Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
216. fejezet
Meg is volt a pancsikálás. Azért hiányoltam valami gumikacsát oda az esztétika kedvéért.
Tehát akkor Kenjaku kész véget vetni a játékoknak, és egy szerződés is kötelezi erre, máskülönben ez az egész meg sem valósulhatott volna. Azt nem árulta el, hogy miként teszi ezt majd meg, mert Uraume nem volt partiképes, hogy szórakoztassa a kérdéseivel. Érdekes, hogy Sukunától is pontokat kért azért, hogy Sendaiba küldje. Simán el tudom képzelni, hogy behoz majd egy utolsó szabályt, hogy a játék akkor ér véget, ha a Főboss (Sukuna) lemészárol mindenkit vagy őt győzik le a talpon maradt játékosok.
A fürdő azért kellett, hogy Megumi még jobban elveszítse az irányítást a teste felett. A vágás nekem is szemet szúrt, de egyelőre nem tudom hova tenni.
Yorozu is egy faszi. -__-"
Tudom, hogy a manga szeret kegyetlen lenni, de nem akarom elhinni, hogy Sukuna sikerrel megölheti Tsumikit, elsüllyesztve ezzel Megumi teljes valóját.
Ishigouri megkapta, amit akart a Yuuta elleni harcával, de így is keserű szájízt hagy bennem, hogy ez lett a karakterének a vége. Azt gondolná az ember, hogy segíteni fog valahogy a későbbiekben, ha már életben lett hagyva, de nem, ment a levesbe.
Felveti ez a kérdést, hogy Uróval kezdeni fog valamit Akutami-sensei? Vagy túl sokat akarok?
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)