roku rendben én a nagyokos (ahogy fogalmaztál) elképzeltem és még mindig tartom hogy egy szívroham után pár órával gyógyító mágia és védőmező mellett (de még a nélkül) is aktívabb lennék mint 1 darab ép kézzel.
Fairy Tail manga
Jon írta:
Durzo egyetértettem veled egészen a végéig, de nem azzal volt itt a baj, hogy Eileen így lett öngyilkos, mert lássuk be, máshogy nem lehetett megállítani, és ez illett is a karakterébe, hanem azzal, hogy Erzát már megint nevetséges módon hypolnia kellett Mashimának.
Jon írta:
Más:
Azért az Erza-Sakura féle összehasonlításba sem kéne elmenni, ne túlozzunkErza két fejezet alatt több értelmes dolgot csinál, mint Sakura anno 200 alatt.
Erzában a végtelenül buta harcai mellett tényleg csak az zavar sokakat, hogy sosem képes kikapni, semmilyen körülmények között, és ez természetes, hogy irritáló. Ha Natsu lenne az pl., vagy Luxus, vagy akárki más, akkor is irritáló lenne, a FT, mint céh esetében is csak azért nem az, mert ez egy céh, nem pedig egy ember.
Ha egy karakter mindig nyer, automatikusan a vereségét kívánja az ember, mert a karakter "elszáll", arrogáns lesz, és kívánja az ember, hogy realizálja, hogy nem, ő sem verhetetlen.
De mindegy, hagyjuk már a témát szerintem.
Zeref kiemelte még anno a Tartarosnál, hogy Natsun múlik, hogy mi lesz. Szóval, ez nem olyan egyértelmű, szerintem.
Fogalmunk sincs, hogy mi történik, ha kinyitja a könyvet, END más, mint a többi démon. Igazából fogalmunk sincs, hogy mi END, lehet, hogy egy személyiségdarab, amit a könyv zár el. Tehát nem teljesen más személyiség, hanem csak egy darab, amit ha felnyitnak, eluralkodik az egész emberen, de úgy, hogy nem felejti el az eddigieket (hiszen Grayt is felismerte amikor elkezdett dühöngeni, csak egyszerűen átkattant benne valami, és Zeref megölése mindennél fontosabb lett). Azt nem értem, hogy a szimpla dühe miatt miért tudott előtörni belőle részlegesen és ideiglenesen END, erre eddig soha nem láttunk példát. END nem Kurama, hogy csak úgy kitörjön a vészhelyzetben.
Persze az magyarázat lehet, hogy a mag most fejlődött ki eléggé, eddig nem.
Acnologia belebotlott Gildartsba, és one hit-elte. Amikor a FT-t megtámadta, az valahogyan tudatos volt, és gondolom élvezte, szórakozott. Nem kell túlságosan sok mindent belelátni, simán lehet, hogy hangulatától függ, hogy szadistán akar játszani az áldozatával vagy csak le akarja verni és kész.
Egy olyan bizonyos valakire emlékeztetett az a két idézett mondat, aki innen már nagyon sokszor ki lett dobva véglegesen. Persze nem feltételezem azt, hogy te erre a sorsra fogsz jutni Csak nem kell elkapatni a stílust akkor sem, ha nagyon nem értünk egyet a másikkal.
Jon biztosíthatlak, hogy habár bannolva voltam már, de véglegesen még szerencsére sosem
Végül is tekinthetünk a könyve úgy, mint egy vírusra. Amikor kinyitják, "lefut"ezzel megfertőzve az eredeti személyiséget... Csak annyiban érdekes, hogy a többiek könyv formában léteztek és elvileg csak akkor éledtek fel, amikor kinyitották azt. Gondolom ezt abból, hogy Mard Geer azonnal visszatért a könyvbe. Bár lehet, hogy ez egy kényszerített visszatérés volt Zereftől... Hmmm tárgyakba bűvölt személyek... Vajon hol is találkoztam ilyesmivel Zeref is egy érdekes figura. Nagyon hasonlít Eileenre. Régebben szerette az embereket, de aztán jött egy csalódás és egy átok, ami örökre megváltoztatta az életüket. Biztos, hogy van ott még valami, amit alig várok, hogy kiderüljön...
roku írta:
Jon biztosíthatlak, hogy habár bannolva voltam már, de véglegesen még szerencsére sosem
Végül is tekinthetünk a könyve úgy, mint egy vírusra. Amikor kinyitják, "lefut"ezzel megfertőzve az eredeti személyiséget... Csak annyiban érdekes, hogy a többiek könyv formában léteztek és elvileg csak akkor éledtek fel, amikor kinyitották azt. Gondolom ezt abból, hogy Mard Geer azonnal visszatért a könyvbe. Bár lehet, hogy ez egy kényszerített visszatérés volt Zereftől... Hmmm tárgyakba bűvölt személyek... Vajon hol is találkoztam ilyesmivelZeref is egy érdekes figura. Nagyon hasonlít Eileenre. Régebben szerette az embereket, de aztán jött egy csalódás és egy átok, ami örökre megváltoztatta az életüket. Biztos, hogy van ott még valami, amit alig várok, hogy kiderüljön...
Én is úgy emlékszem hogy Natsunak kell eldöntenie, hogy END-vé válik e. Nem tudom de elképzelhetőnek tartom hogy a könyv átlövése felgyorsította a folyamatot. Én inkább úgy gondolom, hogy Natsu saját maga erősödésével, fejlődésével növekedett meg a démon mag is.
Arra számítok, hogy a sárkánymagot választja, valahogy kilökik Natsu szervezetéből a démonmagot, de END valahogy életre kel. Vagy a démonmag aktiválódik és majd Lucy lesz az aki észhez téríti.
Aha.Szóval Erza le vert 3Srpiggant. Mira egyet se Lexus egy bohócot, Gildarts meg egy halottat.Azért az kicsit vicces hogy Mirát eszések nélkül majdnem Erza szintjére taksálták,és így edzések után is alig bírta le verni azt a 2 megbűvölt kardot.Iren meg lazán elpucsázta.Valahogy ő sosem kapja meg azt amit szerintem megérdemelne.
Don Diablo írta:
Aha.Szóval Erza le vert 3Srpiggant. Mira egyet se Lexus egy bohócot, Gildarts meg egy halottat.Azért az kicsit vicces hogy Mirát eszések nélkül majdnem Erza szintjére taksálták,és így edzések után is alig bírta le verni azt a 2 megbűvölt kardot.Iren meg lazán elpucsázta.Valahogy ő sosem kapja meg azt amit szerintem megérdemelne.
Don Diablo írta:
Durzo te most komolyan elhiszed hogy egy August szintű ember ellen bármit is érne egy Luxus ÉS egy Gajeel? (kb arra lenne jó mint Erza-Wendy páros Eileen ellen egy kicsit meg tudnák karcolni) Főleg úgy hogy utóbbi elég rossz bőrben van az antimágikus (vagy mi a neve ) részecskék miatt. Minerva és Gerard se izmosak annyira. Egyedül akinek van esélye egyértelmű: Gildarts.
Nyilván nem úgy értettem, hogy le tudnák győzni. De írtam is, hogy max besegíthetnének. Gajeel árnyékká tud változni, Laxus villámmá, Minerva pedig el tudja téríteni a mágiát/elteleportálni magát az útjából. Szóval ha Gildarts egyedül nem bírna vele, akkor ők tudnának segíteni, mert a képességeik miatt nekik van a legnagyobb esélyük kivédeni/elkerülni August támadásait. Gajeelt és Laxust pedig nem nézném le. Nem tudjuk, hogy a DF és a vörös villám mennyire erős, tekintve, hogy alig láttunk belőlük valamit.DE! Bloodman immúnis volt a fizikai sebzésekre, Wahl pedig a villámra. Vagyis amíg nem használták a DF-et és a vörös villámot addig nem igazán okoztak sérülést, utána viszont pillanatok alatt leverték őket. Gajeelnak meg nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Úgy volt, hogy megemésztette az antimágia részecskéket. Gerardról meg csak annyit írtam, hogy akart még valamit csinálni(annak érdekében, hogy megvédje Erzát, de az ő harcának már vége), azt már nem, hogy fog is.
Ugrás a fórumra: |