dungeonlord honnan veszed, hogy mire jön a 3. évad vége lesz a mangának ? Én semmit nem találtam erről. Havonta vannak a fejezetek és ha jövő ilyenkor lesz a 3. évad addig 12 fejezet fog lemenni kb...az meg édeskevés hogy lezárják a történetet.(bár aztán meg ki tudja....) Szerintem a 3. évad a 90. fejezetig fogja feldolgozni a mangát. Erre mérget veszek. Ott pont le lehet zárni szépen az évadot. És így kijön simán a 25 rész is majd. Vagy 2 etapba dolgozzák fel addig még 2 évadba így jól elhúzzák mire tényleg vége a mangának és aztán egy végső kb 12 részes évadba letudják az egészet. De szerintem 25 résszel feldolgozzák azt a 40 fejezetet és utána jön majd a szünet. A mai rész meg tényleg szépen meglett csinálva. És amilyen pofátlan véget kapott szerencséjük hogy jövőre már bejelentették az új évadot (Persze a vége annak lehet pofátlan aki olvasta a mangát és tudja hogy ki az aki ott áll a falon a végén)
[quote]A szerző úgy becsülte, hogy átlagosan havonta egy hétre van szüksége egy fejezet vázlatának elkészítéséhez, és két hétre a fejezet megrajzoláshoz. Iszajama azt nyilatkozta, hogy a történetet már egészen előremenően kigondolta, és meg is jelölte, hogy melyik kötetben, majd milyen igazságra derül fény. 2013 szeptemberében pedig azt nyilatkozta, hogy tervezi a sorozatot 20 kötetben befejezni.
Most 22kötet tart és elméletileg már nem sok van hátra.Van 1év pihi és utána az anime idő alatt talán vége lesz a mangának.Majd kiderül
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.06.17. 18:18
az utolsó részt már nagyon várom. Jó hogy bejelentették a 3. évadot, az 1 év még pont az elfogadható várakozási idő (na persze.. ezt én se hiszem el xD).
Nem tudom hol tarthat a manga, de amilyen tempóban halad most, kelleni fog egy 4. is.
Ez.... elég méltó befejezése volt az évadnak Oké sokáig figyelhettük Eren és Mikasa kettőst, ahogy Eren megint nem vette észre a nyilvánvalót, DE!!
- harcot is láttunk nem is akármilyet! Eren egyértelműen irányította valahogy a titánokat
- Hannes meghalt.. jó erre már számítani lehetett az előző részben is.
- Végre rájöttek hogy a titánok emberek..
- a végén megjelent valaki a bestiatitánon, és nagyon is várnak valamire
- Végre eljuthatunk a pincébe is a 3. évadban???
A befejezésen meg se lepődök. Ha Ymir történetét ennyire előre hozták, akkor azt a "leleplezést" egy évaddal hamarabb mutatni már semmiség.
Mindig vannak olyan emberek, akik megtalálják azt, ami morgolódhatnak, ahelyett, hogy örülnének annak az elképesztő minőségnek, amit kapnak hétről-hétre Biztos megvan az okuk, hogy miért tették, valószínűleg így tudták egy cliffhengerrel lezárni a sztorit. Az első évadban is jó párszor megvariálták az eseményeket, és látható, hogy jól tették. Sokszor elmondom, hogy én manga fan vagyok elsősorban (az AoT-ban mondjuk egészen biztos, hogy nem fogom elolvasni a mangát, annyira jó az anime), de fel kell fogni, hogy más média a kettő, nincs semmi gond a változtatásokkal. Ezt kell átélnem akkor is, amikor mondjuk könyvekből csinálnak sorozatokat (Trónok Harca pl.), és a diehard fanok egy sor változtatásra is harapnak, még ha azáltal jobb is lett a kivitelezés, mint lett volna eredetileg
Nem kell zsörtölődni, örüljünk annak, hogy megint milyen évadot és évadzárót kaptunk.
Mert zseniális rész volt. Hannes halálára számítottam én is, de így is durva volt, Mikasa jelenete... szép volt, de nem igazán várom, hogy mit várt, Hannes halála után Eren majd megcsókolja, csak úgy, vagy mi van?
De ami aztán jött... libabőrös voltam. Belegondolva, nagyon sok infót megtudtunk ebben az évadban. Igazából rengeteget. A titánok emberek voltak, Eren képessége, két titán személye, a titánná változás titka... nem egy, de legalább három lépéssel kerültünk közelebb az igazsághoz.
A végén, Erwin befejezése meg megint konstans libabőr volt (mindig Erwin epic beszédével fogjuk lezárni az évadokat? ), megint. A vége... az ott Eren apja? Nem mondom, hogy nem gondoltam már erre az eshetőségre. (Nem kellenek spoilerek ebbe a topicba, most hívom fel erre a figyelmet, hagyják a mangások a találgatásokat, akkor is, ha kreténségek.) Áh, zseniális rész volt, tökéletes lezárása az évadnak.
És talán a legjobb hír, hogy jön jövőre Az azt jelenti, hogy megint áprílis, nem? A tavaszi évad kezdete, elvileg akkor kéne jönnie, nem?
Ez az évad talán még túl is szárnyalta az elsőt, de minimum tartotta a színvonalat, és én ennél elégedettebb nem is lehetnék.
Szerkesztette: Jon - 2017.06.18. 13:50
Elméletileg lehet Eren apja mert ha jól emlékszem (ha nem akkor javítsatok ki) amikor eltűnt akkor még nem volt 3D manőverező felszerelés szóval jogos volt mikor titán formában megszerezte mivel nem ismerte. Az biztos hogy nagyon érdekes és izgalmas volt az évad én meg vagyok elégedve vele. Arra viszont nagyon kiváncsi vagyok miért kezdték el egyeltalán gyártani a titánokat.
Jon Nem tudom miből gondolod, hogy morgolódok. A Ymir-es flashback és a mostani jelenet is egyaránt brutálisanjó volt, hisz annak ellenére, hogy mangás vagyok, mégis meg tudott az anime is lepni (csak ugye mostani már kevésbé). Lehet több smiley-t kéne használnom, hogy átjöjjn a hozzászólásom hangulata
Hasler Nem mondom, hogy nincs igazad, de Eren apjának fekete a haja és más a hangja, szóval elég valószínűtlen
Hasler a végén lévő csávó aki a bestia titánból nem Eren apja.
Bakod- Igen a 3. évadban lejutunk a pincébe és végre minden ki fog derülni szóval az animések is megfogják kapni a válaszaikat.
DIGLI22-Aaz 50. fejezetet feldolgozta teljesen a mangából és az 51-et dolgozta még fél kb a háromnegyedéig szóval az 51-től már nyugodtan olvashatod tovább.
Egyébként tényleg nagyon minőségi lett ez az évad és annyira nem is cenzúráztak mint az előzőben itt sokkal többet mutattak szóval szerintem ez a 12 részes megoldás jót tett neki. Ha negatívumnak nem is mondanám de nekem fura volt hogy így hogy olvasom a mangát is, hogy nekem nagyon sok előreutalás volt ebben az évadban. Pl már az openingben és az endingben lévő jelenetek mind mind a következő évadban fognak értelmet nyerni. Mert az itt történtekhez semmi köze nincs ahhoz ami az openingben vagy az endingben látható. Egy sokkal nagyobb történést vetítenek elő amire jövőre kapunk választ.
A Fullmetal Alcemistből Hohenheimre hasonlít a fickó
Na megtudtuk hogy Eren Titánereje a Titánok irányítása. Nem rossz.
Ymirt nem értem miért így döntött.
Reméletem hogy Hannes meg tudja majd ölni. Kár.
Conneyt sajnálom rendesen megszívta.
Sejtettem, hogy valami új erőre fog szert tenni Eren, bár azt nem, hogy irányítani is fogja a Titánokat. Hasonló képessége lehet a Majom titánnak is, hisz ő is valszeg ily módon koordinálja őket.
Ha Eren elsajátítja ezt a képességet, akkor fordulhat a kocka és nagy sz*rban lehetnek Reinerék. Mert ezzel az eddigi hátrány előnnyé fog válni az embereknek. Vajon Eren a fatertól kapta ezt a képességet? Na és ki lehet az a majom titán használója? Várom a 3 évadot.
Eren meg a világ legmázlistább csávója, hogy egy ilyen csaj rajong utána. Persze megint nem vette észre az egyértelműt, leragadt a sálnál. xD
Miért mondja Reiner, hogy "vissza kell szerezniük a koordinátor képességet" ?
Eddig nem nagyon láttam, h közük lett volna hozzá.
Bár fura is visszagondolva, az első évad elején, a fal áttörésekor, nem nagyon estek neki a titánok Armored formában.