Akkor most fél évig ezzel lesz tele a 9gag. Azért a magyar Oscar-díj se semmi.
Duma topic 14
Belájkoltam Coelho zseniális dumáját. Szerintem én meg fogom tudni szokni az új fórumot. Egyedül az rossz, hogy már közeledett az 5000 hsz és vele együtt a végtelen pü tárhely. Ez most elúszott.
Syzy új neve béna.
Kuro pedig nem azért lett bannolva, mert nem szereti a FT-t. Én se tudom a teljes sztorit, de anno az US vs NKWT időkben voltak vele konfliktusok, majd ráállt arra, hogy újabb és újabb accokkal feljárt a fórumra balhézni. Ne vegyétek be a szegény, sértett áldozat vagyok dumáját. Ez egy gyökér. Ki fog bújni a szög a zsákból hamarosan.
Nekem Kuroból már az is bőven sok, amit FB-n látok belőle (mert sajnos az ismerősöm)... de amit még itt is produkál(t), az már csak a hab a tortán.
3 napom van anatra megtanulni 31 tételt, de még mindig beteg vagyok. Holnap meg kórtan vizsgám is lesz, inkább elszökök valahova.
Ismerősöd? Jézusom. Szerintem nem 100-as a gyerek.
Én múlt héten voltam beteg és szabotáltam a munkát. Ezért ma egy nap alatt kell megcsinálnom több napi melót.
Nem tudom avatart betenni. Fent azt jelzi ki, hogy van képem meg a profilomon is ott van. De itt nem jelenik meg.
A régi fórumos smileyk már nincsenek is meg? Most alig van pár.
http://9gag.com/g...
Ezt még a DiCapriós Oscarhoz
Ugrás a fórumra: |