Nagyon köszönöm a heti munkátokat!
Boruto anime
Vajon Deltának terve is lehet, vagy tényleg fejjel rohant a falnak? Ne istenítjük Narutót, de mégiscsak keveseknek lenne esélye ellene.
Voltak már jó részek az animében, de csak nemrég kezdtem úgy érezni, hogy elkezdődött egy új történet. A mangát nem ismerem.
Köszönöm a munkátokat!
Hát Delta szerintem csak rohan előre. Nem hiszi hogy legyőzhetik.
Őszintén azért Borutó azért nagyobb belátással is lehetne már a csatára és főleg ne becsülné le az apját. Láthatta már korábban milyen erős is. Most meg azt hiszi ilyen könnyen kikapna?
Amugy Narutot miért hívják vénnek?
Mert most kb 30 éve szóval szerintem túlzás. Én nem vagyok rajongója ennek a történeti ívnek mondjuk az biztos
Szerintem az elég nagy szivatás, hogy az ellenségnek pont van mindig olyan képessége amivel Naruto vagy Sasuke nem használhat ellene technikákat.
Köszönöm a munkátokat! Gyors munka volt!
Hát igen. A mangát is ki kell egészíteni és még egy új arc felvezetőt is beletenni. Ez érdekes rész volt.
Ahogy a részben volt mintha azzal a faluval valami j arc jöhet. Gondolom még kell valami hogy megismerjük a Kara tagjait és a mangával ellentétben ne legyen olyan rövid a történetük. A falut is biztos ő fertőzte meg aztán abból amit ő okozott könnyű gyógyítani. És most komolyan nem emlékeznek a végtelen illúzióra és hogy az miért is volt rossz?
Az előzetes meg már megint csak időhúzós rész, gondolom hogy a jövendő dolgoknak adjon valamilyen alapot.
De legalább itt nem rohannak úgy mint a mangában és jobban ki vannak fejtve a dolgok megfelelő előtörténettel.
Ugrás a fórumra: |