Na ugye! Spoiler mentesen olvastam az IGN kritikát... Ítélkezem majd, ha megnéztem. Bizakodom!
Pont most csöppent le NC ről.
Filmek & sorozatok
IGN kritikát ne olvass. Nem is értem, hogy hogy képes bárki is a "IGN" és "kritika" szókat egy mondatban alkalmazni. Azok a srácok mindent az egekig magasztalnak, nem véletlenül tartja magát a mém, hogy "11/10 -IGN mert drága a latte a büfében." Majd azután kell véleményt mondani a filmről, ha láttad. Én is csak azután fogom lehúzni/nem lehúzni, ha láttam. De ja, nekem is baromira várós, mert eddig mindkét Cloverfield telibe talált nálam.
Izraelben nem tanítanak angolt, Capac?
Hát én sem voltam annyira lenyűgözve a most jött trailerektől, pedig szerintem mindegyik baromi jól felépített és hatásos volt, de az Infinity War-on kívül egyik sem keltett bennem hype-ot.
Az IW-n meg már eleve hatalmas a hype-om
A Solo trailer szerintem baromi jó volt, de egyrészt a sztori engem nem igazán érdekel, a karakter sem, felületes SW tudásom alapján is egy csomó másik karakterről néztem volna filmet, másrészt még túl közel van a 8-as, és talán kicsit belefáradtam a SW hangulatba. Ettől függetlenül, valószínűleg haverokkal nézzük majd decemberben. Bár ez az első SW film az elmúlt 3 évből, amin elgondolkodok, hogy vajon elmenjünk-e rá, de márcsak a társaság miatt is, meg a hagyomány miatt valszeg nézzük majd.
A Jurassic World trailer is baromi jó volt, csak valahogy ma reggel engem nem érdekelt, de ez valószínűleg úgy is mozis lesz, és szerintem nem is lesz rossz.
Az IW meg hype, hype, hype, egyre jobban, ez a kis teaser is nagyon tetszett, alig várom, hogy láthassam.
A Westworld... szerintem fantasztikus ez a trailer, az egész, visszaadja az első évad hangulatát, de engem nem érdekel őszintén, hogy mi lesz. Az első évad számomra olyan szinten közel volt a tökéleteshez, és a lezárás olyan gyönyörűen lekerekítette a történetet, hogy én, bármennyire is az egyik kedvencem lett, nem akartam volna másodikat. És nem is tudom elképzelni, hogy annyira... lekössön, mélyre menjen úgy, hogy legyen izgalma. Most akkor jön a háború az emberek ellen? Vagy mi? Hopkins is hiányozni fog, pontosabban az a szerep, amit ő betöltött.
Na mindegy, nem kérdés, hogy nézni akarom, és még arra is fogadni mernék, hogy baromi jó lesz, sőt, arra is simán látok esélyt, hogy eldobom az agyam, és mindent visszaszívok, csak na, nálam az első évad vége az úgy ahogy van, betalált, és inkább örültem volna, ha úgy hagyják, kimagaslóan, egyszerűen és nagyszerűen, a többit a képzeletünkre hagyva.
De még egyszer, úgy is nézni fogom, ha tudom.
"inkább Leiáról csinálnának politikai drámát"
Olyan nem lesz, ilyen a régi kánonban volt, de az 10 éves kor alatt nem eladható... a Disney ilyet nem csinál. Inkább összehozta, hogy tulajdonképpen minden régi hős megbukott.
Nem tudom, hogy volt-e már valaha valami, ami ennyire kiakasztott volna minden téren, mint a Hannibál 1x10. Ez minden szinten undorító volt, pszichikailag, lelkileg, fizikailag, de úgy, hogy azt hiszem átlépte azt a határt, amit én már nem akarnék nézni, mert egyszerűen nem egészséges, és amit már nem tudnék élvezni... mit élvezni... eh.
Fuj, hánynom kéne.
spoilerhogy mi lett 11-el. Hogy szerepelhet, mikor elvileg meghalt?
https://www.youtu...SvnepZS26s
Én nekem annyira nem is jött be a Jessica Jones első évada (Kilgrave viszont fantasztikus volt), de ez a trailer nagyon odavágott nekem.
Különösen a végén. Taps-taps-taps.
Úúúú, csak remélni tudom, hogy az (ő), amire (akire) gondolok
Pár rész után rá kellett jönnöm, hogy 21. századi cinikus majd' 30 évesként már nem olyan félelmetes az X-akták, mint amikor anno hatévesen a faterommal és a tesómmal néztem, végig a takaró alá bújva és minden rész után három hétig a WC-re se mertem egyedül kimenni.
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem rohadtul bejött a Star Trek Discovery. A kötelező polkorrektségen túl,(buzik, kötelező erős női karakterek egy hímsoviniszta föderációban, buzik, vörhenyesek, buzik) egy baromi jó hangulatú, jól kinéző, érdekes, pörgős sztorival megpakolt első évad volt. Minőségileg és tartalmilag is legalább akkora ugrás lett a szememben az előző szériák után, mint pl az SG Universe az SG1 és SGA után. Valahogy ennél a szériánál nem éreztem azt, mint az eddigi ST sorozatoknál, hogy ez megint csak egy újabb rókabőr lenyúzás. Persze, az, de remekül sikerült eladniuk, és ezért jár a keksz. Szerencsére bejelentették a 2. évadot, szóval 2019-ben újra kimerészkedhetünk az űr végtelen óceánjára.
Felkerült a Stargate: Origins.
Hát ez még az előzetest is alulmúlja. Tényleg nem igen nevezhető ez igazi csillagkapunak. Pláne ennyi év után. Tényleg szánalmas.
Igazi pénz és látványkímélő az egész minimális mennyiségű színésszel eljátszva. Kevés színész, kevés látvány, gyenge történet és elég béna is semmi izgalom. Színészi alakítás pont bele illik.
Nem igazán érte meg rászánni az időt.
Egyet kell értenem gokuval (én sem hiszem el, tényleg) ez az Origins egy nagy büdös lószar. Olcsó operatőri munka, szar díszletek, gagyi trükkök és tré színészek. Asszem nálam egy részt élt meg a szemét, innentől kezdve jó messzire el fogom kerülni ezt a hulladékot, inkább megnézem megint a Universet.
A Star Trek Disconak volt pár jó része a közepe felé, de a végére olyan tehetséggel baszták el a jó karaktereket, illetve nyírták ki/távolították el azokat akiet legalább jó színész játszott, hogy valami botrány. A végére belengetni az Enterpriset meg olcsó húzás, főleg hogy nagy eséllyel még csak nem is az AOS színészeket sikerült fiatal Spocknak, Pikenek stb-nek megszerezni. Nem tudom ki gondolta, hogy egy 5 perces csavarért megér eldobni egy Jason Isaacet, amikor nagyrészt Lorca tette nézhetővé azt a pár részt is. Az meg miért jó az emberiségnek hogy a klingon ribanc egyesíti az ellenséget? Meg lol majd az a szerencsétlen csávó, akit megerőszakolt, megkínzott és belevarrt egy klingont(!!!) majd elmegy vele mert... csak? Mert haszna aztán nem lesz azon a bolygón. Inkább küldték volna haza hajókázni, ha már mindenképp meg akarnak szabadulni a maradék használható színészektől is.
Ugrás a fórumra: |