Szia
A Vámpírakadémiát olvastam , általános végén középsuli elején 7 8 éve , Úr Isten így visszagondolva az se tegnap volt. Igazából csak azért kezdtem bele , mert az volt kéznél , PDF-ben
Ha jól emlékszem unokatesómtól szerváltam , aztán ahogy elkezdtem olvasni kellemesen csalódtam. Nem is tudtam mihez hasonlítani , Vámpírnaplókat se nem olvastam és a sorozatot se láttam , az Alkonyatot pedig hagyjuk...legalább is a filmeket-még egyszer az életbe nem teszem ki magam annak ,hogy akár egy percet is lássak belőle , kivéve ha paródiáról van szó-a könyveket ebből sem olvastam.
De amit a Vámpírakadémia kínált az kifejezetten tetszett az iskola , a vámpírok osztályozása nemesekre , őrökre meg strigákra-bocs a pontos megnevezéseket már elfelejtettem-az hogy varázsolnak , használják az elemeket na meg hogy van egy ultimate elem : a lélek ami sok dolgot felül tud írni
Így hogy kutakodok az agyamban szépen jönnek elő az emlékek a könyvekkel kapcsolatban a szerelmi szálak , cselekmények , fordulatok...szal összességében nekem tetszett , ha most olvasnám újra , fogalmam nincs tetszene-e megint annyira mint annó , úgyhogy így hagyom a dolgot és nem fogom újraolvasni hadd maradjon meg szép emléknek
Ha már vámpíros témájú könyveknél tartunk , ajánlom George R. R. Martintól a Lázálmot!! Amerika , a gőzhajózás kora megdobva egy vámpír storyval. Na eeez már marhára bejött , erre már tisztán emlékszem , hogy munkásszállón kaptam kölcsönbe a könyvet az egyik lakótársamtól amit alig bírtam letenni , azt a könyvet rendesen faltam!
Szerk.:ha jól emlékszem a Vámpírakadémiából készült valamilyen sorozat , nem tudony mennyit dolgozott fel a könyvekből de valami dereng , hogy volt
Animében meg , hááát nem tudom... van már azért jó néhány ami várpíros témákkkal foglalkozik
...de ha készülne belőle , azért rálesnék
Szerkesztette: Hadron - 2020.12.04. 18:12