Köszi az új feliratot
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hatalmas meglepetés. nem számítottam rá hogy már jön is rész!
Hát hogy most így visszanéztem a későbbi részek után azért jó volt. De érdekes is pár dolog.
Mondjuk hogy senki se lepődik meg azért azon hogy TS-nak milyen és hány gyűrűje van már. Azért kard dolónak lennie kellet volna egy megdöbbenésének. És semmit nem mutattak. Bár nem is igen volt rá idő egyből ment a harc. De még a többiek se lepődnek meg annyira hogy lett igen rövid időn belül 85-86 szintből 93 szintű! Bár tény semmi ilyenre nem igen volt idő és nem is igen mondott semmit TS.
Vagy mikor megjelenik XW mintha teljesen meglepettek lennének. Pedig eddig is volt hogy lelke ideiglenesen egyesülni tudott a testével. Jó kicsit más lényegében feltámadás, de akkor is.
Így spoilerben meg pláne más dolgok.
Köszönjük a Feliratot! Nagyon sokat jelent nekünk Írástudatlanoknak! Fantasztikus sorozat! Volt hogy regebben mikor nem volt felirat probálkoztam angolul de ujra megkellett néznem amikor kész lett mert teljessen uj értelmet nyert az egész! Köszönjük még egyszer ha ti nem csinálnátok nem sok ertelme lenne nézni, mert 20 % at érteném csak!
Ugrás a fórumra: |