Ez elviekben egy fontos saga ill . harc lenne, azt nem értem ,hogy miért van lerendezve egy-egy harc 1 percben?
Nem tetszik ez így.
(de attól megnézem így is úgy is)
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
narnak írta:
Ez elviekben egy fontos saga ill . harc lenne, azt nem értem ,hogy miért van lerendezve egy-egy harc 1 percben?
Laci írta:
Miért van olyan érzésem, hogy még így is Vegita lesz aki elintézi Blacket
Nekem inkább az az érzésem van, hogy Vegita újfent - és most már nem először de nem is másodszor - lesüllyedt egy papírzacskó szintjére.
Epikusabb lett volna, ha Gokuval történik ez meg, hogy átszúrják és akkor Vegitának mindent bele kell adnia.
Amúgy jó rész volt kár, hogy a Senzukra nem gondoltak, nem vették Blacket túl komolyan, az eddig látottakból. Amúgy most végre tényleg apokaliptikus hangulat van, nincs kristálygömb, nincs semmiféle gyógyító, nincs Senzu....itt már lehet érezni, hogy tényleg van tétje az egésznek.
Remélem, az arc zárása végén Chi-chi-re is szánnak egy pár percet, ha még él.... mindenkit elveszített, annyit megérdemelne, hogy tudja egy másik idősíkon jól alakultak a dolgok.
Vaó, na ez a rész nagyon ott volt. Meglepő volt hogy Black át tudja alakítani az SS Rose ki-jét egy pengévé, plusz mikor Zamasu is megjelent a végén. Most akkor mi van? Honnan jött, melyik időből? Jónak néz ki a történet.
Amúgy szerintem Yajirobe feltűnésével van esély arra hogy előkerül még egy-két senzu, és Vegita úgy meggyógyulhat, mert ennél tuti több szerepe lesz. Várom a folyatást!
mjay50: szerintem mindannyian a RAW verziót láttuk, angol felirat még csak pár óra múlva lesz.
Na ez is egy érdekes rész volt! Tényleg ez a kő-papír -olló a legjobb ki győzze le. De amúgy én is azt mondom hogy Vegitát ne írjuk még le! Egy babot neki és jöhet vissza. Őt is csak a hirtelen meglepetés penge miatt győzték le. De amúgy a végén az a két csávó volt az érdekes a torony tetején. Jönnek itt még a meglepetések, bár Gokuék azért mondták hogy csak nem ő lehet.
Mikor az ember kezdené összerakni a puzzlet, aztán megint borul minden.... Zamasu valszeg megölte a mesterét és egy új padawan-t fogadott mellé új szemlélettel. Viszont ez a Zamasu nem semmi fickó lehet, ereje akár még Whis-szel is vetekedhet.
Vegitában csalódtam, azt hittem benő a feje lágya, de ez már a sokadik alkalom mikor egy erős ellenféllel szemben elveszíti a fejét. Whis is megmondta neki h ne gondolkodjon ilyen sokat, de ugyanúgy elb*ssza. Ha nem csapja le egy ütésből az ellenfelét, akkor teljesen összezavarodik.
Jó rész volt. A story-ra most nem lehet panaszunk. Utoljára ilyen fordulatos saga az androidos volt, de még ott sem volt ennyi rejtély.
Én úgy gondolom, hogy lesz itt még fúzió is Black és Zamasu között. Elvégre az egyik fülbevaló Black-nél a másik Zamasu-nál van, csak az egyiküknek át kell tenni a másik fülébe. Ha nagyon szorult helyzetben lesznek tuti, hogy meglépik. (Már alig várom )
Ugrás a fórumra: |