Köszönöm az eddigi munkádat és az új részt is.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Borzalmasan rövidek ezek a részek. Alig 10 perc. Borzalom. Lényegében semmi haladás előre. Még bele se igen tudja élni magát az ember és már vége is. Pláne hogy még 2 eseményt is mutatnak egyszerre.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Most így utánanézve felirattal egy valami ütötte meg a figyelmemet. Mégpedig a számok. Legfőképpen a Tang szekta lélekmesterei és katonái.
Nem is tudtam hogy lényegében ezek külön személyek lennének. Mert eddig azt hittem a szekta lélekmesterei adják a sereget.
2300 tanonc és 10000 fős sereg!? Mégis hogy a fenébe lehet! Sőt hogy lehet? Maga a birodalom eltűrne egy ekkora magán sereget!?
Sőt kezdjük az elején. Megalakult a szekta a 4 alklánból. Ezek mondva is voltak hogy kb 1000 fős volt. Hogy a fenébe lett akkor ennyi! Még a 2300 tanoncot is. Nemhogy honnan vett még 10000 embert és képezte ki és adott fegyvert nekik. Csak nekem képtelenség ez!?
Pláne magának a birodalomnak 4000 lélekmestere van és csak a tang szektának sajátja meg 2300!?
EZ most lényegében azt jelentené hogy a Tang szekta már már egymaga felérne a birodalmi sereggel.
Vagy most valamit nagyon félreértetem?
Na meg megint csak a lélekcsontok. Hova került az a 70.e éves tigris gyűrű?
Főleg egint csak milyen ritka egy lélekcsont és mégis mennyi van TS-nak és környezetének. De lényegében nem is lehetett látni hogy nagyon használnák őket. Vagy hogy pláne a harcban megjelenne egy is. Pedig ott még TD-k is haltak meg.
A rövidítést meg sajna tudom. Csak két kínait nézek hétről hétre. A DD-t és a Swalowed Start!
Köszönöm a részeket
Odáig voltam amikor azt mondták hogy a Shrek 8 szörnye. Végre szegény kislány is kapott valami elismerő szót. Reméltem hogy a szigeten már "előléptetik" vagy szerez valami ütős képességet. De ahogy jönnek azok a csontok nem kizárt még, hogy neki is jusson egy megfelelő
Csak az van már megint csak mint múlt héten. Két esemény egyidejű adása (pláne hogy még mindkettő hosszabb is lenne) nem jó így leadni.
Túl rövid a rész hogy mindkettőre lehessen valamennyi figyelmet szánni. Nem értem miért nem adják le mindkettőt egymás után? Miért párhuzamosan.
Ugrás a fórumra: |