Van egy külön Star Wars topic. Nem lehetne megoldani, hogy aspoileres beszélgetés oda megy? Ide meg az amiben nincsen spoiler.
Filmek & sorozatok
PUNISHER SPOILER
TL;DR: Nagyon hosszú lett neki ez a 13 rész, 8 részben tökéletes lett volna. Emiatt sokszor unalmas volt, sokszor túl kiszámítható, túl klisés. Frank-en és Billy-n kívül a legtöbb karkater felejthető volt és uncsi. Egyszer elég is volt ez a sorozat. Voltak rohadt jó jelenetek, jó dolgok, de nem annyira és nem annyi, hogy könnyű szívvel mondjam bárkinek, hogy nézze meg.
Kb 3 részenként majdnem meghal Frank, de tényleg, a halálból hozzák vissza. Mondtam is Syzynek, hogy tiszta Jack Bauer, aki minden évadban (1 évad 1 napból áll) egyszer tuti meghal. Nade... a halálból hozzák vissza, vagy annyira szét lesz verve, hogy hetekig az ágyat kellene nyomnia, de nem...
Jah a vége. A végén mikor megkínozza Billyt... nagyon gonosz volt. Konkrétan olyan gonosszá vált, mint akik ellen küzdött, mint akiket kinyírt.
Rawlins volt, mégis Billyt jobban megkínozta, mint Rawlins-t.
Madani-t akit az utolsó részig sem szerettem meg. Nem csak a karakter volt szarul de tényleg kurva szarul, klisésen megírva, de még a színész csaj is tudott gyengíteni rajta. Annyira irritált az a karakter, annyira nem kellett volna.
Billy Russo. Mint írtam, jól néz ki.
Többi karakterről. Micro néha idegesítő volt, néha cuki. Az ő története érthető volt félig, de eleinte nagyon irritált a pasi. Acsaládjával semmi gond nem volt. A feleségét szeretem (a színésznőt), a lánya értelmes volt a fia meg megszívta. Nála kellett kijönnie az az 1 év kesergés, düh, agresszívitás, ami a család női tagokban nem jött ki. Érthető volt, de idegesítő.
Rawlins tök béna gonosz volt.
S végül Lewis. Hát azt a szálat untam a legjobban. Értem én hogy ki kellett tölteni azt a 13 részt, és tök jó ötlet volt bemutatni, hogy min megy át néhány katona miután hazatér... de sokszor úgy voltam az egészzel, hogy inkább tekerném.
Megnéztük a Mr. Robot 3. évadát. Hát rohadt jó volt. Az 1. évad furcsa, egyben csavaros volt, élvezte az ember, a 2. évad egy "acid trip" volt, azt egyszer elég is volt látni. A 3. évad lett eddig a legjobb, szerintem. Teljesen beszippantott. Kaptunk válaszokat és még több kérdést. Hirtelen nem tudtam kinek szurkoljak már (Eliot-nak, vagy Mr. Robotnak, esetleg Whiterose-nak?). Nagyon jó volt filmezve. A zenéje meg minden jelenethez illet, nagyon tetszett. A régi karakterek ugyan úgy jók voltak, az újakat meg élveztem.
Alita: A harc angyala
https://www.youtu...ZftSZ5JC_I
Manga adaptáció lesz, lehet jó is meg rossz is.
https://myanimeli.../768/Gunnm
Nem kis nevek dolgoznak rajta szóval azért bízakodok, főleg, mert elvileg Cameron régóta megakarta filmesíteni, szóval csak nem végez félmunkát.
Eddig nem látott klasszikus filmeket megnézős napokat tartottam a két ünnep között, megnéztem a 12 dühös embert (nem volt rossz), és a Közönséges bűnözőket, de annál már korábban elspoilereztem magamnak, mi lesz a vége. ((
A Ragyogást is bepótoltam, a báltermi jelenet nem volt rossz (kéne fórumtalikra egy ilyen készséges csapos ), és pár jeleneten összesz*rtam magam rajta, de utána pár perccel már nem is nagyon emlékeztem a filmre.
A Gyűrűk ura-filmeket akarom majd hamarosan végignézni (ahogy elnézem, van néhány), mert egyiket se láttam még.
Szerintem meg ne nézd meg, ha magával ragad a világ, akkor majd utána, csak úgy, szórakozásnak, ha meg nem, akkor nem.
A Gyűrűk Ura trilógia önmagában mestermű (sőt, ez nem is kifejezés), nem kell semmi más hozzá, csak elrontaná szerintem.
Mi a V, mint vérbosszút néztük meg a tesóimmal, nagyon érdekes volt. Tetszett nagyon.
Azt nem mondanám hogy jó a Hobbit, ellenben a giccses, cukormázas, színes látványvilága pont ellentéte a Gyűrűk Ura képi világának. Egy gyerekmese, amit televertek több órányi fillerrel, csak azért, hogy össze tudják kötni a két trilógiát. Én személy szerint rühellem a Hobbit trilógiát, és max akkor nézném meg, ha időrendben szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.
Kingsman: The Golden Circle-t látta valaki? Én most néztem meg, de nem igazán nyerte el a tetszésemet. Kicsit olyan összecsapott az egész. Az első résznek sokkal egyben volt a story, itt meg annyira arra mentek, hogy lezárjanak mindent.
Nekem tetszett a Hobbit is, bár messze nem olyan jó mint a Gyűrűk Ura! Felvezetőnek a Hobbit jó annak aki még nem látta Gyűrűk Urát. Aki azt látta előbb annak már nem akkora élmény.
A V, mint vérbosszú nekem nagyon bejött! Remek történetet mesél el, még ha nem is túl vidám, de szerintem színvonalas. Jó a szereposztása is!
Amúgy nekem most jutott időm és akaratom hogy megnézzem A Thor Ragnarögöt. Jó kis film lett végig lehetett röhögni az egészet. Jó akciók is voltak benne. Befejezése meg érdekes. Nem az a kimondott Hapi end. De jócskán különbözik az első két résztől a sok poénja miatt.
Az igazság Ligája meg nekem kifejezetten tetszett. Történet még hagyján de a szereplők poénok még valamennyire a látvány is jó volt.
Tegnap este megnéztem a Valerian és az ezer bolygó világát... értem én, hogy mennyire képregény, meg mennyire lopott belőle Lucas, de ez a film egy szar. Vágom, hogy Besson oda és vissza van a szériáért, de ez a film nem több egy tucat scifi háj büdzsé filmnél, szar színészekkel, akik közt annyi kémia van mint köztem és egy fal között, botrányosan buta párbeszédekkel és következetlen történetvezetéssel. De legalább a látványon nem spórolt Besson, mert az basz.
Én bírom Bessont, mert az 5. Elem a maga bugyuta módján kifejezetten szórakoztató, de egy kínosan buta és sótlan Vérmesék ,és teljesen üres és unalmas Lucy után még egy ilyen buktát bevállalni már Neill Blomkamp plagizálásának minősül.
Nagyon ajánlom mindenkinek az Orange is the new black-et. Női börtönös sorozat. Nagyon jó a karakterek dinamikája és izgalmas a sztori. Rég ragadott magával ennyire egy sorozat. Az az előnye, hogy minden nyálassagtól mentesen, szívet melengető szeretet hatja át, amit minden viszály ellenére egymás iránt éreznek a rabok és összetartóbbak sok esetben, mint a kinti világ tagjai.
A hátránya pedig az, hogy minden nyálassagtól mentesen, szívet melengető szeretet hatja át, amit minden viszály ellenére egymás iránt éreznek a rabok és összetartóbbak sok esetben, mint a kinti világ tagjai. Ez végtelenül hazug. A börtönökben nyoma sincs a szeretetnek. Mindenki érdekből cselekszik, nincs egymás iránti bizalom és nincs megbocsátás a másiknak.
Továbbá 1-2 bűnöző van csak a sorozatban, mindenki más véletlenül belesodródott valamibe és amúgy nagyon jó ember. Az életben általában bűnöző életmódot folytatók kerülnek börtönbe. És persze a rabok az áldozatok, a bv-sek az erkölcstelen emberek. Ilyenek után nem lepődök meg az agymosott jogászlányokon, akiknek szent meggyőződése, hogy a rabok az áldozatok.
Na mindegy. Ha kivonjuk belőle a hazugságot, tényleg a legnagyobb sorozatélmény mostanában.
Ugrás a fórumra: |