Na zsír, jó gyorsan meglett
Köszi Kispirics, Rakfely és Alf0 az évados munkát
[Naruto-Kun Projekt] Dr. Stone anime
Sajnos jó ideje nem tudok egy nyugodt 20 percet összehozni, hogy zavartalanul nézhessem az epizódokat, de nagyon köszi, hogy ilyen remek felirattal ilyen csodaminőségben hoztátatok a részeket heti szinten. Pár vicces jelenetnél a ti fordításotokon jobban nevettem, mint amennyire a helyzet indokolta volna, szóval nagyon köszi még egyszer!
Köszönöm az egész évados munkát mindazoknak akik dolgoztak rajta!
Hát soha nem gondoltam volna, hogy ez a háború ide fog kifutni. Nagyon várom a folytatást, mert úgy néz ki elég izgalmas dolgok elé nézünk. Csak jó lenne, ha nem 11 résszel szúrnák ki a szemünket a következő évadra. Tudom, hogy ez már eléggé kikopott, hogy folyamatosan hétről-hétre vetítsenek animet amíg vége nem lesz, inkább ezt az évados dolgot preferálják sajnos, de azért ez már undorító amit csinálnak. Oké beletörődtem jön egy évad 20+ résszel, utána következő évbe megint, de ez hogy ide dobnak ennél is 11 részt aztán majd lehet csak 2 év múlva folytatják, azért nevetséges.
Szerintem a folytatás hamarabb fog érkezni, mint gondolnád. Egyelőre nincs lefixált dátum, de a manga már igencsak a vége felé jár (azt rebesgetik, hogy idén befejezik), továbbá már a második évad utolsó része előtt egy nappal bejelentették a folytatást. Szóval nem hiszem, hogy túl sokat kellene várnunk a következőre, főleg nem két évet. Az egy év reálisabb, vagy akár még kevesebbet is meg merek kockáztatni.
Még egyszer köszi az egész évados fordítást!
Most végeztem az évad végignézésével! Hát ez nagyon jó kis történet volt. De hogy őszinte legyek nem is kicsit ment túl gyorsan és túl könnyen. Szinte semmi vér. Túl idilli. De akkor is nagyon jó volt. Amilyen az első évad is volt. Már tényleg lehet várni a következő évadot!
Ha jól sejtem legalább 2 szezon kimarad szóval ősznél (szeptember) hamarabb biztos nem lesz új szezon. De mivel már be van jelentve ezért is esélyes az ősz. Ha minden jól megy gondolom.
Amúgy egy érdekes dolog azért megütötte a fülemet a végén. Azt mondja Senku hogy 2 és fél éve hogy feléledt. Nem még csak egy éve? Tavasszal éledt fel aztán még most is tavasz van?
Remélem azért minél hamarabb jön a következő szezon. És remélem hogy az hosszabb lesz, mert ez a 11 rész igen kevés volt ebből! Még a megszokott 12 részes szezont se kaptuk meg belőle.
goku5 írta:
Amúgy egy érdekes dolog azért megütötte a fülemet a végén. Azt mondja Senku hogy 2 és fél éve hogy feléledt. Nem még csak egy éve? Tavasszal éledt fel aztán még most is tavasz van?
Ugrás a fórumra: |