Na jó, teljesen kivagyok, tegnap kezdtem a sorit el, nagyon beleszerettem, erre ma jön a 3. évad? Mi ez, ha nem a sors...
Dómó Arigató
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
kamegt írta:
Nekem a saját kiadás link alatt a movie torrentje nyílik meg. Az úgy OK?
kamegt írta:
Nekem a saját kiadás link alatt a movie torrentje nyílik meg. Az úgy OK?
Tévedés. A saját kiadás link alatt az összes nyaa-ra feltöltött videónk linkje jelenik meg. A movie azért van ott, mert egy hibát javítottunk benne és újratöltöttük. Nézd meg 3 sorral alatta.
Avaren írta:
Amúgy nem tudom elírás-e, de a filmbben Ouranus-nak van, míg a 3. évadban Uranosz-nak van fordítva a "csuklyás ülő fazon". Lehet direkt van így, ha igen elnézést az írásért.
Na, gyorsban "megettem" a két évadot, a filmet és az OVA-kat, és a 3. évad eleje is jónak tűnik eddig.
Ami feltűnt, és szerintem nem volt róla szó itt a fórumon, hogy az Apollo család elleni csatában a nyakláncnak is szerepe volt, amit valószínűleg Freyától kapott. Nekem úgy tűnt, Bell amiatt élte túl a mágikus támadást, ami eltalálta.
Hermész viszont szerintem nem direkt árulta el Istárnak Freya Bell iránti érdeklődését, inkább úgy tűnt, bevetette rajta a mágiáját, és persze a csáberejét.
Meglepett viszont, hogy azt mondták, Istár már nem térhet vissza a földre. A movie-ban arról volt szó, hogy az istenek is újjászületnek.
Ami a jós lányt és a társát illeti, ők a 2. OVA alapján Miachhoz csatlakoztak, gazdagság terén nem jutottak sokkal előrébb
Kíváncsi lennék azért, mi Ais véleménye Bellről, azon felül, hogy nyúl
A 3. évad 1. része végén a zene, illetve az előzetes alapján úgy tűnik, hogy még ők ketten is szembekerülhetnek egymással a nem olyan szörnyű szörnyek témája kapcsán.
Nem azt mondták hogy meghalt Istar hanem hogy nem térhet többet vissza a földre... Ö már csak fentről szemlélheti az eseményeket!
A részek nagyon jók így tovább!!!
Egyesítve 2020.10.14 17:31:25:
Zseniálisak vagytok! Tegnap feldultam a netet a 2. ováért és nemhogy magyar felirattal még angollal sem találtam meg. Erre most hazaérek melóból első utam az oldal és Voálá! Ova 2!!!
Köszi!!!!
Egyesítve 2020.10.14 18:05:34:
A végére értem az ovának és kérném egy hozzáértöbb személy segítségét.
Ez meg mégis mi a fészkes fene volt???
Lessz folytatása vagy? vagy? vagy? nemtudom kifagytam
Ugyanezt éreztem formázás közben, teljesen meghalt az agyam
A végére nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek
Szerintem ez csak ilyen köszönjük, hogy nézted a második évadot nesze egy két idom, és azért be is gombáztunk, így kicsit elszállt velünk a ló rész volt. Én nem számítok folytatásra, de aztán ki tudja
Csillaghullas írta:
Úgy rémlik, Istár lezuhant, szóval azt nem hiszem, hogy túlélhette. Nem valószínű, hogy egyébként visszahívták volna a Mennybe.
Ami a 2. OVA-t illeti, lehet, hogy a szerzők egy kicsit begombáztak
A filmben 1 óra 12 körül azt mondja Artemisz Bellnek, hogy tudta-e, hogy az istenek is újjászületnek, ezért fognak még valamikor találkozni (sokára, az is lehet, hogy csak 10000 év múlva). Ebből úgy vettem le, hogy egyszer valamikor majd visszajöhet a Földre.
Csillaghullas írta:
A filmben 1 óra 12 körül azt mondja Artemisz Bellnek, hogy tudta-e, hogy az istenek is újjászületnek, ezért fognak még valamikor találkozni (sokára, az is lehet, hogy csak 10000 év múlva). Ebből úgy vettem le, hogy egyszer valamikor majd visszajöhet a Földre.
Ugrás a fórumra: |