Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Gyakorlatilag 25-én nem lesz rész.
bocs...
Azon gondolkodtam, hogy az utolsó részben Beerus mondja, hogy Vegita felhasználta minden erejét. De az előzetesben azt látjuk,hogy Blue-ban nyomja még. Lehet, hogy tudja a gyógyítást? Mint a Dende? És lehet ,hogy ezért látjuk az előzetesben C17-et harcolni, mert Vegita lehet gyógyítja magát vagy Gokut?! És így Goku végül Full powerben tudja majd az UI-t használni Jiren ellen ?
Helyes a kis Jiren! Gondolom a fajtársai vagy az "igazság" csapat tagjai vannak még a képen!
Én ahogy gondolni lehetett C17 feláldozza magát! Folytatódik a részenkénti egy kieső! Gondolom a 128. részben a fúl Vegita után ő is kiesik.
De ez a kép Gokuról és Vegitáról a legjobb! Ahogy ők együtt harcolnak nagyon király!!!!!
Végre egy kis Jiren-flashback is jön, erre már nagyon vártam!
C17 akkor repül, jól harcolt, le a kalappal előtte, sosem gondoltam volna, hogy szeretni fogom a karaktert, de mégis a tornán ő volt az egyik kedvenc harcosom.
A Cool Vegita rész várós nagyon.
Remélem, hogy akik az OST-t csinálták a Superhez a következő szériánál is jelen lesznek. Minden hibája és hülyesége ellenére azért hiányozni fog a Super.
Na de vajon ki volt az a csúnya bácsi aki tönkretette Jiren életét? Lehet a folytatásban még vele is találkozunk, mint lehetséges főellenséggel.
A következő rész címe meg egyértelmű!
Vegita is ki fog esni a következő részben. És lám még Bulma is feltűnik benne 1-2 kép emlék erejéig. Szóval Vegita is sokat változott. Csak ott van neki a családja és hogy milyen fontos neki.
Kíváncsian várom mit mutat a következő részben!
Moderátor: Ezért tűntek el a hozzászólások:
http://naruto-kun...hread_id=6
De a gyengébbek kedvéért kiemelem a számotokra fontos részt:
2§ A Téma címe meghatározza a témát. Ne térj el a témától, csak a Témával kapcsolatos hozzászólást küldj.
Vegita talán valahogy megvicceli Jirent azzal, hogy talál egy újabb gyenge pontot. Belmod elszólja magát, hogy ő gyilkolta meg a Jiren hozzátartozóit?
Dermesztő úgy néz ki gyengébb mint C17... vagy legalábbis sokkal butább és a korábbi énje eddig bírta a józan gondolkodást. Vicces, hogy megint a Namek bolygó "5 perces" robbanási idejét hozták vissza a tornára. Ez is a nosztalgia része
Super után lesz valami folytatás?
Lévén,hogy ez kihatással lesz a jövőre,ide írom:Valószínűleg meg van Bulma új hanja.Nemrégibenn kiadtak egy reklámot,amit a dragon ball-al reklámoztak,és Bulma is kapott némi dialógust benne.
https://twitter.c...5904658432
Ugrás a fórumra: |