Szerintem főleg a karakterein múlik a dolog, a második évadban is micsoda karakterfejlődéseket írtak meg, nem is beszélve arról, hogy mindegyik alapkarakter szimpatikus és érdekes.
Ill. a stílusán, ami elkapja 10 perc alatt az embert jó esetben, de ha nem, akkor valószínűleg egész végig nem.
De szerintem én a karaktereket szerettem meg annyira, a sztori is érdekes, a világ is érdekes, és baromi jól van megcsinálva.
Ennyi szerintem bőven elég magyarázat De valószínűleg elég stílusfüggő a dolog.
Két "régebbi" sorozatot is nézek most, nagyjából párhuzamosan.
November körül bukkantam rá a The Office-ra, nem tudom, hányan ismeritek, 20 perces komédia, és nagyon megszerettem a karaktereket (elképesztően idióta a többség ), a stílus is egyre jobban bejön, a színészek elképesztően jók (főleg Steve Caroll, mint a főnök), és legfőképpen (ami miatt végülis elkezdtem) az egyik legszebb, legaranyosabb szerelmi szála van amit valaha láttam. Ha valaki vevő a nagyon kínos helyzet, meg karakterpoénokra, akkor ajánlom, volt, hogy könyvtárban kezdtem el nézni (volt egy szabad 20 percem amíg várni kellett a könyveimre), de féltávon abba kellett hagynom, mert már nem bírtam hangtalan nevetéssel az olvasóteremben
Én nem nagyon szoktam nézni komédiákat (sőt, talán ez az első direktbe komédia, amit nézek), de ez olykor egészen hatalmas (bár néha fárasztó is, az igaz). Ami meg igazán felemeli, az az, hogy néha-néha olyan hatalmas szíve van, hogy az ember ha nem is nevet, vigyorog mint egy idióta, vagy éppen elgondolkodik magán.
A másik meg a Hannibál, hugom szedett rá, ő most nézte meg az első két évadot, aztán tegnap este megnéztük öcsémmel az első részt, ma meg még kettőt. Eddig kegyetlen érdekes és jó minőségű. Bár az újságíró csajt igazán megehetné már valaki, nem bánnám
Szerkesztette: Jon - 2018.01.07. 17:11