Hálásan köszönöm az új részeket! Mindennél jobban vártam már, hogy felkerüljenek a részek!
Továbbá köszönöm hogy a visszajelzések ellenére is feldobtátok a következő etapot! Várom a többit is!
Bleach anime
Futzy írta:
Én nem tudtam hogy visszajelzést kell küldeni
Tapion-sama írta:
"Nem kell, nem kötelező, inkább úgy fogalmaznék: illik. Ha belegondolsz, nekünk ez a hobbink, amihez vagy van kedvünk, vagy nincs, vagy megosztjuk veletek, vagy nem. Kereskedni nem tudunk vele, így nagyjából attól függ a lelkesedésünk és a tevékenységünk tempója, minősége, hogy látjuk azt, Titeket érdekel-e az, amit csinálunk.
Sosem vártuk, hogy megváltóként vagy olümposzi istenekként gondoljatok/tekintsetek ránk"
először is köszönöm hogy lefordítjátok újra a sorozatot. Újra szerettem volna nézni, mielőtt kijön a folytatás, ezért pont kapóra jött az újrafordítás. Továbbra is várom az újabb részeket, olyan ütemben ahogy ti gondoljátok. Ezt a kisebb szünetet is kivártam minden gond nélkül. Rendszeresen nézem az oldalt ,csakhogy nem szeretek írogatni kommenteket sehova sem, viszont ha ez segít mostantól megfogom köszönni az összes publikálást innentől kezdve. További kellemes nosztalgiázást mindenkinek!
Ugrás a fórumra: |