Na az évad záró az teljesen korrekt volt. Csak meghalt az egyik legjobb karakter. Plusz nem tudom hogy a macska túlélte e.
Filmek & sorozatok
Aes nem hallgat a jó tanácsra.
Amúgy én is nézem a Black Sailst, vagyis fogom folytatni, mert elakadtam a harmadik évadnál (más okokból, mint Aes fog). Bár nekem annyira nem jött át az a zseniális karaktervezetés, amiről Sabaku beszél (és most ki fog utálni : ( )
Ja, de ez rád is vonatkozik. Majd lehetőleg spoilermentesen kapj agyvérzést itt
szerk : Pff ugyanazt írtuk : ( Aztán csodálkoztok, hogy miért használunk sokszor egy profilt. Amúgy ja, nem szeretem ha a sorozat harmadánál lévő twisteket lőnek le az emberek. Még ha egy nyomi ST Discoról van is szó
Második évadot lenyomtam közben. Na ez már teljesen korrekt volt. Volt kalózkodás végre, plusz a dolgok is kezdenek helyükre kerülni.
Csak van egy két ember akit egyszerűen nem értek, hogyan él még. Mert ez egy olyan világ, ahol kb full anarchia van, és az ember élete nem sokat ér... ehhez képest páran még mindig élnek, pedig az összes veszélyes embert magukra haragították már régen.
A harmadik évad még jobb. Végre megkaptam azokat a hajós kliséket amikre vágytam. Volt már vihar szélcsend éhezés cápák benszülöttekkel teli trópusi sziget stb. Én ilyenekre vágytam XD de emellett a sztori is egyre érdekesebb. Meg végre Eleanor is kapott némi értelmet nem csak úgy van hogy idegesítsen.
Biztos vannak még itt olyan emberek akik többek között Jean-Claude Van Damme filmeken nőttek fel, mint én. Nos, pár hete volt szerencsém megismerni, és megnézni Jean-Claude Van Damme 6 részes új sorozatát, amit mindenkinek ajánlok, aki kiskorában/fiatalkorában látott tőle pár filmet. (Sajnos elkaszálták, de nem azért mert nem lett volna jó, hanem a zaklatásos botrányba bele került az egyik ember akinek köze volt a folytatáshoz, így fújták az egészet)
A címe egyébként Jean-Claude Van Johnson. Nagyon jó humora van JC-nek magával kapcsolatban, a múltjával amiket leművelt, ugyanis magát játsza. 6 részes csak, és hamar végig darálja az ember, szerintem nézzétek meg.
Itt az egyik trailer kedvcsinálónak. Igazából én nem tudtam hogy miről szó, úgy kezdtem el, de akinek kell ]Jean-Claude Van Damme-on kívül ami kedvcsináló, az lesse meg.
Van egy rész amiben Bulgáriában vagyunk és elindul ez a szám, Suck my dick. Hát zseniális. Annyira proli, annyira jó.
Ui.: Most nézem hogy egy rész csak 30perces, mikor néztem közben sütöttem, így hamar eltelt az idő, így nem tünt fel, hogy csak ennyi.
A harmadik évaddal is végeztem. Az utolsó harc nagyon korrekt volt tetszett a terv meg a megvalósítása is. Végre egy igazi nagy sok hajós csata. Az évad közepe felé amúgy kicsit leült a sztori, néha nagyon csigalassúsággal vánszorogtak a dolgok.
Aki meghalt arról tudtam (egy spoilert beszívtam) de így is sajnáltam nagyon. Pedig eleinte nagyon utáltam a karakterét.
Eleanor egy kicsit jobb volt ebben az évadban, de néha idegesített azért. A cigánylányra ugyanez igaz.
Ugrás a fórumra: |