Shiro hakai-ozta a hozzászólásokat és a Dragon Ball elnevezest is
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Gyönyörű karakter fejlődést láttam vegitától. Végre minden tekintetben goku riválisa, és nálam egyre jobban kezdi a kedvencet, gokut kinyomni.
Kitart az elvei mellet, és végre a családja is érdekli .
Méltán meg érdemelte ezt a győzelmet, és a saiyan herceg címet is most tartom úgy , hogy igazán meg érdemli .
Itt lehetett látni ,hogy mekkora különbség is van Vegita és Toppo között, aki elvileg Pusztítás istene szinten van.
Illetve jól szemléltették, hogy Freeza és Vegita között is mekkora különbség van... Egyértelmű, hogy Vegita és Goku messze messze erősebb akár a Gold formához képest is.
Hihetetlen volt Vegita karakterfejlődése ismét. Ez az, amit a Fanok vártak!
A spoileres témáról: Én még jóval a topic szétszedése előtt javasoltam, hogy legyen egy nem-spoileres téma. Később lett is rá igény, de az, hogy most hányan olvassák/írnak oda, más kérdés. A youtubon is van a nézettség-hatás, azaz ha sokan néztek meg valamit, az odahúzza a többieket. Ide többen írnak, ez is lehet az oka.
Summa summarum: Fejétől bűzlik a hal... Spoilerek az epizódok végén, spoilerek a részek elején, szöveges spoilerek hétközben, képes spoilerek az epizódok megjelenése előtt: Erről mind a készítők tehetnek!! Két rész között meg megy a youtube-on az, hogy ki a nagyobb és pontosabb megmondóember. Nemzetközi szinten főleg....
Kezelhetetlen lett az egész jelenség. Talán ha a super után lesz valami, ott visszafogottabbak lesznek kicsit.
Egyesítve 2018.02.05 12:16:03:
Mindenki fáradt, de csak Jiren maradt.... Kíváncsi leszek, mihez kezdenek vele...
4 perc maradt, elég lenne, ha csak úgy mozgásban támadnák körbetáncikálnák. Szerintem No 17 ki fog esni, Következő Frieza, Végén meg jön Vegitto...
Toppo nem volt teljes értékű pusztítás istene mivel gyakorlatilag még újszülöttként kezelte a technikákat. Biztosan nagyon erős Vegita de nem erősebb még egy teljes értékű istennél. Az meg, hogy nem ölhetett Toppo erősen visszavette a hatékonyságát. Dermesztő és C17 már tuti halott lenne ha ez nem tiltó ok. Mondjuk Dermesztő így is eléggé halott
Frieza hivatalosan még jó pár órán át élőnek minősíthető.
Míg "szabin van" az is marad.
Valaki tegnap nem értette, Vegeta miképp is kerülhetett felül Toppo Hakai támadásán.
Értelemszerű: lehet Hakai, de ha (KI alapú) ellentámadás ereje nagyobb, az törölheti az elsőt. + Toppo se teljes Hakaishin. Gonolom ezt abból, h a kiesést követve visszaváltozott.
Gondolom Jiren is hasonlóképp kerekedett felül Belmond on.
Rettegve írom, de kijött egy előzetes kép a vasárnapi részhez. Hogy ne csak off legyen és legyen magyarázat is: Én arra a következtetésre jutottam, hogy a 7-es univerzum harcosa, Son Goku ( vagy Kakarotto) a Super Sayain God Super Sayain formának a kaiokenjében támad valakit.
Én még most is azt mondom, hogy C17 ki fog esni a következő részben. Feláldozva magát Goku és Vegita megmentése érdekében.
És hogy ő nyerjen szerintem semmi esély soha se volt.Még az eddigi szereplése is nagyon jó. Nem vártam hogy tovább jut és többet mutat a tornán mint Gohan. Legalábbis a torna kezdete előtt. Mér így is túlteljesítette a tőle vártat szerintem.
Ez meg jó kis fankép volt! Még annak is gyenge szerintem.
Goku5 ezek még félkész képek, csak kedvcsinálónak közzéteszik minden héten.
Xindrix, előbb kellene egy "topicot kérvényező topic" is a Dragon Ball berkein belül, ahol lehetne kérvényezni egy preview képek topicot is a teóriák topic mellett. A teóriákat lehetne 2-ben vinni. Egy spoileres teóriák topicban és egy attól mentes topicban is.
Trunks- írta:
Goku5 ezek még félkész képek, csak kedvcsinálónak közzéteszik minden héten.
Xindrix, előbb kellene egy "topicot kérvényező topic" is a Dragon Ball berkein belül, ahol lehetne kérvényezni egy preview képek topicot is a teóriák topic mellett. A teóriákat lehetne 2-ben vinni. Egy spoileres teóriák topicban és egy attól mentes topicban is.
Ugrás a fórumra: |