Egyszer ki fogom próbálni, hogy ennyire durván kisminkelem magam. Annyira kíváncsi vagyok mennyire más lesz az arcom. Ilyen "látnom kell" achi.
Duma topic 14
Egyszer én is akartam hasonlót, Minagi, csak aztán rájöttem, hogy ennyi sminkem itthon a büdös életben nem volt. Szóval hajrá.
Neked alapból tök szép arcod meg arcbőröd van, Mini, de gondolom nagyon vadmacska lennél.
De miért nem kenik be magukat egyszerűen csak azzal a krémmel, amivel legelőször szokták, aztán szemfesték, spirálozás, rúzs meg pirosító és kész. Úgy még másnap talán rájuk is lehetne ismerni, de ez így baromi gáz.
Még nem, de szerintem ez nem igaz, bár sokakat nem tudok elképzelni nélküle (és Rollónak régen kifejezetten jól állt kár, hogy most felvette ezt a buzi francia stílust )
Amúgy én kifejezetten élvezem levkolni az arcom, ahogy a különböző kontyok elkészítését is. Hiába telik 5 percbe míg kárba vész minden igyekezetem én szeretek a fejemmel játszani mégha nem is sokat segít az összképen. Sajnos nekem mondjuk szemfesték nélkül felettébb beesettek a szemeim és mindig megkérdezik miért vagyok ilyen fárat. A szemfestéket viszont pár perc alatt elkenem szóval ígyis úgyis hülyén fogok kinézni, de élvezem az időt ami alatt festem magam, Ma is vettem egy új szemhély ecsetet, az eddigiek mind olcsók voltak és ajándékba kaptam őket, kívácsi vagyok ez mire lesz képes. Ha nyernék a lottón tuti flevásárolnám az ilyen smink kellék boltokat.
Ja és mások arcával is szeretek szórakozni, a kedvencem nyáron melóban amikor a gyerekek jönnek, hogy fessem ki őket tábori farsangra, ilyekor arcfestékekkel is ki tudom élni a dolgot. *-*
Maga a "Vikings" se történelem hű, csak történelmi alapú. Szóval innentől már nem érdekelnek a dolgok, hagyom magam sodorni az árral.
Sok egyébb későbbi agymenés:
így vissza olvasva az előző hsz-t, rá kellett jönnöm, hogy kicsit erősek ezek a 8,5 V/V% alc. tartalmú sörök itt , szóval majd, ha esetleg valaki kíváncsi lenne (és még holnap is úgy gondolom, hogy igazam van) elkezdem kifejteni, hogy véleményem szerint miért helytáló a "francia" jelző is a frank helyett, bár egyébként lényegtelen, mert tényleg, mert valójában frank, de erre a stílusra a francia jobban illik, mert hát na... tudjátok
Ez így reggelre kurva jó videó XD
http://index.hu/k...zak-korea/
A végén a tökéletesen lemodellezett ház összeomlás a legjobb.
Kazekage írta:
Én még ma is ezt csinálom. : ((
https://www.youtu...C3y9llDXuM
Ugrás a fórumra: |