Valaki kér egy friss, ropogós, 44. fejezet spoiler képgyűjteményt? ^^
https://ww3.dbsma...hapter-44/
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Valaki kér egy friss, ropogós, 44. fejezet spoiler képgyűjteményt? ^^
https://ww3.dbsma...hapter-44/
Jaeger írta:
Nagyon furán nézz ki ez a kecske Számomra nem az a félelmetes ellenség kategória aki tiszteletet parancsol.
Gyerekek, lehetne azt csinálni, hogy igyelszünk egy icipicit tartani magunkat a Fórumszabályzathoz? Beküldünk egy linket, de egy fél szót nem bökünk oda... ez nem a Facebook. Próbáljuk picit kulturáltabbá és fórumszerűbbé tenni a Fórumot, ha kérhetem ^^ - Adminisztrátor
Az új fejezet kapcsán csak nekem lett olyan Frieza saga feelingem a Namek miatt?
Majd a kecske varázsló átváltozik még kétszer és akkor csak Goku lesz képes legyőzni őt, de még a Spirit Bomb is hatástalan lesz szóval jöhet majd az UI Goku. De szép is lesz.
Kicsit robusztusabbnak gondoltam azt a kecskét a lepel alatt. Majdnem olyan mint a vézna Gotenks/Gogeta.
Amúgy ki mit tippel, mikor folytatják az animet? Megvárnak még pár fejezetet aztán majd még idén valami DB-s vagy animes eseményen bejelentik a folytatást. Vagy jól kivárnak és majd az elkövetkező években valamikor bejelentik.
Igaz most is csak felületesen futom át a mangát de azért nem szeretném lelőni magamnak az egész sztorit. Tény, hogy az animéről is tudtam minden spoilert de az még se olyan mint ha az egész cselekményét tudnám.
Néhány támadást, egy két mellékharcot kivéve ugyan az a történet. Szóval nem tér el sokban egymástól.
A kérdés az ha lesz anime megint előre megy vagy követi a mangát. De én 2020 előtt nem várnék animét.
Alakul már a sztori.
Vegita meg már ilyeneket is csinál! Tényleg sokat változott. Régen nem igen foglalkozott volna a gyerekekkel.
Ez a kis irányításos erő jó, de most már azért jön az igazi harc gondolom.
Amúgy kecskénknek azért én kicsit másabb testet képzeltem el.
Veletek ellentétben egyáltalán nem lepődöm meg se a kecskén,se a testén. Torijama mester többször elmondta a sérelmeit.A Dragon ball-nál mindig beleszóltak melyik főellenség hogy nézzen ki,úgymond szabotálták az alkotását,kis túlzással.A Dragon ball supernél ő dönti el,melyik szereplő hogy nézzen ki.Ez a dolog egyáltalán nem tetszik nekem,elengedhetné a sérelmeit.Néha úgy látom csak ezek miatt csinál idiótábbnál,idiótább kinézető ellenségeket.Jó lenne már egy komoly kinézetű ellenség,mint Dermesztő,Cell,Bubu.Szerintem Heat,Jiren,elég egyformák lettek.Nem fikázni szerettem volna,remegve várom a super folytatását,pedig lassan 30 éves vagyok.
A DB Wiki szerint Moro neve esetleg Moloch nevéből ered, aki egy ősi Kánaáni alvilág istenség volt, akinek az ősi népek gyakorta emberáldozatokat is bemutattak, gyerekeket égettek el elevenen a Hinnon völgyében. (innen ered a gyehena ami a héber nyelvben a poklot jelenti)
(Talán nem véletlen, hogy pont egy gyereket mentett meg tőle Vegeta. )
Moloch ábrázolás alapján szintén egy kecskefejű hummanoid lény, ami megfelel a Sátán egyik ábrázolásának is.
Ezt hozzátéve
VSOP írta:
A Dragon ball-nál mindig beleszóltak melyik főellenség hogy nézzen ki,úgymond szabotálták az alkotását,kis túlzással.
Elvileg Moro képessége az, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: el tudja nyelni mások energiáját, ami által erősödik. Egy Bergano továbbfejlesztett változatát kell elképzelni.
Itt már fel is merült lehetséges arc lezárásnak, hogy még a Zamasu sztorit Zeno zárta le, ezt Beerus fogja egy hakai-al. Még mindig nem tudjuk mekkora is Beerus ereje és jó erődemonstráció lenne tőle.
De ezek csak fikciók, semmi alapjuk nincs. )
Ugrás a fórumra: |