C17 - Lapis (Rapisu)
C18 - Lazuli (Razuri)
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Mármint, hogy nem használják. Értem én, hogy robotok, de szerintem itt mindenki emberként tekint rájuk. Így nekem kicsit száraz, hogy az előző epizód helyzeteiben se hívták máshogyan őket. Még Krillin se hívja a nevén a feleségét
Krillin talán azért nem szólítja úgy, mert nem ismeri, sőt megkockáztatom, hogy C17 és C18 sem ismerik a saját nevüket.
Az egyetlen akinek erről bármi információja lehetett, az Dr. Gero
Ja bocs ő már halott, Trunks meg Krillin meg elpusztították a laborját.
Kissé irónikus, hogy pont Krillin temette el C18 múltját.
Bár munkájából fakadóan később akár fényt deríthetne a dologra.
Ebből egy jó kis mellékszál is lehetne a jövőben. Sokan örülnének,ha Krillin is visszatérne a főbb szereplők közé. Viszont akkor is furcsálom, hogy nem adtak maguknak nevet. Mondjuk pont a DB-nél ilyen kérdéseket fölösleges feltenni
Remélem azért látunk még erősebb érzelmi jeleneteket a pár rész alatt.
Hát az ezüst színről (hajról) már volt szó korábban is amikor a szinteket hasonlították a tűz hőfokához és színéhez, miszerint az ezüst (fehér) a legmagasabb hőfok. Csak ez mellőzve lett azután hogy kikerültek az első képek Goku UI alakjáról és hogy ott fekete a haja.
Szóval majd meglátjuk.
De Brá (Bula) képét jó látni. Hogy legalább ős is harcos lesz akárcsak az apja. Még ha ez még nem is valós vagy csak játékban ilyen.
Hát nem tudom,nem hiszem,hogy ez igazi lenne.Szerintem csak Toei szivat minket.Miből gondolom?Nos láthatjuk,hogy a "Mastered Ultra Instict",csak átszinezése régi forámknak
Őszintén remélem, hogy kamu, vagy csak egy elvetett tervezet került ki, mert süt belőle a kreativitás hiánya.
Egyszer eljátszadoztak az átszínezéssel, oké elfogadtuk, de másodja már ne.
Igazából se Goku-hoz, sem Goku2-höz nem illik.
Már előre sejtem, hogy ebből kiindulva kapunk majd egy hupilila SSJ-t.
goku5 írta:
De Brá (Bula) képét jó látni. Hogy legalább ős is harcos lesz akárcsak az apja. Még ha ez még nem is valós vagy csak játékban ilyen.
Ugrás a fórumra: |