Nem tudom de nekem a Jurassic World eddig csak a Jurassic Park majmolásának tűnik...
Nem azt mondom hogy sz*r csak azt , hogy eddig semmi újat nem mutattak , csak ismételik ugyan azt.
Filmek & sorozatok
Én a JW-t nagyon élveztem. Persze nem az a generáció vagyok már, aki a Jurassic Parkon nőtt volna fel, de amikor megszólal az a zene, a hideg kirázott...
Azt meg várhatjátok, hogy gyerekek halljanak meg a filmben Pláne főszereplők.
Fú de nagyon várom már a Végtelen háborút. Szerdán megyek rá, ha minden jól megy
Én már igen erős késztetést érzek a netkábel ideiglenes kihúzására, mert mindenhol Végtelen háború van. Már spoilermentes időszakot tartok, de persze minden második cikk/hír/videó erről szól, szóval barlangba kellene vonulnom, hogy ne érjen semmi ilyesmi. Én 27-én nézem, milyen mocsok messze is van még az!
Hadron írta:
Nem tudom de nekem a Jurassic World eddig csak a Jurassic Park majmolásának tűnik...
Nem azt mondom hogy sz*r csak azt , hogy eddig semmi újat nem mutattak , csak ismételik ugyan azt.
A Végtelen háború... Őszintén úgy gondolom, hogy ennél jobban nem lehetett volna megcsinálni ezt a filmet. Ennyi karaktert, ennyi szálat mozgatni egyszerre, úgy, hogy mind érdekes legyen, hogy mindnek súlya legyen, hogy átérezhető legyen mindenhol a helyzet, miközben Thanost nem akárhogy építették fel közben...
Le a kalappal. A humor is megfelelően volt adagolva. Egy-két helyen nekem sok volt, úgy éreztem, hogy azért kell, hogy "marvel" maradjon, de igazából a többség nagyon jól beleillett a filmbe (bár az összességében nagyon komoly és drámai).
És akkor arról, hogy mi történik benne, nem mondok semmit. Nagyon... nagyon durva. Nem hiszem, hogy erre számított valaki...
Nem kötelező hozzá szerintem az összes film az elmúlt két-három évből, de nagyon ajánlatos, mert rengeteg pluszt ad hozzá érzelmileg.
Márpedig itt voltak érzelmek. Fú, de még milyenek.
Egyszerűen... váó.
Mindenkinek nagyon ajánlom. Szerintem én lehet, hogy megnézem még egyszer.
9/10
Így először én is inkább egy spoiler mentes beszámolót írnék. Szerintem eleve lehetetlen küldetés volt a tökéletességet várni ettől a filmtől, voltak hibái és sok dolgot hiányoltam. Ettől függetlenül szerintem nagyon jóra sikerült és messze a legjobb mozi élmény eddig. Jó, mondjuk ide bele tartozik, hogy nagyon szeretem a Marvel filmeket, de ettől függetlenül is nagyon jól megoldották szerintem. Párszor éreztem a kapkodást, meg ugye voltak elvarratlan szálak, de azokra még lehet idő a következő részben. Szerencsére én sem éreztem túl soknak a poénokat vagy deblinek, mint a Ragnarökben és a túlzottan idegesítő okoskodást sem éreztem, mint a Fekete Párducban. A csavarok is egész jók voltak és hitelesek annak ellenére, hogy úgymond újításnak látom ebben az univerzumban.
Én pont úgy éreztem, hogy szükséges a filmek nagy részének ismerete. Igaz én láttam mindet, de ismerősöm nem és néhány elszólalásnál sokszor azt sem tudta mi van. Szerintem nem túlzok, hogyha azt mondom, hogy szinte mindegyik filmre volt valami utalás, említés, stb.
Thanos eszméletlen jó főgonosz lett, de egy dolgot eszméletlenül hiányoltam a motivációja szempontjából, de szerintem ezzel csak én vagyok egyedül. Amúgy szerintem az erőviszonyokat is nagyjából jól megoldották, nagyon féltem, hogy lesz megoldva a Thanos elleni küzdelem, de szerintem profin kivitelezték.
A stáblista utáni jelenet meg egyáltalán nem lepett meg, mert teljesen biztos voltam benne, hogy kit fog felvezetni, szóval nagyon örültem neki.
Így ezután kár, hogy a Hangya és a Darázs cselekménye nem a végtelen háború után játszódik, mert ez adhatna neki egy ki plusz hypeot.
Ezt a filmet mindenféleképpen ajánlani tudom.
Egyébként az erőviszonyokat tényleg nagyon jól megoldották, egyszer sem éreztem azt, hogy esélytelenek lennének (vagyis de, de sokáig nem), de mégis végig baromira domináns tudott lenni Thanos. Jól megoldották, na.
Én is kitaláltam még a stáblista alatt, hogy minek kell jönnie nagyjából a stáblista utáni jelenetben, de attól még király volt
És amúgy nem sok értelme lenne időben ezek utáni filmet csinálni... aki látta a filmet, tudja miért, szerintem.
Ahogy aludtam rá egyet, még jobbnak tűnik visszatekintve. Remélem tényleg el tudok jutni rá még egyszer.
Hát erre nincsenek szavak ... Mikor vége lett a filmnek és elkezdődött jönni a stáblista megszólalni nem bírtam.
Az biztos, hogy egy érzelmi hullámvasút volt ez a film.
Megnéztem a végtelen háborút .Jól indult a mozi,mert a sok reklám alatt majdnem kifogytam a popcornból és kolából -.- Legnagyobb adagban ... Régen tv,utána online oldalakon,de a moziban se úszod meg reklámok nélkül -.-.
Szerencse a film mindenért kárpótolt. Ezek a marvel filmek történelmet írtak, ahol filmek jobbak a képregényeknél .
Hihetetlen,de részről részre egyre jobb főgonoszakat kapunk .Az első Bosszúállóknál imádtam Lokit,majd jött Ultron és most Thanos lett az kedvenc fő gonoszom.
Nagyon jó megírt karakterről beszélünk, aki egyszere rossz és jó .A sorozathoz képest itt nem éreztem semmilyen erőviszonyi bakikat.
Nincs olyan marvel film,ami nem érdemli meg a 10/10.(Thor 2 csak Loki mentette meg xD)
Egyelőre ennyi spoilermentesen .Már nagyon várom a part 2.
Megnéztük tegnap mi is a végtelen háborút, hát azt kell mondanom, bátyám elsírta magát, azt hittem én nem fogok így járni. De tévedtem, amikor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Póki ott elporlad Tony előtt, belegondolva hogy egy 15-16 éves kölyök elporlik kb, hogy meghal, és kétségbeesetten keresi, hogy na most mit tudnék tenni, meg nem akarok menni még. Egyértelmű, hogy a kövi részben visszahozzák, és az is nyilvánvaló, hogy hálószövő karrierjének még koránt sincs vége, de tény, nagyon durva hatást okozott.)
Szóval jah, zseniális a múvi!
Ma végre én is megnéztem a Végtelen háborút! Hát mit is lehetne mondani rá?
Hát hogy brutál! Ez volt az eddigi legjobb Marveles film és ezt egy darabig max a folytatás múlhatja felül!
Ugrás a fórumra: |