Tibiii írta:
Lehet kár kérdezni mert 14-15 évesek vannak az oldalon,szerintem az itt lévők közül azt se tudják a legtöbben hogy volt ilyen anime....Engedd el a kérdéseket ez sajnos már nem az Naruto-kun oldal
Egyet is értek, meg nem is. Tény, hogy nagyjából ha az oldal szerkesztői nem válaszolnak, akkor senki más nem hajlandó rá (tisztelet a kivételnek). Ellenben az oldal ugyanaz, csak olyannyira felhígult az animés közösség, hogy már nem nagyon van szükség az internet "eldugott" zugaira ahhoz, hogy kibeszélj egy animét, mert ma már kb. a matektanároddal is tudsz erről beszélni. :/

) kb. addig egyezik a két sorozat nagymértékben, amíg Lyserggel nem találkoznak. Ez a régi sorozatban a 30 rész körül van, az újban pedig a 14 részben. Sajnos én már rég láttam a 2001-es feldolgozást, de úgy emlékszem a korábbi részekben is van különbség, bár nem olyan eget rengető. Viszont a régi sorozat második felétől lényeges eltérések vannak és csak néhány ponton éri a történet a manga vonalát (amit viszont az új valószínűleg követni fog). Szóval én azt mondom, hogy nyugodt szívvel kezdj bele az újba, szerintem egy jobb feldolgozás, mint a 2001-es.

, de mintha valami teljesen más lenne, mint az első feldolgozás. Nagyon várom már az animált részeket, a manga sztorija az valami ég és föld, sokkal jobb szerintem a története, hát még a befejezése