Ez a rész minden volt ami a szem-szájnak ingere! Áldassék az író aki megírta ezt és aki megvalósította!
Minden volt itt kérem szépen ami kell! Nem is volt ennél szerintem eddig jobb rész pláne nem harcos! És félek már nem is biztos hogy lesz!
Bebizonyították miért is a kalapács a legerősebb harci lélek! Az angyalok is féljék az erejét. Mindig volt egy kalapács forgató aki elvert a legerősebb angyalt! (azért nem hiába mindig a leszármazottak) Az istenek is félhetik a kalapács erejét!
De azért kezdjük ott hogy Oscarnak is megint lett egy jó kis kolbásza. Teljesen felgyógyította TS-t egy ilyen harc és sérülés után.
Aztán meg a korábban emlegetett 3 hangya gyűrűje! 100.e évesre mutálódott. Max ennyit értettem a szövegből. Hogy hogyan miért azt nem. Majd remélhetőleg magyar felirattal jobban megértem mi is történt. De már ez is hihetetlen! Milyen lenyűgöző a kalapács vörös gyűrűkkel!
Aztán megint kezdődik a gyűrű robbantás és az angyal kalapálás! Lehet akár isten is. Féljék a kalapácsot!
De itt mintha még Ashura isten erejét is használta volna. Mező erőt és magán a kalapácson van a címere.
(amúgy így elgondolkozva Ashura isten címerét viseli a kalapács. Szóval még korábban kapta azt a jelet mint a tenger istenének a jelét. Nem véletlenül lesz szerintem kettős isten. Csak még szerintem ő sincs tisztában a jellel)
Aztán pedig végül jött a Tang szekta egy újabb legerősebb titkos módszere technikája. Mintha most még Budha is erejét adná! (Egyből 3 isten is segíti miért is ne! Illene TS-hoz még a 3 isteni jelenlét is)
És még egy isten szívét is át tudta szúrni és legyőzni. Bár ahogy látom a harc még folytatódik következő részben is. Szóval még csak nincs vége. Pedig a fogadási időnek vége!
Nem is tudom kimaradt-e még valami? Túl sok volt már szinte a jóból!
És így a végére egy jó kérdés! Ha egy gyűrűt felrobbantanak az még utána helyrejön? Mármint hogy lehet még utána használni azt a gyűrűt? Képességeit és akár újból felrobbantani?