De olyan jó látni ahogy TS a kalapácsával gyakorol. Akkor is az a legjobb. Nem tetszik hogy folyton a szigonyt használja mert az az erős. Végre kicsit vissza a kalapácsra. Gondolom még jó okkal kelleni fog.
Angyalkánk meg végzett. Jó árat kell megfizetni érte de hatalmas előrelépés. Most már kicsit érthető amit régebben Bo néni is mondott. Gondolom rá is ez vár TS 8. próbája befejeztével.
Bibi meg sérülten még kénytelen engedelmeskedni a főpapoknak és visszavonulni. Érdekes. Hol van már hogy ő egy 99-es TD? Bár TS ellen is mi volt!?
És végre egy jó kis balhé táboron belül! Kijön a Tiszta ég és a 4 alkán közötti sérelem. Aztán meg ha jól értem TS mehet vissza a szigetre. De Gondolom még előtte jön a gyűrű gyűjtés. Azért remélem azt nem oldják meg annyival mint a fű gyűrűinek pótlását és a kalapács 2. és 3. gyűrűjét. Azért remélem látványosabb lesz. Pláne valahogy nem igen tetszik hogy csupa vörös gyűrű után a kalapácsot megoldják már feketével. Oda is kéne pár vörös csak nem tudom honnan lehetne szerezni?
TS meg Bibi harcánál én is túlzásnak éreztem a szintkülönbség hiányát. De elvileg erre való a szigony ereje.
De amúgy az nekem se tetszett hogy amikor jött a 6 főpap egy se halt meg. Legalább a testvéreknek meg kellet volna. Annyira magasztalták azt a körtevirág fegyvert erre é sérült kimerült ellenfelet nem volt képes megölni.
A lélekcsontok meg számomra is már régóta írt fájó pont. Megértem én hogy nem lehet húzni az időt hogy mutassák hogy felbukkan pár de akkor is olyan mintha senkinek nem lenne főleg a legerősebb TD-k közül. Pedig a LCS TD-inak biztos lennie kell. Ahogy említve is volt korábban hogy készletük lehet. Biztos nem csak raktáron, na meg egy LCS-os TD bármikor megölhet "titokban" valakit hogy elvegye az övét. Mégse lenne belőle ügy.
És ez nekem is nagyon fájó volt hogy megérkezik a Tiszta ég klán ilyen erővel és erre csak a visszavonulást biztosítják. Nem értem minek. TH meg elvileg 95-ös volt mielőtt eltávolította volna a lélekcsontjait. Miután visszaszerezte én azután is leginkább 96. max 97-re tettem volna. Kicsit túlzás valahogy nekem is ez a 98-as szint. Még tán a 97-es is valamennyire, de még azt be lehetett volna valahogy magyarázni.
Azért én örülnék ha menne itt is a téma. mert tényleg nagyon kihalt. Még megvitetni se tudunk 1-2 részt. Utólag meg már más mert tudhatjuk mi lesz később. Meg eleve ki tudja mikorra várható legközelebb egy új részhez felirat. Kár várni rá.