt. Tippem is van, hogy melyik részre tartogatják, de sebaj... Jó lesz ez
Hát én úgy tudom hogy külön csapatok dolgoznak a különböző részeken. Egy csapat egy résszel nem végez egy hét alatt. (Emiatt van hogy néha kicsit másabb a szereplők megjelenítése. Jó párszor volt már hogy jóval eltért a másiktól. Valamikor másabb gyerekesebb vagy másabb kissé a megrajzolása a szereplőknek.) Ezért ha valahol spórolnak más javára akkor az általuk következőnek készített rész lehet az.
jó részhez ért a story, de ez a rajz.... nem méltó a Naruto animéhez, katasztrófa.... nem is értem ,hogy engedhetik meg maguknak ennyi idő után, néha bele bele nézek Madara fightokba s gyönyörködöm(pedig ott is van néha pár ? jel) aztán belenézek ebbe s mi a f***,, sima naruto részek szebbek..... 2021.-ben ilyen munka ch.....
Köszi a fordítást!
Egyet kell értenem az előttem szólókkal, a rajz minőséggel nagy gondok vannak. Jigen-en főleg látszik. Egy szög egyszerű feje és arca van, mégis minden szögből máshogy néz ki. Naruto narancs formája meg ezen a ponton csak azért létezik, hogy ne kelljen két színnél többet használni a rajzolásakor. Vicc kategória. Inkább akkor adnának ki új részt két hetente, de legyen kicsit igényesebb a minőség.
Ugrás a fórumra: |