Igazából Mashima már régen elmondta, hogy a nagyobb cselekményszálakat, fontosabb momentumokat és a manga végét már előre eltervezte. Amit hétről-hétre készít az a köztes töltelék.
Meglepődtem azon, hogy Nox Rebecca anyja, kíváncsi vagyok, hogy hova vezet ez majd. Ziggy csak azért gyűjtötte be a legénység tagjainak anyjait, hogy elrettentő példát mutasson vele. Mekkora egy állat. : D
Na igen, a 200. fejezet. Már 4 éve fut a manga, iszonyat gyorsan repül az idő.. Visszatértünk 196 fejezet után a 20.000 évvel későbbi eseményre, ami ha tippelnem kellene az Elágazás fejezet másik útjának az eredménye. Tehát ahol Shiki nem próbál menekülni a Nero 66-ról, hanem mindenki megmentésére siet, ami valószínűleg mindenki halálával jár. Shiki megmenekül valahogy, de 20.000 évet ugranak előre az időben, feltehetően Rebeccának köszönhetően? Ez a rész még nem tiszta, hamarosan megtudjuk. Shiki és Rebecca az a bizonyos férfi és nő, és Shiki van életben. Nagyon is valószínű, hogy ez a Shiki kapott egy cyborg/teljes robot testet mivel a sajátja minden bizonnyal megsemmisült majdnem teljes mértékben, és ebből a Shikiből lett Ziggy, aki aztán visszament az időben a mi Shikink idővonalára. Egy végtelen ciklus, és egyedül a mi Shikink tört ki belőle úgy tűnik, azzal, hogy elmenekült Nero 66-ról. Olyan 70%-ig biztos vagyok benne, hogy hasonló dolgokra derül fény az elkövetkezendő fejezetekben, várjátok ki a végét.
Az, hogy konkrétan itt az egész OSG és OSI nem valami meglepő, mivelhogy az Edens Zeronak nagyjából 130-170 fejezete maradt hátra. Mashima mindig is azt mondta, hogy az EZ hosszabb lesz, mint a Rave (296 fejezet), de rövidebb, mint a FT (545), és tegnap a Twitter Terében azt nyilatkozta, hogy nem valószínű, hogy további 200 fejezetig fog futni a manga, tehát olyan 320-370 közé saccolnám a teljes hosszát. Ettől függetlenül, szerintem Acnoella, Nox és természetesen Ziggy meg Shiki túléli az összecsapást az OSG-k közül.
Szerk.: Ez a baszó double spread nálam eddig az abszolút favorit.
Szerkesztette: Blader - 2022.07.20. 23:46