Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Az első évadban volt legalább 8 rész, ami 3 fejezetet dolgozott fel részenként. Vannak dolgok, amin átszáguldhatnak, és nem vesztenénk semmit.
Írni fogok egy átfogó regényt róla, de spoilermentesen azt tudom mondani, hogy nem érzed azt olvasóként, hogy Fuutarou választása szívből jött. Ez egyrészt annak tudható be, hogy nem sokkal féltáv után, Fuutarou megszűnt karakter lenni, kizárólag trófeaként funkcionál. Nem látjuk, nem tudjuk a gondolatait. A választásának indoklása olyan érzést keltett, mintha dobott volna egy dobókockával, kijött valaki, majd mondott neki egy indokot, ami orbitális túlzás, és nem állja meg egyszerűen a helyét, ha visszaolvasod a mangát. Minden egyéb jel, ami mások mellett szólt és fel lett építve félre lett söpörve. Én elfogadom, ha a Sensei ezt a befejezést akarta, de hogy nem építette fel normálisan, az is biztos. Ráadásul egy olyan mangát dicsér a Sensei, amelynek a szerzője be merte vállalni, hogy nem az eredetileg eltervezett karaktere nyer, mert ahogyan írta a történetet, ráébredt, hogy értelmesen nem tudja már visszaterelni a főszereplőt hozzá. A Sensei meg pont, hogy nem tágított az eredeti befejezésétől, a történet meg megsínylette ezt.
Epizódszámról egyelőre nincs hír.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)