Hagyd ezt az elérhetetlen dumát szerintem, mert nagyon szégyenteljes.
Duma topic 14
A palvinbarbikról meg leszoktatok, vagy mi? Olyan fura, hogy nem olvastam amióta itt vagyok (Keiterként), viszont még mittudom én kiként minden oldalon meg lett említve. Kiment a divatból, a marsi csajokra buktok?
Néha beszoktam, de amúgy nem csinálok belőle rendszert - mert ott nincsenek dögös, maszkos, sorozatgyilkos pasik, sem hüllők sem pedig Szürkék, meg aztán én se vagyok téma. Így nincs benne semmi izgalmas. Vagy is de, tuti hogy van, csak nem az én torzult ízlésvilágomnak való. Addig jó, nem?
Valami bikinis? Ja, azt véletlenül megnyitottam.
Amúgy azóta tudom, hogy az egy létező személy. Eddig azt hittem, hogy az kifejezés pl. tinikurvákra, csak ilyen egyedi.
http://index.hu/t..._tevedoki/ "I dont want to live this planet anymore" XDXD A csávó zseni! De ki az a hülye aki ennek betelefonál vagy pénzt ad? Ki képes ezt elhinni? Tudom elkeseredés halálfélelem minden szalmaszál, de ezt valahogy nem tudom elhinni hogy ebben hisz valaki.
5CP Keiter írta:
Egyszer valaki painttel lerajzolta Saphit, még valakit (talán) meg engem. Az megvan még esetleg vkinek?
Nikucci írta:
Ilyeneket talán vagy Lew vagy Zizi csinált még régebben. De Zizi nem szokott már írni ide.
Hm, meg mintha Flexee is csinált volna hasonlót, de nem tuti.
Óh... az a nyavalyás gép újratelepítés. Pedig, annyira jó lett. És még egy cuki anyahajóm(/nk) is ott volt a képen. Damn.
5CP Keiter írta:
Egyszer valaki painttel lerajzolta Saphit, még valakit (talán) meg engem. Az megvan még esetleg vkinek?
Nikucci írta:
Ilyeneket talán vagy Lew vagy Zizi csinált még régebben. De Zizi nem szokott már írni ide.
Hm, meg mintha Flexee is csinált volna hasonlót, de nem tuti.
Nekem megvannak, bár Saphi az pont nincs. Van Bogi, STM, Heo, Kallen, Rikan, Minagi, Flexee, Hiei, én meg Zizi.
Ugrás a fórumra: |