Köszönöm szépen a legújabb fordítást.
Ennyi epizód után végre a Karáé és a Tárolóé a reflektorfény.
Boruto anime
goku5 írta:
Köszi szépen a fordítást!
Egész jó kis rész lett ebből is. És ami fontosabb itt legalább tényleg van felvezetése és okozatija annak ami a manga eseménye! Mármint hogy itt van előzmény és megmutatják mi miért történt így sokkal érthetőbb minthogy a mangában volt hogy hopp gyorsan bele a közepébe minimális felvezetéssel. NA így ezzel lehet történetet építeni húzni a történetet mangát nem fillerekkel.
Bár őszintén kíváncsi vagyok mi lesz már a következő rész? Mit akarnak már azzal elérni? Pláne most már ő is rendes szereplőnk lesz ezután? Olyan lesz mint az osztályelnök? Mangában elején sehol aztán meg fontos személy? Animében hozzák fel?
Köszi szépen a fordítást!
Hát maga a rész szerintem elég lapos volt. De némi nosztalgiának megtette.
Na és most jön az a tipikus pillanat amikor megint csak kijelentem tényleg rohan az idő az animében! Most nem azért de tényleg legalább egy évnek kellet volna már eltelnie a chunin vizsga óta. De nem. Most bezzeg egy rész alatt ugrottunk két hónapot! Előző még október volt most meg már december van. (Amúgy ott is elég jó idő van decemberben)
De az már kicsit túlzás szerintem amik a résben voltak. Mondjuk az hogy Himawari is kézzel asztalon agyagozik de ez hagyján. De persze muszáj volt behozni azt a vázát mi?
Ez a Muginót meg már már hagyjuk is. De bízik már a másikban mi? De másra kevésbé gondol maga körül mi? Amúgy érdekes hogy az ismeretlen gyerek meg tudta hol lakik mi?
A harmadik nosztalgiája javította a részt. Pont amire emlékszünk tőle!
Na de a lényeg. Következő résztől már jó kis részek vannak kilátásban. Na vajon hogy dolgozzák fel a mangát. Már egész jól előkészítették. Érdemes volt már az előkészítést is látni. Jobb így mint a mangában hogy semmiből bele a levesbe, de hogy mi az előzmény már semmi.
Amúgy pont jóra időzítették az új részt! Új év azzal kezdődik meg eleve 2 hét kihagyás után!
Ugrás a fórumra: |