Kösz jó mint mindig.
Boruto anime
Látta már valaki a 189. epizód screenshotját? Olyan animáció lesz mintha nem is a Borutot néznénk.
https://mobile.tw...4183057408
Úúúú annyira tudtam!!! Ez rész SOKKAL MÁSABB lett, mint a többi.
Már rögtön a grafikán és a színeken is látszott, hogy ez valami egyedi dolog lesz. A mangás stílust sokkal jobban visszaadta, mint bármelyik más epizód (elég csak Konohamarura nézni) és még mi volt itt! Na akkor lássuk!
A manga 10 oldalas harcából csinált egy 8 perces HIGH QUALITY fight-ot, egyszerűen nem bírtam megállni, hogy újra és újra visszanézzem a gyönyörűen meganimált jeleneteket! Ugyebár ez volt Kawaki megjelenésének első jelen-kori on-screen megmérettetése, lehet emiatt is tette oda magát a Pierot nagyon. Szerintem úgy alsó hangon 3-szor több idő volt megcsinálni ezt a részt, mint egy átlagosat.
Egyszerűen zseniális, hogy mennyire kibővítették főleg az első felét.
A második fele már kicsit belassult, de ezt simán megbocsájtjuk neki, mert igazából cenzúra se volt és szépen repültek a lábak és folyt a vér. Meg hát ugye ez dolgozta fel inkább a maradék 30 oldalt a fejezetből, szóval ez már beszédesebb is lett nyilván.
A háttérzenéket is zseniálisan eltalálták illetve a részletekre is odafigyeltek (Garou fejbőrszíne folyamatosan változott az állapotától függően).
Ha akarnék se tudnák negatívumot találni a részben. Egyértelműen ez volt az idei legjobb, le a kalappal!
A fordítást és lektorálást is köszönöm!
Ugrás a fórumra: |