https://www.youtu...g2YBkaP2Ys
Új AVANGERS előzetes,bocs ha már előttem linkeltétek.
Szóval Thanos felveszi a kesztyűt,hogy kicsit kukacoskodjak:miért pont balkezes a kesztyű?Valaki felvilágosítana miért,vagy csak random balos és kész?
Hogy kicsit kukacoskodjak: ez a régi filmekből lett összevágva jó 5 hónapja, totál amatőr módon. Valaki felvilágosítana, hogy hogy lehet ennek bedőlni?
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Én nézem, de mivel hetente nem vagyok hajlandó, majd darálom csak a 3. évadot. De ja, én is már ezer éve mondom, hogy a GOT bekaphatja, olyanok vannak itt, csak cserébe nem is kurva unalmas mellé.
Én nézem, de mivel hetente nem vagyok hajlandó, majd darálom csak a 3. évadot. De ja, én is már ezer éve mondom, hogy a GOT bekaphatja, olyanok vannak itt, csak cserébe nem is kurva unalmas mellé.
Ez most tényleg olyan, hogy a GoT is felkötheti a gatyáját. Sőt ez a harmadik évad annyira ütős, hogy fájó szívvel de beismerem, hogy a TWD idei évadánál még jobb is. (Ami azért nagy szó, mert tudható, hogy mennyire nagy TWD fan vagyok)
Itt most tényleg nagyon ki van találva minden, és ez aztán nem gyáva sorozat, a szereplők kinyírását illetően, simán GoT szintre jutottak. Ja, és jócsajban is GoT közeli állapotok vannak. XD Akad pár szemre való.
A sorozat nagyjából hűen követte a könyvet egészen kb a 6. részig, ahonnan kezdve csak fogtam a fejem hogy "what?!".
Innentől csak Shiranai olvassa tovább, mert sopileres a könyvre nézve.
Oké, Jake nem ment vissza a jövőbe, hogy semmissé tegye azt ami Sadie-val történt, jobb volt az, hogy kitartott mellette.
De mi volt ez az amnézia dolog, és hogy csak Oswald lakásában jött rá újra, hogy meg kell ölnie? what?!
De a vége leszámolás kurvajó volt, Sadie viszont ugyanúgy meghalt akkor mint a könyvben. Az alternatív jelen is jól nézett ki.
De mi az édes faszom volt ez a legvégén? Ha jól emlékszem, a könyvnek az a vége, hogy Jake vissza meg '58-ba, vár pár évet és
újra találkozik Sadie-val,ezzel adva egy szép lezárást, amilyet ritkán látunk Kingtől.
Ehhez képest mi történik, jön a sárga kártyás csöves,Jake visszamegy 2016-ba és táncol egyet az öreg Sadie-val. Ez hagy némi keserű szájízt maga után, de ettől függetlenül jó lett a sorozat.
Még nem fejeztem be, csak most "lépett ki" Sadie életéből a férje. Eddig elégé jó, az átírások mellett is. Majd elolvasom az egészet, ha befejeztem.
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Én nem azt mondtam hogy nem jó, hanem hogy azért eléggé wtf a vége. Ettől függetlenül az egyik legjobb King adaptáció, James Franco meg egy baromi jó színész tud lenni, ha megembereli magát.
Jó anyám elkezdett panaszkodni arról, hogy minden jó sorozatot végignézett már, nincs-e ötletem. Szóval.... valami ötlet? A kicsit misztikusabb, horrorisztikusabbak jobban bejönnek neki (...is).
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
A 11.22.63-at én is csak ajánlani tudom. Ráadásul ha szinkronosan akarjátok nézni, akkor a Fox adja a tv-ben.Mondjuk szerintem jobb az eredeti hanggal (a reklám alapján).
Capac írta:
A sorozat nagyjából hűen követte a könyvet egészen kb a 6. részig, ahonnan kezdve csak fogtam a fejem hogy "what?!".
[b]Innentől csak Shiranai olvassa tovább, mert sopileres a könyvre nézve.[/b]
Oké, Jake nem ment vissza a jövőbe, hogy semmissé tegye azt ami Sadie-val történt, jobb volt az, hogy kitartott mellette.
De mi volt ez az amnézia dolog, és hogy csak Oswald lakásában jött rá újra, hogy meg kell ölnie? what?!
De a vége leszámolás kurvajó volt, Sadie viszont ugyanúgy meghalt akkor mint a könyvben. Az alternatív jelen is jól nézett ki.
De mi az édes faszom volt ez a legvégén? Ha jól emlékszem, a könyvnek az a vége, hogy Jake vissza meg '58-ba, vár pár évet és
újra találkozik Sadie-val,ezzel adva egy szép lezárást, amilyet ritkán látunk Kingtől.
Ehhez képest mi történik, jön a sárga kártyás csöves,Jake visszamegy 2016-ba és táncol egyet az öreg Sadie-val. Ez hagy némi keserű szájízt maga után, de ettől függetlenül jó lett a sorozat.
Na befejeztem végre. Szögezzük le, hogy nagyon jól sikerült átültetni a lényegét a könyvnek . És csodálkoztam, hogy James Franco képes eljátszani egy ilyen szerepet, nem gondoltam volna, hogy menni fog neki. Sarah Gadonnal szépen játszottak.
Ha elolvasnád a könyvet, akkor ne olvasd tovább, mert lesz benne spoiler.
A változtatások/ rövidítések nem zavartak olyan nagyon, bár kihagyták a kedvenc párbeszédemet, így, hogy csak egyszer ölte meg Tom (takarító) apját. Kicsit fura volt, hogy itt nagyobb szerepet kapott a sárga kártyás ember, de az is jó volt.
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak Capac, ez a lezárás könyvhű volt. Jake visszamegy a jövőbe miután meghalt Sadie és Oswald is, majd látja, hogy szét esik a világ amiatt, hogy ő megváltoztatta a múltat (ez szerintem nagyobb wtf, mint, hogy háború volt). Ezt látva visszamegy '60-ba, vesz egy mély levegőt és nem is találkozik a múltbéli Sadievel hanem visszamegy a jelenbe. A vége, hogy megkeresi az öreg Sadiet a díjátadóján és nagyjából ugyan az a beszélgetés zajlik le, mint a sorozatban. Túlságosan félt attól, hogy gondot okoz, ha Sadievel marad a múltban. Az amnéziás dologra nem emlékszem, szerintem az nem volt benne a könyvben, meg talán Bill sem ment vele Dallasba. Újra el kéne olvasnom, mert csak részleteire emlékszem tisztán .
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."