Anyit fuznek ehhez az egesz White formához, higy sztem tul sok mar. Megkapta Goku az UI-t uj skinnel, most nehany resz elteltevel meg egy level up? A white Gohannak allna jol foleg hogy a mistik forma alapbol feherebb arnyalatu...
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Kzo írta:
Anyit fuznek ehhez az egesz White formához, higy sztem tul sok mar. Megkapta Goku az UI-t uj skinnel, most nehany resz elteltevel meg egy level up? A white Gohannak allna jol foleg hogy a mistik forma alapbol feherebb arnyalatu...
Kzo írta:
Rosszul értelmezed. Ez nem új szint,. hanem a felszínre tört UI forma kiteljesedése.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DWaUVRqX0AAIeue.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez a DB Heroes-ból van.
Vajon lesz-e eltérés a Superben megjelenő, "Master" UI Goku külleme és e között.
Ez egyébként Tadayoshi Yamamuro keze munkájára emlékeztet.
Viszont maga a kifejezés, "Perfect"..."Master" sem lesz sztm helyén való.
Nagyon fényes a kép, így nehezen lehet látni az ezüst árnyalatát. Azonban ilyen fényes nem hiszem hogy lesz, valószínűleg sötétebb szürke lesz, mint az eddig kijött plakátokon.
A legyőzésére sincs sok opció.
1. Vagy Goku fogja védeni Freezát és Jirent mindig eltakarítja a közeléből, hogy ne tudja kiütni. Ez esetben Freeza fáradt, és csak ténferegni fog, Goku védelmében bízva. Erre kevesebb esélyt látok.
2. Vagy elfelejtődik Freeza és a végén bukkan fel és lesz 2v1 győzelem. Erre nem látok esélyt.
3. Freeza marad utoljára és kiesik Goku-Jiren. Erre sem látok esélyt Toriyama miatt.
4. Valószínű, hogy Jiren 100%-ig partiban lesz Gokuval és Freeza a Golden formával fogja jelenteni a különbséget. Ez esetben ő is harcolni fog a végén Gokuval együtt. Szerintem erre van a legnagyobb esély. Bevetnek valami közös támadást, ami vicces lenne a múltukat ismerve.
5. Amit Jaeger írt, hogy átadja az erejét Gokunak, feláldozván magát. Ezt én simán adnám. Aztán ha pedig visszakíván mindent Goku, akkor Freeza is feltámadna. Win-Win szitu.
Van más ending lehetőség? Nemigen.
Én kizártnak tartom, hogy Freeza feláldozza magát és Gokunak adja az erejét. Ennél nagyobb BUMM-ra számítanék. Nekem a következő teóriáim lennének a végjátékra:
1. : Kiüti egymást Goku - Jiren, egyik sem lesz magánál és végül a sziklál alól nevetve előjön Freeza, és ő fog tudni kívánni - így megalapozva a későbbi folytatást
2. : Jiren kiüti Goku-t, de persze Jiren is félholt és a semmiből előbújva Freeza, esetleg Golden formában kiüti a ringből Jirent, így marad Freeza egyedüli győztesként és kívánhat valamit...
Én más teóriát, miszerint Goku tudna kívánni nem is látok, bár lehet, hogy sablonos lesz így mivel Goku a főszereplő happy end lesz és ő kíván....
Én már lemondtam a Superről, ugyanis minden pontosan úgy alakult a 127-128. részben, ahogy az IMDB-n megírták (és azóta törölték is). Emlékeim szerint így következnek az epizódok, amelyekben szó sem esik Freezáról vagy azzal kapcsolatos csavarról:
Egyetértek Lencsével, azért írják meg ilyen pontosan, mert tényleg lehet következtetni a végére. A mostani résszel a mondanivaló átment abba, hogy Bizalom, barátok vs. önös érdek. Jiren pedig megkapja a "mi van az erőn túli" kérdésére a választ: hát a bizalom. Goku pedig épp ezért fogja legyőzni, hogy megtanítsa őt erre a leckére.
Freeza is azért nem fog a végén nyerni, mert az azt jelentené, hogy összességében jobb mint Goku, hiszen új forma ide, Jiren legyőzése oda, végeredményben Freeza győzne Goku ellen, ami soha nem fog megtörténni. A 129.rész spoilerjében úgy írják, hogy már csak Goku és Jiren maradt. Én el tudom képzelni, hogy a rész közben lesz valami Freezával, például átadja az erejét és kiesik. Így a 129.rész végére értetendő a spoiler és maradnak ketten.
A 129-el nincs bajom. De hogy csak az U6-ot kívánnák vissza szerintem kevés lenne.
Na meg hogy pont chi chi az aki erősebbé akarná tenni a fiát (fiait) tanulás helyett?
Meg a kívánság is nagy valószínűséggel az utolsó részben lesz. Az a legvalószínűbb. És az egész rész kb erről is fog majd szólni.
Arról meg nem is beszéltünk hogy Dermesztővel is lehet még valami szándékuk. Pl Goku kiüti Jirent de teljesen kimerül ekkor meg Dermi akarja kivágni hogy övé legyen kívánság.
Chi-Chi csak harcművészetet tanított neki hogy ismeretes legyen benne. Csak Goten volt túl erős és Trunksal való edzése miatt lett ssj. Chi-Chi még ki is borult amikor átváltozott.
Viszont hogy jártas legyen és hogy milyen erős legyen főleg hogy edze magát mit az apja nem tetszik neki. Gohannak is csak ideiglenesen a pénz miatt engedte az edzést. Nem szereti ha a fiúk vagy Goku is edz. A gyerekek tanuljanak Goku dolgozzon. Ezt akarja Chi-Chi.
Sajnos ezzel egyetértek, Chi-Chi sosem fogja akarni, hogy Goten edzen. Szóval szerintem innentől bullshit, amit az iMDB-n írnak. Viszont, akármi is lesz a kívánság, nekem rohadtul adná, ha Goku valóban Vegitának adná a kívánságot. Az lenne a legnagyobb elismerés, hisz hősiesebben harcolt szerintem mint Goku. Az a kitartás amit most is láttunk tőle... Szerintem epic volt, megérdemli. Tőle talán csak C17 volt hősiesebb. És szerintem bőven elég, ha az U6 lesz visszakívánva. Jiren még lehet hiányozna, de nekem a többi univerzum nem. Még Gowasuék sem. Persze ez már szubjektív vélemény.
Ugrás a fórumra: |