Köszi a munkátokat
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
A kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem vagyok benne a projektben, viszont egy alapvető téves feltételezésre utaló szót hadd pontosítsak: mi nem egyszerűen csak feltöltünk. Mi azok vagyunk, akik leülnek az angol [plusz japán, kínai] felirat elé, és magyarra fordítjuk azt. Nagyon nagy a különbség.
Ezt csak azért írtam le, mert sokan a mai napig azt hiszik, hogy mi csak egy közvetítő oldal vagyunk a magyar forrás és a nézők között, holott nem. A magyar forrás vagyunk.
ZIHAMI írta:
Tudom hogy sok mindenkit magamra haragítok , de csak megkérdezem , hogy mikor lesz feltöltve a következő rész ?
goku5 írta:
Angolból nem jött le de vagy csak én néztem értettem félre de a 9. gyűrűjének 2 képessége (támadása lenne) vagy az egyik lélekcsont képesség lett volna?
Na ez mondjuk nekem újdonság. Érdekes dolog. Bár nem is volt rá lehetőség hogy másét lássuk. De akkor a 8. gyűrűjének is kettő van? Mintha csak egyet használna nem? Vagy csak nem tűnt fel a másik.
Na és ezért is sajnálom nagyon hogy a kalapácson lévő vörös gyűrűét soha nem használta még.
Akkor meg vajon mennyi lesz lesz majd a kalapács 9. 1m éves gyűrűjétől? Bár gondolom azt se igen fogja használni. Pedig a kalapács millió éves lélekképességének biztos már már isten gyilkos ereje lehet.
Igen ez mindem piros gyűrűre érvényes. Pl a fű 8. gyűrűjének is használta már mindkettő képességet. Az egyik ugye az egy célpont elleni támadás (a vörös baltára emlékeztető cucc) A másik meg a vörös kristályos mezö szerű terület. Ami lassìtja megállítja az ellenfelet.
Ugrás a fórumra: |