szerintem is felgyorsítja a sárkányvérben fürdés az átváltozást. Eileen Achno után változhatott át.
Én azért sajnáltam a fiatal Eileent is amikor konkrétan megalázzák meg minden. nem érdemelte meg. Valószínű ez is nagyban szerepet játszott az őrült tekintetéhez, és tudom hogy ez kellett a mostani állapot előidézéséhez de akkor is igazságtalan volt :/
Szerintem se hal meg még egyből. az kicsit túl gyors lenne...
Hajime95 írta:Elfelejtitek, hogy a "sárkányvérben való fürdéstől erősebb leszel" mondat csak Sting és Rogue szájából hangzott el. Mivel az egész "megöltük apánkat és erősebbek lettünk" csak egy emlékezetmódosítás volt, ezért szerintem ez nem helytálló.
De ha én felejtettem volna el valamit, és megerősítették más sárkányok is, akkor bocsánat.
A sárkánytemetőben a Jáde sárkány is mondott valami hasonlót a vérben fürdésről amikor Acno-ról beszélt.
Lásd:http://naruto-kun...ail/301/14
Emberként mutatják itt még Achnológiát.
Szerintem nem szó szerint kell érteni ezt a sárkányok vérében fürdést. Egyszerűen csak rengeteget ölt meg belőlük, így értelemszerűen bőven sokkal több alkalommal használta a sárkányölő mágiát, mint bárki más.
Mivel Achno hatalmat látott az átváltozásban egyértelmű hogy többet próbálgatta mint Eileen. Utóbbi csak az ember akart maradni, így nem csoda hogy nem ment neki könnyedén az ide oda változgatás.
szerk. : Eileent nagy butaság lenne gyógyítani. Volt egy tiszta pillanata, amit kihasznált és leszúrta magát. Ha most Wendy olyan buta lesz hogy meggyógyítja...kizártnak tartom, Eileen története véget ért...
Hajime95 írta:Elfelejtitek, hogy a "sárkányvérben való fürdéstől erősebb leszel" mondat csak Sting és Rogue szájából hangzott el. Mivel az egész "megöltük apánkat és erősebbek lettünk" csak egy emlékezetmódosítás volt, ezért szerintem ez nem helytálló.
De ha én felejtettem volna el valamit, és megerősítették más sárkányok is, akkor bocsánat.
A sárkánytemetőben a Jáde sárkány is mondott valami hasonlót a vérben fürdésről amikor Acno-ról beszélt.
Lásd:http://naruto-kun...ail/301/14
http://naruto-kun...Tail/515/3
Emberként mutatják itt még Achnológiát.
Szerintem nem szó szerint kell érteni ezt a sárkányok vérében fürdést. Egyszerűen csak rengeteget ölt meg belőlük, így értelemszerűen bőven sokkal több alkalommal használta a sárkányölő mágiát, mint bárki más.
Mivel Achno hatalmat látott az átváltozásban egyértelmű hogy többet próbálgatta mint Eileen. Utóbbi csak az ember akart maradni, így nem csoda hogy nem ment neki könnyedén az ide oda változgatás.
Nem egészen. Mert Zirconis visszaemlékezésnél a háború közepén alakult át Acnologia és Irenenél visszaemlékezésénél vége volt a háborúnak.(2linkre gondolok)Irene átalakulása pedig a háború után pár hete talán hónap után kezdődött.
Jó kérdés,hogy mitől féltek Acnologiától.
lunarcry88 írta:
szerk. : Eileent nagy butaság lenne gyógyítani. Volt egy tiszta pillanata, amit kihasznált és leszúrta magát. Ha most Wendy olyan buta lesz hogy meggyógyítja...kizártnak tartom, Eileen története véget ért...
A sárkányosodásnál először pikkelyes lesz a bőrük nem? A mangában mutatják, hogy kínozzák stb. Gondolom akkor próbálták megölni, csak sehogy sem sikerült...
a pikkelyesedéssel kezdődik igen. nem csak DFben hanem már alapjáraton. Kínozták, megalázták de csak a legvégén akarták megölni. Akkor meg szépen sárkánnyá vált és szétzúzta a börtönt is.
Oké, csak az nem világos, hogy miért vártak vele addig... Élvezték, hogy megalázhatják a szörnyeteget? Vagy féltek tőle, hogy hiába próbálják megölni? Vagy csak várták, hogy hátha visszaalakul?
Sehogy nem világos nekem az, hogy együtt harcoltak a sárkányok ellen, gondolom rengeteg embert megmentett Eileen ráadásul még mindenek előtt köztiszteletben is állt. Voltak sárkány szövetségesek is. Akkor miért csapott át ennyire szomorú végletbe az egész?
roku ezt én se értem miért ment át ebbe. Ezért is írtam hogy az akkor épelméjű Eileen aranyos kedves csaj volt és nagyon sajnáltam. Valószínű a kiközösítés egyszerűen a félelem illetve a kínzások, megalázások élvezete miatt volt. Szerintem ők se tudták hogy megöljék-e mivel sokat tett értük de már nem is tartották embernek se.
Szerintem nyilvánvaló, hogy Acnologia miatt kezdtek el rettegni a sárkányölőktől. Meg eleve, Eileen elmondása alapján sok sárkányölő kezdett őrjöngésbe, mert nem tudta megzabolázni a hatalmát, szóval valószínűleg alapvetően tartottak a sárkányölőktől. Aztán látták azt, hogy mi lett Acnologiával. Nem csodálkozom, hogy ha több nem kellett nekik.
Hogy miért nem ölték meg azonnal, arra sem nehéz magyarázatot találni: Eileen az országa királynője volt, idő kell, amíg elítélik, vagy lehet, hogy kísérleteztek rajta, és természetesen valószínű, hogy egyszerűen minden dühüket a sárkányok és a sárkányölők miatt rá vetítették ki.
Acnologia simán lehet, hogy azért nem csinált semmit 400 évig, mert nem volt ellenfele. Zeref is feltette a kérdést, hogy miért nem csinál semmit, és ő azt tippelte, hogy egy méltó ellenfélre vár. Nem lehet véletlen, hogy akkor, amikor feltűntek a sárkányölők, hirtelen fel is tűnt.
Valaki írta feljebb, hogy a vérben való fürdést csak átvitt értelemben kell érteni, és maximálisan egyetértek vele. Nem látunk arra jeleket, utalásokat, hogy ennek bármi valóságos igazságtartalma lenne.
És még egyszer, Eileen egyáltalán nem halt még meg. Dungeon gyönyörű példákat hozott fel arra, hogy a FT-ben simán kibírnak emberek öngyilkosságokat
Valószínű, legalábbis remélem, hogy Eileen meg fog halni a háborúban, de egyáltalán nem biztos, hogy ez most fog bekövetkezni. Ahogy más is mondta, kár lenne egy ekkora jelentőségű karaktert ennyivel lezárni.
Ill. ha most hal meg, akkor sem így fog véget érni, láthattátok Erza arcát a végén, itt még lesz egy-két mondatváltás közöttük.
Szerk.:
Egyébként még mindig nagyon sajnálom, hogy Mashima megint ilyen irányba vitte el Erza karakterét. Nem tudom felfogni, hogy ez neki miért jó. Kristof is szépen leírta:
kristofkristof írta:
Jó volt, de sajnos rövid ideig tartott, Erza megint újra az a görcsös mindenáron győzők random powerup karakter lett, kár érte.
Na mindegy, a következő fejezetben még egy ideig biztosan náluk leszünk, de gondolom a végén átmegyünk Natsu szálára.
Szerkesztette: Jon - 2017.01.28. 22:03
Persze, hogy nem halt még meg. Még beszélnek valamennyit, aztán könnyes búcsú és megtér a teremtőhöz anyuci. Viszont milyen jó csapatot alkot Wendy és Erza... Ez eddig sosem vettem észre. Pedig kézenfekvő egy Erza és support Wendy.
Ebben egyetértek elvégre a legerősebb support mágus szerintem a történetben. Ráadásul ma eszembe jutott, hogy a sárkányölők közt Wendynek volt a legnagyobb esélye Eileen ellen. Bár ha Natsu odamegy, akkor sorsszerűen leveri, de ha azt nézem, hogy hasonló mágiájuk van Wendynek és Eileennek... Mindenesetre meglepett, hogy a sárkányölő mágiát is át tudja ruházni. Én sok mindenre számoltam, de erre a befejezésre nem. Viszont gyorsan hozzá is tenném, mielőtt beleláttok olyat, hogy egyetértek veletek: elégedett vagyok a fejezet minden egyes pixelével
jó fejezet volt de a kövi cím már önmagáért beszél: démon vagy sárkány? Egyértelmű hogy visszatérünk Natsuhoz. Amire számítok (vagy-vagy alapon):
- a démon magot valahogy megsemmisítik
- kidobják és külön testben megjelenik END
TALÁN sárkánnyá változik de ha így is lesz szerintem hamar meg fogja tanulni az emberré változást. Moviekat nem néztem csak mondtátok hogy az egyikben megtörtént az átváltozás. Bár nem ítélkezem de ez a Lucy-Natsu kapcsolat akkor érdekes lesz XD
Lucy-Natsu kapcsolat jelenleg is érdekes XD Elméletileg nem változhat sárkánnyá, mert azt a részt Igneel elintézte. Én inkább arra tippelek, hogy Natsu megmarad-e jelen sárkányölő állapotában, vagy felébred a démon? Nagyon érdekelne E.N.D. valója, szóval én remélem felébred. Bár eddigi ismereteim alapján a shounen műfajról ez kijelenthető, hogy látjuk majd a démont. Aztán valószínűleg Lucy téríti vissza és ott lesz realizálva a kapcsolatuk végre.
Egyébként logikus hogy átvihető a Sárkányölő mágia hisz alapból egy Sárkány ruházta fel vele illetve pl.: Natsu Raienryuu-ja vagy Gazille Eitetsuryuu-ja is abból áll hogy "átruháztak" rájuk másik elemet.
Az jogos, hogy át lehet bűvölni (Natsuék más eset, ők megették és megemésztették a másik elemét...), én csak annyit kifogásolok, hogy Wendy eddig a harcig alig-alig mutatott bűvölő mágiát, most meg simán olyan szinten használja, mint Eileen, ami azért picit érdekes.
De ez legyen a legnagyobb baj, örülök, hogy Wendy ilyen erős lett, szüksége is van rá a történetnek.