KingBradley írta:
Jó lenne Beerus t, újra látni munka köszben.
Valóban! Kíváncsi lennék az igazi erejére!

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
Jó lenne Beerus t, újra látni munka köszben.

Most, hogy rendes felírattal, rendes minőségben megnéztem, már kicsit másnak látszódnak a dolgok. Igaz Vegitának volt egy megjegyzése haldoklás közben, hogy talán nem is egy erősek Goku és PinkiBlack, bár nem egyértelmű, hogy mire is gondolt. Azért annyira Vegita sem maradt el erőben, csak túl indulatosan harcol, ha oda figyelt volna, kivédhette volna a kardot.
Itt filóztatok, hogy Black már akkor is mocsok erős volt mikor a Jelenben harcolt Gokuval csak a torzulás miatt volt hátrányban... Hát akárki akármit mond, ez kamu... Ott gyenge szar volt... Torzulás ide vagy oda, az alap szintje ellen Goku SSJ2-ben ütlegelte és még a védekezés ellenére is szemlátomást fájtak neki bizonyos ütések.
Most meg mi volt? Vegita Blue-ban ütlegelte és csak mosolygott rajta
WTF?
Ebből kiindulva nagy szükség nem lett volna Pinkire, még mondta is... Őszintén remélem megmagyarázzák, hogy mivel lett ilyen erős.
És egyébként még mindig azt mondja, hogy Goku testét használja... Ki a fene lehet benne, meg milyen időből szedték össze Goku testét?!
Még egyébként Trunks is tartogathat valamit, bár nem gondolom, hogy az SSJ2-ből BLUE fölé lépett volna csak egy kis Vegita edzéstől.
Egyébként nagy harc itt sem lesz, túl könnyen küldte le Vegitát és Gokut is a padlóra, régebben legalább szórakoztattak minket pár részen keresztűl 
Jas0nx írta:
Még egyébként Trunks is tartogathat valamit, bár nem gondolom, hogy az SSJ2-ből BLUE fölé lépett volna csak egy kis Vegita edzéstől.

Jas0nx írta:
tér idő szobába be ugrottak egy pár órára ami kb 4-5hónap
1. Episode 57 - "The Immortal God, Sasa Zamasu"
2. Episode 58 - "The Death of Goku and Vegeta"
3. Episode 59 - "Desperation! Trunks back to the past again!"
4. Episode 60 - "Help the sixth universe, called New Warriors!!"
5. Episode 61 - "New Generation Training"
6. Episode 62 - "The apocalyptic future sasasa Zamasu and Black"
7. Episode 63 - "The secret of Namek book?"
8. Episode 64 - "Travelling to the distant past, in search of the Legendary Super Saiyan"
9. Episode 65 - "The man with a scar?!"
10. Episode 66 - "The largest potential of the universe 6 and 7 together"
na most ez fake vagy nem?
Az első igen... A többi nemtudom xD
Látom hogy itt írják a title-t oszt mondom EZAZ MÁR ILYEN SOK VAN!!! HÁTHA FÚZIÓT ÍR AZ EGYIKBEN.... és persze látom aztán mondom : Na ne má!
Azért fura lenne ha gokuék meghalnának!
...Szerk...:
Nem, nem igaziak.... Ezt láttam :
https://pbs.twimg...AA3YZb.jpg
Amúgy meg megint nem lesz rész :C
8. Episode 64 - "Travelling to the distant past, in search of the Legendary Super Saiyan"
Én vagyok az egyetlen, akinek itt a "Bardock" név ugrott be? XD
Bár elvileg nem igaziak ahogy a fenti kolléga írta, de azért na, poén lett volna. 
Hubapipi Igen, ez mind fake. Bár ennek nem is szabanda kérdésnek lennie. Mikor 3-4 cím spoiler kijön, még azok sem mindig véglegesek, sokszor még cím sincs, nemhogy még egyszerre 10-nek is van már előre címe. Egyenlőre csak ennyi spoiler van:
57-58.rész cím spoiler[img]http://kepfeltoltes.hu/160823/57-58_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Aizen írta:
Én vagyok az egyetlen, akinek itt a "Bardock" név ugrott be? XD
Bár elvileg nem igaziak ahogy a fenti kolléga írta, de azért na, poén lett volna.
Amúgy meg addig ne temessük Gokut, ameddig szintet nem lép és még rá bedobja a Kaio-ken 20x-ost
De az is lehet hogy Wish-ék nézik a pálcán keresztül a történéseket és mivel Beerus-nak szüksége van Gokura - érdeke hogy ne haljon meg - ezért egyszer csak betoppan. Majd Zamasu és Black elmenekül. És hogy mennek a jövőbe? Bulmát bedobják a tér idő szobába egy új gépet készíteni. 
| Ugrás a fórumra: |