Végre bemutatták a lótusz hatalmát. Mire is képes a legerősebb rejtett fegyver!
De hát a véleményem erről a részről fele más. Valahogy nem erre számítottam. XW mint igazi végzet asszonya. Most ő volt a "rossz fiú" még a kinézetét is hozzá igazították. (na ez mondjuk nem volt rossz)
NA de magától a fegyvertől nem erre számította. Egyfajta láva tornádó? Most komolyan? És arra számítottam, hogy egy robbanás ahol rengeteg penge repül és mészárol mindent. Átvág felnyársalja az ellenfeleket. (Jó ezt nem animálhatják meg mert +18-as lenne) Na de valahogy akkor se így.
Viszont mondjuk az erejével elégedett voltam. Hatalmas robbanás de semmi elhulló ember. (na az mondjuk nem, azért mutatni kellene az áldozatokat valamilyen módon)
De ami pláne nem tetszett hogy mi volt ez már megint TS és Bibi között? A harc jó volt de viszont mellettük lezajlik ez a robbanás és semmi reakció tőlük? Most komolyan?
Kicsi rókánk is ennyi mindent tud és már TS se foglalkozik így vele? Legalább némi habozás vagy valami mielőtt Bibi miatt őt is felnyársalná, de semmi. Ő is halott lenne ha nem térítik el a szigonyt. Valahogy már sehol sincsen szegény kis rókalányunk már. Szinte már mindegy hogy ott van-e vagy se.
Ha tudom hogy ezeknek kell benne lenniük és valahogy akkor is másképp oldottam volna meg.
Na emiatt vagyok kíváncsi vajon a novelben hogyan is volt!? Majs írja le már valaki. Mert valahogy ez így tényleg felemás benyomásom volt róla.
Következő részben meg megjön az erősítés! És ha jól sejtem most a birodalom fog megint csak hullani RR jelenetére alapozva. Jön a visszavágás. Vagy ha jól nézem megint csak 5 TD jöhetett. Gondolom igen magas rangúak. Velük lesz baj. ÉS valahogy (legalábbis én remélem) hogy válaszul meg megjelenik a Tiszta ég klán. Na majd kiderül.
Mondom én hogy ez a csata legalább 240-ig kitart. De tényleg be akarják ezt fejezni 250. részig? Lehetetlen. Még a 300 az esetleges. Én elvárásom szerint.