A csaták maguk attól eltekintve, hogy látványosak voltak, teljesen üresnek éreztem. Túlságosan el van már húzva ez a háború fejezet. (Vagyis inkább elbarmolva)
A másik ami nagyon nem tetszik, hogy átláthatatlan, kb tizenx rész óta annak a pár fő/bb szereplőnek a bohóckodása van képernyőn. A harcmezőn levő helyzetről nem sokat tudni, TS/RR klánja szinte semmit nem szerepelt. Az egyesített légiót többet mutatták sztem.( Shrek fúzió mindennel is
).
A TD-k elleni harcok majdnemhogy nevetségesek voltak, 93 vagy mennyi TS és simán feláll 95-99 ellen több v 1-ben is. Gyűrűk lándzsa csont akármi ide/oda akkor is túlzás,(tipikusan olyan érzés kerülgetett végig, mintha LCS csak negyedgőzzel küzdene, vagy várna valamire és tartalékolna. )
A szintek közötti szakadék itt már elv nem akkora kéne legyen lélekerőben, mint annó 30 körül, de ott is csak a csontja miatt tartott ki.( Ami elvileg LCS nek is van jó bőven).
Viszont elő került végre egy piros gyűrű, elég csalódás volt, h LCS-ben csak Bibinek van.
A másik amit hiányolok LCS oldaláról a csontokat. Kb monopolizálták a “piacon” levő összes csontot(kiirtott klánok stb)+ ott vannak a szettek, elv bibinek is van 1.
A TÉ klán belépője klisés, egyszer már ellőtték ezt a patront TH részéről, akkor elég nagyot szólt most inkább az ellenkezője.
Az, hogy egy górét se mészároltak le megint csalódás, TÉ klán frissen és üdén megérkezik és azon kívül, h kiosztanak pár pofont elkullognak.
Attól eltekintve, hogy TS harcképtelen(az is meglepő, hogy él) méreg- csont csak kimerült lehet. Ningpapáék suppnak 2 fullos 98 as tdvel+ 2-3 kicsit megviselttel úgy , h LCS oldaláról a jelenlevők közül mind leharcoltak…( mondjuk az is elég érdekes , h TH 98 as. A fél életet elitta, a teste romokban hevert, 6 évig nem kultivált csak piált az fix, + kb 5 évig se keze se lába. 92-4 reális lenne miután persze neki is vissza nőtt mindene… )
(Az is, hogy csak TS a kivétel és mindenkit feltámaszt mint pain a rinnetenseiel, nekem ott vált túlzottan gyerekessé a stry)
Kimérgelődtem magam megint pár hónapra
, kíváncsi leszek végül hány részes lesz/ hogy oldják meg a lezárást.